Με τις καρδερίνες δεν ξέρω τι γίνεται αλλά ποτέ δεν μένουμε στο θέμα! τι να πω...Όλα αυτά που συζητάμε τώρα, είναι άσχετα με την αναπαραγωγή καρδερίνας.. Το ξεφύγαμε πάλι.
Μαρία, το συγκεκριμένο θέμα βγαίνει εκτός απ' την αρχή. Έχω ξοδέψει ώρες προσπαθώντας να το κρατήσω σε κάποια όρια. Εγώ τουλάχιστον δεν ασχολούμαι άλλο με το συντονισμό του.δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να ολοκληρωθεί τέτοια συζήτηση σ' αυτό το θέμα χωρίς να βγούμε off topic
Σταύρο έχεις δίκιο και από την πλευρά μου ζητώ ειλικρινά συγνώμη... Θα είμαι πιο προσεχτικός στο μέλλον...Μαρία, το συγκεκριμένο θέμα βγαίνει εκτός απ' την αρχή. Έχω ξοδέψει ώρες προσπαθώντας να το κρατήσω σε κάποια όρια. Εγώ τουλάχιστον δεν ασχολούμαι άλλο με το συντονισμό του.
Σύμφωνοι Σταύρο αλλά βλέπεις πολλές ειδήσεις βγαίνουν από τα off, επίσης το θέμα "ερασιτέχνες vs επαγγελματίες" είναι και πολύ σοβαρό και πολύ ενδιαφέρον, τουλάχιστον κατά την γνώμη μου.Μαρία, το συγκεκριμένο θέμα βγαίνει εκτός απ' την αρχή. Έχω ξοδέψει ώρες προσπαθώντας να το κρατήσω σε κάποια όρια. Εγώ τουλάχιστον δεν ασχολούμαι άλλο με το συντονισμό του.
Σταύρο, αν ένας (η περισσότεροι ) mods είχαν πρόσβαση σε όλα τα φόρουμς, το πρόβλημα θα λυνόταν γιατί θα επιμεριζόταν η ''βρωμοδουλειά'' σε πέραν του ενός άτομα. Πρόταση κάνω...Μαρία, το συγκεκριμένο θέμα βγαίνει εκτός απ' την αρχή. Έχω ξοδέψει ώρες προσπαθώντας να το κρατήσω σε κάποια όρια. Εγώ τουλάχιστον δεν ασχολούμαι άλλο με το συντονισμό του.
Όχι βρε Δημήτρη, δεν ήταν παράπονο. Απλά, είναι ανέφικτο πλέον να συντονιστει το θέμα γιατί δεν ξέρεις πού να το κόψεις, ποιο μήνυμα στο ένα, ποια μηνύματα στο άλλο κλπ. :)Σταύρο έχεις δίκιο και από την πλευρά μου ζητώ ειλικρινά συγνώμη... Θα είμαι πιο προσεχτικός στο μέλλον...
Βεβαίως και βγαίνουν και επιτέλους άρχισε να έχει ενδιαφέρον το θέμα. Απλά εάν θέλετε ξεκινήστε μια νέα συζήτηση, για όποιο θέμα θέλετε, γιατί πραγματικά είναι πλέον αδύνατον να γίνει συντονισμός εδώ και είναι και κρίμα να χαθούν ενδιαφέροντα μηνύματα μέσα σε αυτή τη χαβούζα.Σύμφωνοι Σταύρο αλλά βλέπεις πολλές ειδήσεις βγαίνουν από τα off
Αν λέμε την γνώμη μας, εγώ δεν συμφωνώ να διαγραφούν αλλά από εδώ και μετά https://community.petbirds.gr/threads/Αναπαραγωγή-καρδερίνας-2015.21665/page-21#post-275458 να χωριστεί σε άλλο θέμα όπως είπα πιο πριν, "ερασιτέχνες vs επαγγελματίες". Και φυσικά αν τελικά χωριστεί, να διαγραφούν από το νέο, τα τελευταία μηνύματα, του Δημήτρη και το δικό μου.Σταυρο το κατάλαβα και εγώ προτείνω από το ποστ 387 και μετά να διαγραφούν όλα...
Νίκο είναι περισσότεροι από ένας σε κάθε φόρουμ. Ξέρετε όμως ότι δεν λειτουργούμε εδώ με το μαστίγιο. Προσπαθήσαμε πολλές φορές με όμορφο τρόπο να επαναφέρουμε τη συζήτηση στο θέμα. Προσπαθήσαμε με διαγραφές μηνυμάτων για τσίπουρα, οινοποσίες κ. Α. Να την κρατήσουμε τουλάχιστον σε ένα ευρύ πλαίσιο και γίναμε φασίστες. Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε παραγγελίες να μαζέψουμε τα άπλυτα μετά το γλέντι (κάποιος να διαγράψει τα off ρε παιδιά) και το κάναμε. Αρκετά όμως.Σταύρο, αν ένας (η περισσότεροι ) mods είχαν πρόσβαση σε όλα τα φόρουμς, το πρόβλημα θα λυνόταν γιατί θα επιμεριζόταν η ''βρωμοδουλειά'' σε πέραν του ενός άτομα. Πρόταση κάνω...
Τριώροφη την έφτιαξε!Γιώργο γιατί έγινε έτσι η φωλιά; ανεμοστρόβιλος πέρασε;
Δημήτρη, στη πρώτη γέννα ήταν "ζιζάνιο " ο αρσενικός... Και είπε η κακομοίρα αυτή τη φορά να σιγουρευτεί (ε..όσο και να βγάλει κάτι θα μείνει...)Προστέθηκε και νέος εταίρος στην "Γαρδέλια ΟΕ"... Ο Γιώργος George.72.
Κώστα, για τη χρηματοδότηση... Πρώτα θα διαβάσω το καταστατικό...Ωραία γιατί έχω ζοριστεί τελευταία! Την προκαταβολή σε μένα που μένουμε διπλα!
Δωστα εσύ να προχωράμε και τα βρίσκουμε στην πορεία, δεν χανόμαστε!Δημήτρη, στη πρώτη γέννα ήταν "ζιζάνιο " ο αρσενικός... Και είπε η κακομοίρα αυτή τη φορά να σιγουρευτεί (ε..όσο και να βγάλει κάτι θα μείνει...)
Κώστα, για τη χρηματοδότηση... Πρώτα θα διαβάσω το καταστατικό...
Μπράβο Γιάννη, να σου ζήσουν...2η ή 3η φωλιά;φωτο προ λιγων ημερων
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας