Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

Χαρά δίνει ρε Βασίλη. Γι αυτό είμαστε εδώ.
Ο πόνος υπάρχει όταν δεν μπαίνουν τέτοιες φωτός.

Ετσι μπραβο Σταματη! Με το καλο και η συνεχεια φιλε!

• Like
Αντιδράσεις: stam64
Αργώ πια να πάρω μπρος🙄
Σταμάτη, καλή συνέχεια.. Και με πολλές πλεξούδες σκόρδα!

• Like
Μπραβο σταματη με το καλο στο κλαρι! Αντε και στα επομενα!

• Like
Κανα νέο έχουμε εδώ;

Δημήτρη(Πάτρα)... Πως πας;

Πήρανε μπροστά;

Χιώτες;

Εγώ τα νέα μου δεν είναι και τόσο καλά.

Τις τελευταίες μέρες έχω τοσο πολύ τρέξιμο που έχω παρατήσει τα πουλιά τελείως. (πολύ κακώς).

Δυστυχώς θα είναι και η τελευταία μου χρονιά, από ότι βλέπω.

• Like
Αντιδράσεις: adreas
ελα ρε Bill τοσο πολύ ε;
εμενα τα μικρα είναι στην 5η μερα, εκτος απο ενα μικροτερο
μονο ενα μπορεσα να δαχτυλιδωσω, δε χωρουσε το δαχτυλιδι, αυριο θα τσεκαρω το αλλο μηπως κ κανω το 2/4.
το αλλο ζευγαρι μου εκανε παλι 5 αυγα,
κ το δικο σου μονο φωλια ακομα, αυγουλακι γιοκ!

Βασίλη είμαι "συγκρατημένα αισιόδοξος" προς το παρών, στο τέλος θα δούμε τι έγινε. Αυτό που φοβάμαι δεν είναι τα πουλιά, δηλ. αν θα κάνουν φωλιές κλπ, αλλά όλα τα υπόλοιπα. Θα συγκεντρώσω υλικό και θα το αξιολογισουμε στο τέλος...

Βασίλη είμαι "συγκρατημένα αισιόδοξος" προς το παρών, στο τέλος θα δούμε τι έγινε. Αυτό που φοβάμαι δεν είναι τα πουλιά, δηλ. αν θα κάνουν φωλιές κλπ, αλλά όλα τα υπόλοιπα. Θα συγκεντρώσω υλικό και θα το αξιολογισουμε στο τέλος...
Καλή πορεία και καλά αποτελέσματα.

Καλησπερα και απο εμενα απο θεσσαλονικη μερια...η φωλια στο ενα ζευγαρι ειναι ετοιμη εδω και 2-3 μερες αλλα ακομα το αυγο δεν ηρθε ειμαστε σε αναμονη..
ενα δευτερο ζευγαρι πηρε μπροστα βλεπω εχει 2 μερες βαμβακι μεσα στη φωλια(λιγο)και την θυλικια να το εχει ολοι μερα στο στομα αλλα απο βατεμα τιποτα.. Ειμαστε σε αναμονη...

Καλησπερα και απο εμενα απο θεσσαλονικη μερια...η φωλια στο ενα ζευγαρι ειναι ετοιμη εδω και 2-3 μερες αλλα ακομα το αυγο δεν ηρθε ειμαστε σε αναμονη..
ενα δευτερο ζευγαρι πηρε μπροστα βλεπω εχει 2 μερες βαμβακι μεσα στη φωλια(λιγο)και την θυλικια να το εχει ολοι μερα στο στομα αλλα απο βατεμα τιποτα.. Ειμαστε σε αναμονη...
Υπομονή. Για όσο χρειαστεί.

Δευτερη πενταδα που αναμενεται συντομα να βγουν, και σημερα βγήκαν δυο από τα πεντε του πρωτου ζευγαριου.
jKO6i7j.jpg

το πρωι που πηγα για τσεκαρισμα βρήκα τον μικρότερο νεοσσό εκτός φωλιάς
τον γύρισα πίσω κ πριν λίγο που ξανακατέβηκα ήταν ευτυχώς εντός φωλιάς κ ταισμένος
τον εδωσα κ γω λιγο φαι...

το πρωι που πηγα για τσεκαρισμα βρήκα τον μικρότερο νεοσσό εκτός φωλιάς
τον γύρισα πίσω κ πριν λίγο που ξανακατέβηκα ήταν ευτυχώς εντός φωλιάς κ ταισμένος
τον εδωσα κ γω λιγο φαι...
Έχεις βάλει δαχτυλίδια και γι αυτό το πέταξε έξω ;

ετσι πιστευω κ γω κατα λάθος, το γύρισα πίσω κ όλα καλά, ηταν κ ταισμένο,
ναι Δημητρη το εχω δακτυλιδωσει αυτο.

στη φωλια εχω 2 δακτυλιδωμενα κ 2 αδακτυλιδωτα

Back