club funn karderina
Banned
Παρακαλούμε μόνο ελληνικά. Τελευταία προειδοποίηση.
swsto eisai se auto p les
συγχαρητηρια... Τρομερα πουλια... Και τρομερα χρωματα.. Πως διατηρεισ τοσο ςραιο το κοκκινο χρωμα;
Και "κάποιοι" σοφοί υποστηρίζουν πως οι καρδερίνες 5ης γενιάς θα είναι ακριβώς όπως τα καναρίνια σε ότι έχει να κάνει στο θέμα συμπεριφοράς.
Για να δούμε...
Κοντά είμαστε.
Να λοιπόν ένας λόγος που δεν θέλω να μοιράσω τις συγκεκριμένες καρδερίνες όπου νά ναι. Θέλω να ξέρω τι μου γίνεται με τα αίματα.
Βασίλη πολύ χαίρομαι που ξεπέρασες τις αναποδιές και τώρα πάνε όλα καλά.
Σχετικά με τα ανωτέρω ... Μην είσαι τόσο σίγουρος.. Έχω 4ης και 5ης γενιάς και πολύ λίγο διαφέρουν από 2ης. Θα έλεγα ότι περισσότερο έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του πουλιού. Επομένως όπως το ξέρεις και συ... μιά καλή θηλυκή είναι ανεκτίμητη.
...άντε με το καλό στο κλαρί.
Ρε Βαγγέλη, ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω .. Έχεις τέτοια προσφορά, σου δίνεται απλόχερα το ''υλικό'' και συ σφυρίζεις αδιάφορα;...''χούφτωστα'' ρε φίλε :D
Ναι μπράβο βασιληΣυμφωνούμε απόλυτα Δημήτρη.
Πάντως εγω τα έχω σούζα.
Μίλα ρε Ευάγγελε
αφου πλεον θα σε φωναζω γητευτη :D.
. Για κάντο λιανά, να καταλάβω τι εννοείς για να το κάνω και γω!
το λες αυτο γτ δεν εχεις δει τις δικιες μου... λες και τισ εχω ριξει στη χλωρινη ειναι...Που το είδες το χρώμα ορέ Κώστα και γω δεν το βλέπω;
Ακόμα είναι άβαφα τα πουλιά.
ε;
ηαηαα γαιτιτο λες αυτο γτ δεν εχεις δει τις δικιες μου... λες και τισ εχω ριξει στη χλωρινη ειναι...
Βάζε τόνους.ηαηαα γαιτι
Α ρε Σταύρο κορυφαίο χα χαΒάζε τόνους.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας