Εγώ λέω ότι ζηλεύουμε εσένα και όχι έμενα... Εμείς έχουμε ακόμα δρόμο... λες να ενόσω ;
Απλός επειδή εχω ακούσει πολλές απόψεις και απο παλιούς μου έχουν πει ότι ειναι καλο τα πουλιά να ειναι μαζί γιατί ο αρσενικός ειναι αυτός που θα διαλέξει φωλιά και θα δώσει το οκ... Το έχει ακούσει κάποιος αυτό;
Απλός τα έχω χορισμα μέχρι να έρθουν 100% σε φάση...
Όχι απλός ειναι συνέχεια μέσα και όλοι μερα με βαμβάκι στο στόμα...
Βασίλη μου θα τα αφήσω άλλες 2-3 μέρες με χορισμα να δώ τι θα κάνει η θυλικια με την φωλιά και μετά θα δώ τι θα κάνω...
περιμένω πολύ καιρό αυτό το διαστημα,όπως όλοι μας,έχω διαβάσει πολύ και έχω διαθέσει αρκετό χρόνο και χρήμα για να τα καταφέρω σε σωστές βάσεις.Περίμενες καιρό αυτό το διάστημα και σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Είσαι στο σωστό μέρος... έχει καλούς γνώστες το "σπορ"...περιμένω πολύ καιρό αυτό το διαστημα,όπως όλοι μας,έχω διαβάσει πολύ και έχω διαθέσει αρκετό χρόνο και χρήμα για να τα καταφέρω σε σωστές βάσεις.
Την κυριακή έκανα κάτι που δεν ξέρω αν είναι σωστό.έβαλα βίντεο όπου ακουγόταν ένα πολύ πυρωμένο πουλί
Καλή συνέχεια Βασίλη. Μία ερώτηση για εσένα και τους υπόλοιπους έμπειρους..
Ένωσα τις καρδερίνες μου πριν τρεις εβδομάδες. Εδώ και τέσσερις ημέρες έχουν έτοιμη φωλιά με τη συμμετοχή στο χτίσιμο και των δύο πουλιών. Με την ένωση όμως και μετά, ο αρσενικός δεν κελαηδάει καθόλου! Ούτε πολλά φιλιά και ταΐσματα βλέπω αλλά όμως και καθόλου τσακωμούς. Πριν την ένωση είχε τρελαθεί στο κελάηδημα. Μήπως περιμένει να κελαηδήσει την κατάλληλη στιγμή όπως στο προηγούμενο βίντεο; Ή κάτι δεν έχω κάνει σωστά; Να τονίσω πως σήμερα το πρωί είχα μια πολύ περίεργη συμπεριφορά. Ενώ ο αρσενικός ήταν μέσα στην φωλιά και έβαζε βαμβάκι ξαφνικά στήθηκε όπως στήνονται τα θηλυκά στο ζευγάρωμα και έκανε τον ίδιο ήχο. Είναι φυσιολογικό?
Τις οδηγίες τους ακολουθώ και γι αυτό έχω κάνει μερικά βήματα.Είσαι στο σωστό μέρος... έχει καλούς γνώστες το "σπορ"...
Ακολούθησε τις οδηγίες τους... Δε θα χάσεις.
καλύτερα να μην το κάνω δηλαδή και ας βλέπω κινητικότητα με αυτή τη μέθοδο.Εχω αναφέρει σε αυτό το thread νομίζω πως υπάρχει περίπτωση μέχρι να χαθεί ο αρσενικός αν νιώσει απειλή για το ταίρι του από άλλη καρδερίνα.
όλα αυτά τα είδα στην πράξη αντρέα αλλά στην τελική προσπάθεια το χάνουμε!Ναι είναι φυσιολογικό τα πουλιά στη φύση όταν ο αρσενικός επιλέξει το μέρος που θα κάνει τη φωλιά το ταίρι του κάνει αυτή ακριβώς την κίνηση όπως μετά τη σεξουαλική πράξη. Με αυτό το τρόπο δηλώνη ότι έλα εδώ αυτό είναι το μέρος και αρχίζουν σιγά σιγά το χτίσιμο. Μέχρι αυτό το σημείο το θυληκό ακολουθεί το αρσενικό και μόλις εκείνος επιλέξει το μέρος γίνετε το αντίθετο το θυληκό βρίσκει τα υλικά φωλιάς και χτίζει και πίσω της είναι το αρσενικό που πάντα επιβλέπει. Η γλώσσα του σώματος είναι που μόλις τα δω γνωρίζω τι πάνε να κάνουν το πέταγμα γίνετε ποιο κοιματιστό τα φτερά χτυπάνε λιγότερες φορές για να πετάξουν και να πάνε εκεί που θέλουν (αυτό γίνετε και στο κλουβί σκεφτείτε λίγο για να πάνε από τη μια πατήθρα στην άλλη δεν πάνε όπως πρώτα ευθεία αλλά δημιουργούν με το πέταγμα τους μια πορεία μισού κύκλου είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω)
μερικά Χ ακόμα...Εχω ξανα αναφέρει και πιο παλιά, από την μικρή εμεπειρία που έχω ότι η αναπαραγωγή της καρδερίνας θέλει τα τρία "Χ"
Χώρος
Χρήμα
Χρόνος (για να τα παρακολουθείς)
ααα ξέχασα να αναφέρω και την κωλοφαρδία.Απ αυτή εγώ έχω πολύ. Γι αυτό άλλωστε βγάζω και πουλιά.
μερικά Χ ακόμα...
Χορταρικά... Βλέπε παιάνας
Χάπια. Για την πίεση
Χιούμορ
...
. Για το χρήμα έχω μια επιφύλαξη γιατί εγώ είμαι άφραγκος, αλλά γαρδέλια έχω.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας