Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

Παιδιά, χαίρομαι πραγματικά για εσάς... Και επιτέλους τέλος Ιουλίου θα έχω δύο μικρά εκτροφής για να ξεκινήσω και εγώ σιγά - σιγά.

Γρηγόρη θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς.

Ετοίμασε τον καταλληλο χώρο.

Γρηγόρη θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς.

Ετοίμασε τον καταλληλο χώρο.

Βασίλη όταν βρω ευκαιρία θα ανοίξω ενα topic με φωτογραφίες για το που σκέφτομαι να βάλω την κλούβα, διαστάσεις κλπ.
Εννοείται ότι θα χρειαστώ συμβουλές κλπ, αν και δεν πάω για αμάν και τι εκτροφή, απλά για ψιλοχαβαλε. Την τρέλα μας να κάνουμε. Αλλά που ξέρεις; Από εκ που δεν το περιμένεις έρχονται τα καλύτερα και ομορφότερα.

Τωρα σιγα σιγα αρχιζει η θυλικια να φερνει τα μιλια της. Ηταν αρρωστη μια φαση. Λετε να προλαβω ακομα; Ο αρσενικος ειναι βραστος εδω και μερικες βδομαδες.

Τωρα σιγα σιγα αρχιζει η θυλικια να φερνει τα μιλια της. Ηταν αρρωστη μια φαση. Λετε να προλαβω ακομα; Ο αρσενικος ειναι βραστος εδω και μερικες βδομαδες.

Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα.

Αν καταλαβε κάποιος ας κάνει μετάφραση.

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Σε πολυ ελευθερη μεταφραση καταλαβαινω οτι η θηλυκια δεν ηταν στα καλα της αλλα τωρα παιρνει τα πανω της γιατι ηταν αρρωστη, ενω ο αρσενικος καηκε απο το πυρωμα ή ειναι ξενερωτος, το τελευταιο νομιζω ειναι διφορουμενο*.

Σε αυτουσια μεταφορα λεξεων, μαλλον εχει να κανει με καποια συνταγη βρασιματος την ωρα που ταξιδευεις με καποια συγκεκριμενα μιλια την ωρα.

Σε αυτουσια μεταφορα λεξεων, μαλλον εχει να κανει με καποια συνταγη βρασιματος την ωρα που ταξιδευεις με καποια συγκεκριμενα μιλια την ωρα.

Και δω θέλω μετάφραση.

Μάλλον θα έχω κάποιο θέμα.

Θα πρέπει να το κοιτάξω.👎

Και δω θέλω μετάφραση.

Μάλλον θα έχω κάποιο θέμα.

Θα πρέπει να το κοιτάξω.👎
Δεν υπαρχει μεταφραση. Απο τα συμφραζομενα βγαζω οσο νοημα βγαζω και οταν ακουω το Βενιζελο να μιλαει.

Η φαση ειναι μια και αυτη ηταν αρρωστη.
Φερνει τα μιλια τΗς προς τα καπου η θηλυκια. Παει προς τον αρσενικο ισως.
Θα προλαβει να την φτασει αραγε ο Strouthos ;
Ο αρσενικος ειναι βραστος εδω και εβδομαδες. Υπαρχει ενδεχομενo να μπαγιάτεψε;

😀

Λεω...

Η θυλικια καρδερινα ηταν αρρωστη.

Τις τελευταιες βδομαδες φενεται να εφτιαξε καπως.

Ο αρσενικος ειναι πυρωμενος εδω και καιρο.

Λετε να προλαμβενω αυτη την αναπαραγωγικη περιοδο, ή να εχω ελπιδες για του χρονου;

edit: οταν λεμε "βραστος" στην κυπρο για τα πουλια εννοουμε πυρομενος.

Αυτο το ξερεις εσυ κυριως, τα ιθαγενη ακομα εχουν μελλον πολλα τωρα ξεκινανε!
Το ομως ειναι ποσο ταλαιπωρηθηκε το πουλακι οταν ηταν αρρωστο!
Αν εχει κουραστει η αναπαραγωγη θα το κουρασει και αλλο( η θα αυξησει τον αριθμο κοκκιδιων του ) με δυσσαρεστα αποτελεσματα στην πτεροροια!
Εγω σου λεω να μην τα βαλεις μαζι ακομα!

Δεν έχω λόγια φέτος με αυτά που μου συμβαίνουν!
Πέρσι από αυτό το ζευγάρι δεν είχα κανένα πρόβλημα και τώρα με το που βγήκαν τα πουλάκια από την φωλιά ο αρσενικός τα σακάτεψε! Το ένα νεκρό και το άλλο χαροπαλευει δυστυχώς!
Τι να πω!

mxRs7Sq.jpg

Κώστα λύσε μου μιά απορία... Επειδή το πουλάκι το βλέπω και είναι μεγαλούτσικο, όλο το προηγούμενο διαστημα ο αρσενικός ήταν μαζί ή τον είχες χωρίσει;

Κώστα λύσε μου μιά απορία... Επειδή το πουλάκι το βλέπω και είναι μεγαλούτσικο, όλο το προηγούμενο διαστημα ο αρσενικός ήταν μαζί ή τον είχες χωρίσει;

Ήταν μαζί συνέχεια! Δεν πείραξε ούτε τα αυγά και ούτε τα πουλάκια όταν ήταν μικρά! Τα πουλάκια βγήκαν από την φωλιά πριν 2 μέρες! Εχθές είχα υπηρεσία και έλειπα 24 ώρες και γι αυτό δεν πρόλαβα κάτι δυστυχώς!

Ήταν μαζί συνέχεια! Δεν πείραξε ούτε τα αυγά και ούτε τα πουλάκια όταν ήταν μικρά! Τα πουλάκια βγήκαν από την φωλιά πριν 2 μέρες! Εχθές είχα υπηρεσία και έλειπα 24 ώρες και γι αυτό δεν πρόλαβα κάτι δυστυχώς!
Πολύ λυπάμαι...
Προφανώς τα είδε εντελώς ανταγωνιστικά...

Ti ακριβώς έχουν τα πουλιά Κώστα;
Βασιλη τα πουλια ηταν αρκετα τραυματισμενα στην περιοχη του κεφαλιου και κυριως γυρω απο το ραμφος! Ηταν αρκετα ματωμενα!
Αυτο που ζει ακομα εχει τσιμπιες κυριως στο μετωπο του!

Back