Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

αφού τα σταμάτησες... Θα με τρελάνεις; Τι κάνεις ρε τα πουλάς;

Αν σου πω πως δεν έχω πουλήσει θα σου πω ψέμματα.

Αν βγάλω τα εξοδα μου που δεν είναι πολλά τα υπόλοιπα τα δίνω σε φίλους.

Προσεχε όμως...

Τα δίνω σε ανθρωπους που ξέρω πως θα έχουν αποτέλεσμα... Διαφορετικά... Τσού.

Μου έχουν στείλει πολλά παιδια μηνυμα αλλά δεν το έχω το άθλημα.

Τέλος πάντων.

Αν σου πω πως δεν έχω πουλήσει θα σου πω ψέμματα.

Αν βγάλω τα εξοδα μου που δεν είναι πολλά τα υπόλοιπα τα δίνω σε φίλους.

Προσεχε όμως...

Τα δίνω σε ανθρωπους που ξέρω πως θα έχουν αποτέλεσμα... Διαφορετικά... Τσού.

Μου έχουν στείλει πολλά παιδια μηνυμα αλλά δεν το έχω το άθλημα.

Τέλος πάντων.
... Εκτός απο κανα μουλάκι που το ανταλλάσσω με σπόρους στο πετσοπ. Γαρδέλι δεν φεύγει από μένα... Εκτός από μιά-δυο περιπτώσεις.. Έχεις ακούσει που λένε "αυτός δεν δίνει ούτε τον πυρετό του"; αυτός είμαι στα γαρδέλια. 🙂

... Εκτός απο κανα μουλάκι που το ανταλλάσσω με σπόρους στο πετσοπ. Γαρδέλι δεν φεύγει από μένα... Εκτός από μιά-δυο περιπτώσεις.. Έχεις ακούσει που λένε "αυτός δεν δίνει ούτε τον πυρετό του"; αυτός είμαι στα γαρδέλια. 🙂

Μπααα

Είμαι κατά στο να δίνω στα petshop γιατί βλέπω τις συνθήκες που ζουν τα πουλιά υπάρχουν εκεί... Και μου έρχεται "κάπως"

Προτιμώ να πηγαίνουν σε ανθρώπους σωστούς.

Μπααα

Είμαι κατά στο να δίνω στα petshop γιατί βλέπω τις συνθήκες που ζουν τα πουλιά υπάρχουν εκεί... Και μου έρχεται "κάπως"

Προτιμώ να πηγαίνουν σε ανθρώπους σωστούς.
έχεις απόλυτο δίκιο, δεν θέλω όμως να μπλέξω με γαρδελάδες... Μακρυά!
Για να καταλάβεις γιατί δεν δίνω γαρδέλια, δεν είναι από "τσιγκουνιά" κλπ.. Έγραψες πριν ότι θα κρατήσεις τον αγαπημένο σου Λάζαρο... Κρατάω λοιπόν όοολα τα αγαπημένα μου γαρδέλια!
κατάλαβες. 🙂

Μια χαρά είναι οι γαρδελάδες Δημήτρη.

Αρκεί να διαλέγεις με ποιους θα έχεις επαφές.

Εύκολα τους βρίσκεις, αρκεί να τους δοκιμάζεις.

Μια χαρά είναι οι γαρδελάδες Δημήτρη.

Αρκεί να διαλέγεις με ποιους θα έχεις επαφές.

Εύκολα τους βρίσκεις, αρκεί να τους δοκιμάζεις.
επειδή έχω πολλά χρόνια όπως ξέρεις έχω γνωρίσει πολλούς...χάλια είναι οι γαρδελάδες γιατί βλέπουν τα πουλιά ως αναλώσιμα... Παρόλα αυτά σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Εγώ πχ γνώρισα από εδώ μέσα δύο άτομα... Τον Γιώργο που τον ξέρεις και τον συμβουλεύεις... Και τον Κώστα ο οποίος μου χάρισε και καταπληκτικά πουλιά... Κατάλαβες... Τους εκτιμώ και τους αγαπάω γιατί είναι εξαιρετικά παιδιά... Εξαιρέσεις λοιπόν...

Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι εκτροφεις Δημήτρη που απλά δεν τους γνωρίζεις.

Και το κουφό ξέρεις ποιο είναι φίλε;

Δεν θέλουν να ακούν για Φόρουμ.

Για να καταλάβεις γιατί δεν δίνω γαρδέλια, δεν είναι από "τσιγκουνιά" κλπ.. Έγραψες πριν ότι θα κρατήσεις τον αγαπημένο σου Λάζαρο... Κρατάω λοιπόν όοολα τα αγαπημένα μου γαρδέλια!
κατάλαβες. 🙂

Ερε με αυτό το άγχος του αποχωρισμου, θα μας κάνει να μην μπορούμε να βρούμε πουλιά. :)

Βασίλη θα είναι δύσκολος ο αποχωρισμός πιστεύω μετά απο τόση ενασχόληση με τα πουλιά... ελπίζω να μην σε χάσουμε και απο το φόρουμ... Να μας δίνεις καμια συμβουλή αν χρειαστεί 😉

Βασίλη θα είναι δύσκολος ο αποχωρισμός πιστεύω μετά απο τόση ενασχόληση με τα πουλιά... ελπίζω να μην σε χάσουμε και απο το φόρουμ... Να μας δίνεις καμια συμβουλή αν χρειαστεί 😉

Να σαι καλά Γιώργο.

Δεν θα χαθούμε βρε...😀

Ολο και κάτι θα κρατήσω λογικά.

Αλλά και όλα να τα δώσω η αγάπη σε αυτό που κάνω δεν φευγει.

Υπάρχουν πολλοι πιο έμπειροι από μενα να έχεις συμβουλές. Εγώ είμαι ο πιο νέος εκτροφέας καρδερίνας στο Φόρουμ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι, σε μερικούς που πήγα έδειξαν προθυμοι να πούνε πολλά μυστικά. Τώρα αν ήταν προσποιητο μέχρι να πάρω τα πουλιά και μετά δεν σε είδα δεν σε ξέρω, θα δείξει.
Αλλά να σε έχει ο άλλος 3 και 4 ώρες στο εκτροφείο και να σου απαντά σε ότι ρωτάς, εεε για μένα δείχνει πολλά.
Τώρα αν μιλάς αποκλειστικά για επαγγελματίες, σου δίνω ένα πόντο.

Πως βρήκες τον εκτροφέα Γρηγόρη και πήρες τα πουλιά;

Πως βρήκες τον εκτροφέα Γρηγόρη και πήρες τα πουλιά;
Facebook, δυστυχώς. Έκανα εγγραφή σε κάνα δύο σελίδες και μετά ήταν εύκολο. Αλλά αυτά που βλέπεις σε αυτές τις σελίδες είναι από τέλεια μέχρι αισχρα.

Facebook, δυστυχώς. Έκανα εγγραφή σε κάνα δύο σελίδες και μετά ήταν εύκολο. Αλλά αυτά που βλέπεις σε αυτές τις σελίδες είναι από τέλεια μέχρι αισχρα.

Κι όμως...

Ολοι εκει πήγαν.

Δεν το μπορώ ούτε γω.

Βλέπω και ακούω πράγματα που με στεναχωρούν.

Και γι αυτό το λόγο έκανα διαγραφή πάνω από 150 άτομα τις τελευταίες μέρες.

Βλέπεις όμως ότι μπόρεσες και είχες σωστή κρίση και έκανες καλή επιλογή, στον εκτροφέα.

Είδες ποτέ τον ανθρωπο που πήρες τα πουλιά να γράφει δημόσια τι και πως;

Οχι.

Γιατί να μπει σε αντιπαραθέσεις με όλους αυτούς που δεν έχουν βγάλει ποτέ πουλιά και τα ξέρουν όλα;

Και νευριάζεις χωρίς λόγο στην τελική.

νατος... Μιά εξαίρεση στο κανόνα...

Ελααα

Δεν θέλω να ακούω τέτοια.

Αλλάζουν πολλά πράγματα με τα νέα παιδια που άρχισαν να αχολούνται τώρα.

Ξεχάστε τους παλιούς κακούς πουλάδες με την λάθος νοοτροποία.

Προχωράμε μπροστά.

Αν δεν έχεις το πνεύμα της εποχής σου.. Έχεις όλη την αθλιότητα αυτής.

Άλλο αυτό Γρηγόρη και άλλο να κάθεται να γράφει σε φόρουμς. Έχει διαφορά.

Μεγάλη κουβέντα.

Εκεί μόνο μιλάει και ακούς.

Εδώ μερικές φορές έχεις και τραύματα στο κεφάλι από τις πέτρες.

Είδες ποτέ τον ανθρωπο που πήρες τα πουλιά να γράφει δημόσια τι και πως;
Οχι.
Γιατί να μπει σε αντιπαραθέσεις με όλους αυτούς που δεν έχουν βγάλει ποτέ πουλιά και τα ξέρουν όλα;

Και νευριάζεις χωρίς λόγο στην τελική.
Είναι μόνο η αντιπαράθεση η απλά μέσα από τις κοτσάνες που γράφονται στο φατσοβιβλίο, εντοπίζονται οι υποψήφιοι αγοραστές.. Που δεν υπάρχουν στα φόρουμς;
Η πικρία από την ημιμάθεια η την ασχετοσύνη, μετριάζεται από το ''ζεστό χρήμα'' ...όλα δεν έχουν το τίμημά τους;

Back