Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

Ελααα

Δεν θέλω να ακούω τέτοια.

Αλλάζουν πολλά πράγματα με τα νέα παιδια που άρχισαν να αχολούνται τώρα.

Ξεχάστε τους παλιούς κακούς πουλάδες με την λάθος νοοτροποία.

Προχωράμε μπροστά.

Αν δεν έχεις το πνεύμα της εποχής σου.. Έχεις όλη την αθλιότητα αυτής.
να είσαι και λίγο υποψιασμένος και επιφυλακτικός, αυτοί οι νέοι πολλές φορές είναι πιο άθλιοι από τους παλιούς, αλλά θέλει πολύ ανάλυση και βαριέμαι να γράφω...

να είσαι και λίγο υποψιασμένος και επιφυλακτικός, αυτοί οι νέοι πολλές φορές είναι πιο άθλιοι από τους παλιούς, αλλά θέλει πολύ ανάλυση και βαριέμαι να γράφω...

Παντού θα υπάρχουν οι κακοί για τα πουλιά βρε Δημήτρη.

Κοινωνία είναι.

Τα πάντα όλα.

Κοινωνία είναι.

Τα πάντα όλα.
ναι αλλά επειδή ξέρω τι γινόταν παλιά... Είχαν ενα δυό πουλιά γιατί υπολόγιζαν μέχρι και το σπυρί κανναβούρι, αυτό το αίσχος με 50 ή 100πουλιά στιβαγμένα σε μιά κλούβα σαν τον γαύρο στο τελάρο... Είναι νέα κόλπα...

Μωρέ να ήταν οι κακοί εντάξει, είναι και οι "μάγκες" που είναι πολλοί και αν διαβάσεις τι γράφουν βγάζεις φλύκταινες.

ναι αλλά επειδή ξέρω τι γινόταν παλιά... Είχαν ενα δυό πουλιά γιατί υπολόγιζαν μέχρι και το σπυρί κανναβούρι, αυτό το αίσχος με 50 ή 100πουλιά στιβαγμένα σε μιά κλούβα σαν τον γαύρο στο τελάρο... Είναι νέα κόλπα...

Δύο πουλιά... Που έζησαν θέλεις να πεις.

Δεν μας είπαν όμως πόσα πουλιά έθαψαν μέχρι να βρουν αυτά τα δύο που θα ζούσαν.

Δύο πουλιά... Που έζησαν θέλεις να πεις.

Δεν μας είπαν όμως πόσα πουλιά έθαψαν μέχρι να βρουν αυτά τα δύο που θα ζούσαν.
σίγουρα λιγότερα από αυτά που θάβουν αυτοί με τα 100 στην κλούβα...

Είναι μόνο η αντιπαράθεση η απλά μέσα από τις κοτσάνες που γράφονται στο φατσοβιβλίο, εντοπίζονται οι υποψήφιοι αγοραστές.. Που δεν υπάρχουν στα φόρουμς;
Η πικρία από την ημιμάθεια η την ασχετοσύνη, μετριάζεται από το ''ζεστό χρήμα'' ...όλα δεν έχουν το τίμημά τους;
Το χρήμα πάντα θα είναι "ζεστό" αλλά, όσα έχεις μάθει από το φόρουμ μπορούν να σε διαφυλαξουν από κακοτοπιες. Θα έχεις παρατηρήσει ότι πολλά παιδιά στι φόρουμ ψάχνουν για καρδερίνες εκτροφής. Και δεν λαμβάνουν απάντηση. Εε αν το θέλουν πραγματικά θα ψάξουν και αλλού, αν όχι στον πετσοπα της γειτονιας με 10 ευρώ.
Ή μήπως στα φόρουμ δεν γράφονται κοτσανες ή πράγματα που δεν ισχύουν;

Και γι αυτό το λόγο έκανα διαγραφή πάνω από 150 άτομα τις τελευταίες μέρες.
Αυτό δεν το κατάλαβα, έχεις σελίδα στο fb? Και αν ναι ποια;

Το χρήμα πάντα θα είναι "ζεστό" αλλά, όσα έχεις μάθει από το φόρουμ μπορούν να σε διαφυλαξουν από κακοτοπιες. Θα έχεις παρατηρήσει ότι πολλά παιδιά στι φόρουμ ψάχνουν για καρδερίνες εκτροφής. Και δεν λαμβάνουν απάντηση. Εε αν το θέλουν πραγματικά θα ψάξουν και αλλού, αν όχι στον πετσοπα της γειτονιας με 10 ευρώ.
Ή μήπως στα φόρουμ δεν γράφονται κοτσανες ή πράγματα που δεν ισχύουν;

Αυτό δεν το κατάλαβα, έχεις σελίδα στο fb? Και αν ναι ποια;
Τα έχω γράψει πολλές φορές Γρηγόρη. Όποιος έχει πραγματική θέληση, βρίσκει... Κι επειδή σήμερα είναι η μέρα κόντρας με το Βασίλη 😛- σόρρυ αλλά λέμε αλήθειες- , τι θα πει ''δε θέλουν να γράφουν στα φόρουμς '';.. Αυτοί από που ξεκίνησαν;
Εσύ;.. Εγώ;.. Από που γνωρίσαμε πρόσωπα, αντιληφθήκαμε καταστάσεις, μάθαμε, ενημερωθήκαμε;
Απλά πολλοί θεωρούν ότι έγιναν τουλάχιστον ''παγκόσμιοι''. Η μύτη ανέβηκε, με 2-3 καλές εκτροφικές χρονιές, οπότε τι να γράψουμε τώρα στα φόρουμς, ας γράφουν τα ''παιδάκια''..
Παίζει κι αυτό... Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται την προσφορά του.
Και ναι Γρηγόρη, εδώ δεν υπάρχουν διαθέσιμα πουλιά, Από κάπου πρέπει να βρεις. Αρκεί, αν όντως πήρες καλά πουλιά να το διαδώσεις και αν πήρες ''σκάρτα" να τον βγάλεις βούκινο.

Απλά πολλοί θεωρούν ότι έγιναν τουλάχιστον ''παγκόσμιοι''. Η μύτη ανέβηκε, με 2-3 καλές εκτροφικές χρονιές, οπότε τι να γράψουμε τώρα στα φόρουμς, ας γράφουν τα ''παιδάκια''.
Ζητάς Νίκο να γράψει ο "μέγας";
Είναι δυνατό ποτέ να γίνει αυτό?
Να γίνουμε όλοι ίσοι;

Τα έχω γράψει πολλές φορές Γρηγόρη. Όποιος έχει πραγματική θέληση, βρίσκει... Κι επειδή σήμερα είναι η μέρα κόντρας με το Βασίλη 😛- σόρρυ αλλά λέμε αλήθειες- , τι θα πει ''δε θέλουν να γράφουν στα φόρουμς '';.. Αυτοί από που ξεκίνησαν;
Εσύ;.. Εγώ;.. Από που γνωρίσαμε πρόσωπα, αντιληφθήκαμε καταστάσεις, μάθαμε, ενημερωθήκαμε;
Απλά πολλοί θεωρούν ότι έγιναν τουλάχιστον ''παγκόσμιοι''. Η μύτη ανέβηκε, με 2-3 καλές εκτροφικές χρονιές, οπότε τι να γράψουμε τώρα στα φόρουμς, ας γράφουν τα ''παιδάκια''..
Παίζει κι αυτό...
Και ναι Γρηγόρη, εδώ δεν υπάρχουν διαθέσιμα πουλιά, Από κάπου πρέπει να βρεις. Αρκεί, αν όντως πήρες καλά πουλιά να το διαδώσεις και αν πήρες ''σκάρτα" να τον βγάλεις βούκινο.

Παιδιά τα πουλιά δεν τα πήρα ακόμη.
Δεν είναι θέμα πιστεύω ότι ανέβηκε η μύτη σε πολλούς, αλλά φοβούνται τις πέτρες που έγραψε ο Βασίλης πιο πάνω. Και πως θα κρίνω αν μου έδωσε καλά πουλιά; Αν θα ζησουν; Αν θα λένε; Αν ζευγαρωσουν;Θα μπορώ εγώ να τους παρεχω ότι και αυτός;
Το αποτέλεσμα θα το μάθετε απλά σαν αποτέλεσμα χωρίς κράξιμο ή τυμπανοκρουσιες :)

Aπ'όλα αυτά που είπες θα το καταλάβεις..Από τη συμπεριφορά τους, από το αν είναι ζωηρά, υγιή και από το αν ζευγαρώσουν. Αν έχεις δει το χώρο του, συμβουλέψου τον και κάνε ότι κι αυτός.Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές, να είναι σε μικρές δόσεις και όχι ριζικές.. Και καλή επιτυχία!

Τις πέτρες τις τρώμε όλοι.. Και πολλές φορές και τη ''ρετσινιά'' . Έχει δίκιο σ'αυτό. Αλλά κάποιοι παραμένουν, ενώ άλλοι γίνονται μεγαλοεκτροφείς.. Και αν τους διαβάσεις στο fb τρίβεις τα μάτια σου.. Τα έμαθαν όλα! ... Με μια δυο καλές χρονιές.. Και θέλεις να σπάσεις την οθόνη η να φας τα νύχια σου.. Κι αυτό πετριά είναι.

Ζητάς Νίκο να γράψει ο "μέγας";
Είναι δυνατό ποτέ να γίνει αυτό?
Να γίνουμε όλοι ίσοι;
Εσύ Γιάννη μου δεν είσαι ''μέγας''; Το κάνεις, ενώ άλλοι δεν καταδέχονται. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, φιλοσοφίας και χαρακτήρα. Σεβαστό. Ας μη μένει όμως αυτή η εντύπωση (όπως και πολλές άλλες) για τους καρδερινάδες...η πουλοφάρα έχει τρύπες από παντού σαν ελβετικό τυρί..

Aπ'όλα αυτά που είπες θα το καταλάβεις..Από τη συμπεριφορά τους, από το αν είναι ζωηρά, υγιή και από το αν ζευγαρώσουν. Αν έχεις δει το χώρο του, συμβουλέψου τον και κάνε ότι κι αυτός.Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές, να είναι σε μικρές δόσεις και όχι ριζικές.. Και καλή επιτυχία!

Τις πέτρες τις τρώμε όλοι.. Και πολλές φορές και τη ''ρετσινιά'' . Έχει δίκιο σ'αυτό. Αλλά κάποιοι παραμένουν, ενώ άλλοι γίνονται μεγαλοεκτροφείς.. Και αν τους διαβάσεις στο fb τρίβεις τα μάτια τους.. Τα έμαθαν όλα! ... Με μια δυο καλές χρονιές.. Και θέλεις να σπάσεις την οθόνη η να φας τα νύχια σου.. Κι αυτό πετριά είναι.

Η ρετσινια όμως μένει. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

η καρδερινα εγινε μοδα και οσο κραταει η μοδα θα υπαρχουν και οι ''μαγκες'' που θα τα κονομανε.

η καρδερινα εγινε μοδα και οσο κραταει η μοδα θα υπαρχουν και οι ''μαγκες'' που θα τα κονομανε.
Δεν νομίζω να είναι μόδα με την έννοια αυτή καθαυτη. Οι πιο πολλοί πιστεύω είχαμε καρδερίνες από μικροί.

μοδα ειναι φιλε μου, μπες στα φορουμ πριν απο 4-5 χρονια και θα καταλαβεις.

Back