Εεεεε ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ! Λευτέρη θα έρθω να στο κλέψω!τι ωραια που ναι εκει εξω..ωρα να βγω στο κλαδι κι εγω.. (αφιερωμενες στην Αλικη που της αρεσε)
ναι αυτη στην τελευταια φωτο πρασινη σκουφατη κι αποπανω ο κιτρινος ο συζηγος. Γενικα δεν μου πανε καλα οι γεννες ως τωρα, αλλα εχουμε δρομο ακομα θα δειξει, την αλλη βδομαδα περιμενω αρκετα μικρα να σκασουνΗ τελευταία είναι η σκουφάτη που δεν πάει καλά στις γέννες; Τέτοιο χρώμα θέλω να βρω σκουφάτο φίλε.Αν βγάλεις τίποτα αρσενικό θηλυκό και περισσεύεει πες μου![]()
ασπρογκρι ειναι βασικα λογω της πινελιας στο φτερο.. Μανα εχει την ασπρογκρι των αρχικων φωτο, πατερα δεν ξερω γιατι τη βατεψαν ολοι ηταν πολυ δεκτικη, αλλα επειδη ειχα πολλα ανοιχτοχρωμα στη γεννα μαλλον 1 εκ των 2 κιτρινων ειναι ο πατερας και οχι ο πρασινος.. Απ οτι βλεπω υπαρχει και 1 μπλε μικρο με λευκη μιση κοιλια κι λιγα φτερα ουρα-το αντιθετο απ το λευκο των παραπανω φωτο δηλαδη φερνει πιο πολυ προς τη μανα που χει πολυ γκρι και λιγοτερο λευκο(αυτο ακομα λιγοτερο)Λευτέρη, το λευκό, πουλάκι απο τι χρώματος γονείς βγήκε; Μήπως έχεις και μπλέ tibrando ;
Αν δεν κάνει και τώρα δώστην μου εμέναναι αυτη στην τελευταια φωτο πρασινη σκουφατη κι αποπανω ο κιτρινος ο συζηγος. Γενικα δεν μου πανε καλα οι γεννες ως τωρα, αλλα εχουμε δρομο ακομα θα δειξει, την αλλη βδομαδα περιμενω αρκετα μικρα να σκασουν
αυτη παντως παει χειροτερα απ ολα, 1η γεννα ασπορα, 2η 2/5 αλλα ψοφησαν μεσα στο αυγο, τωρα ξαναστρωνει φωλια εχει και 3η ευκαιρια... Πριν την πνιξω![]()
Να αυτά φοβάμαι όταν χαρίζουμε πουλιά... Μην της ξαναδώσεις!O.k... Εμένα με είχε πρήξει μια γειτόνισσα της μάνας μου, της χάρισα ένα πανέμορφο αρσενικό άσπρο γκρι σκουφάτο timbrado που είχα... Και μετά από 20 μέρες με πήρε να μου πει αν μπορώ να της πάω άλλο, γιατί της έφυγε...![]()
O.k... Εμένα με είχε πρήξει μια γειτόνισσα της μάνας μου, της χάρισα ένα πανέμορφο αρσενικό άσπρο γκρι σκουφάτο timbrado που είχα... Και μετά από 20 μέρες με πήρε να μου πει αν μπορώ να της πάω άλλο, γιατί της έφυγε...![]()
Όχι εντάξει πλακίτσα κάνω στον Λευτέρη έτσι κι αλλιώς παιδιά απλά η κανάρα που βλέπω μου αρέσει πολύ και ας μην τα πάει καλά :)
Γιατί το σκουφάτο δεν ήτανε καλό φωνητικά;δεν εχει κατι ιδιαιτερο απο εμφανιση μια πρασινη σκουφατη καναρα ειναι και μικροκαμωμενη σε συγκριση με αλλες μου κανει μικρουλικα αυγουλακια.. Αλλα θελω πουλια οπωσδηποτε και απ αυτη γιατι βασταει απο πολυ καλα ισπανικα αιματα απ οτι μου ειπε ο εκτροφεας που την πηρα, συν οτι θελω κι εγω κανα σκουφατο αρσενικο κυριως γιατι στα πρωτα μου 2 τιμπραντο το 1 ηταν σκουφατο και του χαμε μεγαλη αδυναμια-το χαρισα σε φιλο ομως για να ξεκινησω με καλα πουλια φωνητικα:)
αυτη ειναι η μικρη σουλτανιτσα(ή εστω σουλτανακι γιατι δεν ξερουμε το φυλο του ακομα)..η νεα αδυναμια της μανας μου αν τα βρεις μαζι της ελα να στο δωσωΠάντως αυτό το λευκό με την γκρι ανταύγεια που είναι αγνώστου πατρός αν δεν το θες (δεν έχει και σκουφί τι να το κάνεις;) ξέρεις που θα το δώσεις...
![]()
Γιατί το σκουφάτο δεν ήτανε καλό φωνητικά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας