Παιδιά, χαίρομαι πραγματικά για εσάς... Και επιτέλους τέλος Ιουλίου θα έχω δύο μικρά εκτροφής για να ξεκινήσω και εγώ σιγά - σιγά.
Παιδιά, χαίρομαι πραγματικά για εσάς... Και επιτέλους τέλος Ιουλίου θα έχω δύο μικρά εκτροφής για να ξεκινήσω και εγώ σιγά - σιγά.
Γρηγόρη θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς.
Ετοίμασε τον καταλληλο χώρο.
Τωρα σιγα σιγα αρχιζει η θυλικια να φερνει τα μιλια της. Ηταν αρρωστη μια φαση. Λετε να προλαβω ακομα; Ο αρσενικος ειναι βραστος εδω και μερικες βδομαδες.
Σε αυτουσια μεταφορα λεξεων, μαλλον εχει να κανει με καποια συνταγη βρασιματος την ωρα που ταξιδευεις με καποια συγκεκριμενα μιλια την ωρα.
Δεν υπαρχει μεταφραση. Απο τα συμφραζομενα βγαζω οσο νοημα βγαζω και οταν ακουω το Βενιζελο να μιλαει.Και δω θέλω μετάφραση.
Μάλλον θα έχω κάποιο θέμα.
Θα πρέπει να το κοιτάξω.
Εγώ νομίζω αυτό σημαίνει: βρήκε την μιλιά της :)Φερνει τα μιλια τΗς
Κώστα λύσε μου μιά απορία... Επειδή το πουλάκι το βλέπω και είναι μεγαλούτσικο, όλο το προηγούμενο διαστημα ο αρσενικός ήταν μαζί ή τον είχες χωρίσει;
Πολύ λυπάμαι...Ήταν μαζί συνέχεια! Δεν πείραξε ούτε τα αυγά και ούτε τα πουλάκια όταν ήταν μικρά! Τα πουλάκια βγήκαν από την φωλιά πριν 2 μέρες! Εχθές είχα υπηρεσία και έλειπα 24 ώρες και γι αυτό δεν πρόλαβα κάτι δυστυχώς!
Βασιλη τα πουλια ηταν αρκετα τραυματισμενα στην περιοχη του κεφαλιου και κυριως γυρω απο το ραμφος! Ηταν αρκετα ματωμενα!Ti ακριβώς έχουν τα πουλιά Κώστα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας