Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

Σήμερα
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Εδω ειμαστε Bill! Σημερα ειχα προοδο και γω με τα ζευγαρια μου. Αναμενουμε...

Ωραία ενημέρωση...

Ρε θα σας κυνηγήσω και τους τρείς...😀

Καμιά φωτό να γουστάρουμε;

😀

Ναί...όντως ξεκίνησαν όλα τα πουλιά σχεδόν... Και με φίλους που μιλάω τα ίδια μου λένε.

Εγώ πατάω γκάζι για τα καλά...

Από τα εφτά ζευγάρια έχω έτοιμες έξι φωλιές... Και πάνε τρένο. Οι προσδοκίες μου ήταν πολύ λιγότερες αλλά η κωλοφαρδία βλέπεις με τρυγυρνάει συνεχώς.
Εκτός από ένα ζευγάρι περσυνό που κράτησα όλα τα υπόλοιπα είναι πουλάκια που έβγαλα πέρσυ. Πραγματικά δεν περίμενα να μου ζευγαρώσουν όλα.

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Εμενα παλι μονο τα φλωρακια περπατανε λιγο!
Οι καρδερινες ακομα τιποτα! Αλλα πως! Εχθες το βραδυ ειχα 8βαθμους και χαλαζι! Ελεος πια!

Εμενα παλι μονο τα φλωρακια περπατανε λιγο!
Οι καρδερινες ακομα τιποτα! Αλλα πως! Εχθες το βραδυ ειχα 8βαθμους και χαλαζι! Ελεος πια!

Ναι αυτό είναι ένα θέμα.

Και πέρσυ τα ίδια είχαμε.

Από αυριο νομίζω αλλάζει ο καιρός... Επιτέλους.

Κώστα βλέπεις ότι είναι έτοιμα τα πουλιά ή όχι ακόμα;

Βασιλη και εμενα ειναι κυριως πουλια δικα μου του 14
Οχι ακομα δεν τα βλεπω ετοιμα και γι αυτο δεν εχω βαλει σε καποια ουτε φωλιες ακομα! Τωρα που μιλαμε εχει παλι 8 βαθμους εξω!
Που θα παει ομως! Βλεπω να παιρνω φωλιες απο 15 Μαιου και μετα...

Μπράβο ρε παιδιά...άντε γιατί πήξαμε στα καναρίνια και τα ζεμπράκια :D

Καλησπέρα! Μια φωλιά έτοιμη άλλη μία κάπου στα μισά και αύριο θα βάλω και στα άλλα 2 ζευγάρια. Τα φλώρια το παλεύουν και αυτά είδομεν..
Το ζεύγος με την έτοιμη φωλιά είναι πουλιά του 11 και του 13 το άλλο που το παλεύει είναι αρσενικό και θηλυκό του 10! (το 1ο μου ζευγάρι) τα άλλα 2 είναι πουλιά του 13 και 14.

Μπράβο ρε Ανδρέα...

Ολα τα πουλιά πλέον είναι στα ντουζένια τους.

• Like
Αντιδράσεις: adreas
Μπραβο ρε Αντρικο! Και εγω σημερα ενα ζευγαρι ξεκινησε να βαζει στην φωλια νημα! Θα δειξει! Αν παραμεινει ετσι ο καιρος για μια εβδομαδα πιστευω πως ολα θα στρωσουν πια! Για να δουμε!

Με τις θερμότερες ευχές μου @George.72 !
Ευχαριστώ Μαρία!
Σωστός ο Γιώργης...

Είδες το νέο look στην προσοψη και στην κάλυψη τι αποτελέσματα φέρνει;

Πάμε γερά.
Βασίλη, νομίζω ότι αυτά που έπρεπε να κάνω, τα έκανα... Τώρα, τα αφήνω στην ησυχία τους και υπομονή...

Bill να η φωλίτσα από τα δικά σου!
M5A3AKD.jpg

3 αυγουλάκια από άλλο ζευγαράκι!

5cBr5bJ.jpg

και για το τέλος...

xZbyOVy.jpg

Back