Γενικά Αναπαραγωγή timbrado classico 2015

Κοίτα που πήγε και βγήκε το μαύρο για να χαλάσει την ομοιομορφία... Πάντως είναι κούκλος.
Να σου ζήσει Λευτέρη!

Η τελευταία είναι η σκουφάτη που δεν πάει καλά στις γέννες; Τέτοιο χρώμα θέλω να βρω σκουφάτο φίλε.Αν βγάλεις τίποτα αρσενικό θηλυκό και περισσεύεει πες μου 😛

Η τελευταία είναι η σκουφάτη που δεν πάει καλά στις γέννες; Τέτοιο χρώμα θέλω να βρω σκουφάτο φίλε.Αν βγάλεις τίποτα αρσενικό θηλυκό και περισσεύεει πες μου 😛
ναι αυτη στην τελευταια φωτο πρασινη σκουφατη κι αποπανω ο κιτρινος ο συζηγος. Γενικα δεν μου πανε καλα οι γεννες ως τωρα, αλλα εχουμε δρομο ακομα θα δειξει, την αλλη βδομαδα περιμενω αρκετα μικρα να σκασουν 🙂

αυτη παντως παει χειροτερα απ ολα, 1η γεννα ασπορα, 2η 2/5 αλλα ψοφησαν μεσα στο αυγο, τωρα ξαναστρωνει φωλια εχει και 3η ευκαιρια... Πριν την πνιξω😡

Λευτέρη, το λευκό, πουλάκι απο τι χρώματος γονείς βγήκε; Μήπως έχεις και μπλέ tibrando ;

Λευτέρη, το λευκό, πουλάκι απο τι χρώματος γονείς βγήκε; Μήπως έχεις και μπλέ tibrando ;
ασπρογκρι ειναι βασικα λογω της πινελιας στο φτερο.. Μανα εχει την ασπρογκρι των αρχικων φωτο, πατερα δεν ξερω γιατι τη βατεψαν ολοι ηταν πολυ δεκτικη, αλλα επειδη ειχα πολλα ανοιχτοχρωμα στη γεννα μαλλον 1 εκ των 2 κιτρινων ειναι ο πατερας και οχι ο πρασινος.. Απ οτι βλεπω υπαρχει και 1 μπλε μικρο με λευκη μιση κοιλια κι λιγα φτερα ουρα-το αντιθετο απ το λευκο των παραπανω φωτο δηλαδη φερνει πιο πολυ προς τη μανα που χει πολυ γκρι και λιγοτερο λευκο(αυτο ακομα λιγοτερο)

• Like
Αντιδράσεις: ianos
ναι αυτη στην τελευταια φωτο πρασινη σκουφατη κι αποπανω ο κιτρινος ο συζηγος. Γενικα δεν μου πανε καλα οι γεννες ως τωρα, αλλα εχουμε δρομο ακομα θα δειξει, την αλλη βδομαδα περιμενω αρκετα μικρα να σκασουν 🙂

αυτη παντως παει χειροτερα απ ολα, 1η γεννα ασπορα, 2η 2/5 αλλα ψοφησαν μεσα στο αυγο, τωρα ξαναστρωνει φωλια εχει και 3η ευκαιρια... Πριν την πνιξω😡
Αν δεν κάνει και τώρα δώστην μου εμένα 😛

Εσύ έχεις σκουφάτο. Αν κάνεις ζευγάρι το θηλυκό θα πρέπει να είναι χωρίς σκουφί.

Όχι Νίκο δεν έχω σκουφάτο. Δεν θυμάσαι που έλεγα ότι δεν βρήκα σκουφάτο τελικά αρσενικό?Σκουφάτο ήτανε το κοινό που μου έφαγε το αρπακτικό ☹

O.k... Εμένα με είχε πρήξει μια γειτόνισσα της μάνας μου, της χάρισα ένα πανέμορφο αρσενικό άσπρο γκρι σκουφάτο timbrado που είχα... Και μετά από 20 μέρες με πήρε να μου πει αν μπορώ να της πάω άλλο, γιατί της έφυγε... 😡

O.k... Εμένα με είχε πρήξει μια γειτόνισσα της μάνας μου, της χάρισα ένα πανέμορφο αρσενικό άσπρο γκρι σκουφάτο timbrado που είχα... Και μετά από 20 μέρες με πήρε να μου πει αν μπορώ να της πάω άλλο, γιατί της έφυγε... 😡
Να αυτά φοβάμαι όταν χαρίζουμε πουλιά... Μην της ξαναδώσεις!

Όχι βέβαια... Και μιας και μιλάμε εδώ... Την πάτησες! Η δικιά σου κλωσσάει... Τώρα περίμενε...

Πολύ το χάρηκα αυτό.😛

Ολα πληρωνονται σ αυτή τη ζωή.👎

Όχι εντάξει πλακίτσα κάνω στον Λευτέρη έτσι κι αλλιώς παιδιά απλά η κανάρα που βλέπω μου αρέσει πολύ και ας μην τα πάει καλά :)

Όχι εντάξει πλακίτσα κάνω στον Λευτέρη έτσι κι αλλιώς παιδιά απλά η κανάρα που βλέπω μου αρέσει πολύ και ας μην τα πάει καλά :)

δεν εχει κατι ιδιαιτερο απο εμφανιση μια πρασινη σκουφατη καναρα ειναι και μικροκαμωμενη σε συγκριση με αλλες μου κανει μικρουλικα αυγουλακια.. Αλλα θελω πουλια οπωσδηποτε και απ αυτη γιατι ειναι απο καλα ισπανικα αιματα απ οτι μου ειπε ο εκτροφεας που την πηρα, συν οτι θελω κι εγω κανα σκουφατο αρσενικο κυριως γιατι στα πρωτα μου 2 τιμπραντο το 1 ηταν σκουφατο και του χαμε μεγαλη αδυναμια-το χαρισα σε φιλο ομως για να ξεκινησω με καλα πουλια φωνητικα:)

Πάντως αυτό το λευκό με την γκρι ανταύγεια που είναι αγνώστου πατρός αν δεν το θες (δεν έχει και σκουφί τι να το κάνεις; 😛 ) ξέρεις που θα το δώσεις... 😉

δεν εχει κατι ιδιαιτερο απο εμφανιση μια πρασινη σκουφατη καναρα ειναι και μικροκαμωμενη σε συγκριση με αλλες μου κανει μικρουλικα αυγουλακια.. Αλλα θελω πουλια οπωσδηποτε και απ αυτη γιατι βασταει απο πολυ καλα ισπανικα αιματα απ οτι μου ειπε ο εκτροφεας που την πηρα, συν οτι θελω κι εγω κανα σκουφατο αρσενικο κυριως γιατι στα πρωτα μου 2 τιμπραντο το 1 ηταν σκουφατο και του χαμε μεγαλη αδυναμια-το χαρισα σε φιλο ομως για να ξεκινησω με καλα πουλια φωνητικα:)
Γιατί το σκουφάτο δεν ήτανε καλό φωνητικά;

Πάντως αυτό το λευκό με την γκρι ανταύγεια που είναι αγνώστου πατρός αν δεν το θες (δεν έχει και σκουφί τι να το κάνεις; 😛 ) ξέρεις που θα το δώσεις... 😉
αυτη ειναι η μικρη σουλτανιτσα(ή εστω σουλτανακι γιατι δεν ξερουμε το φυλο του ακομα)..η νεα αδυναμια της μανας μου αν τα βρεις μαζι της ελα να στο δωσω😛 να φανταστεις τον σκουφατο που γραψα αποπανω οταν τον εδωσα 1η φορα στο φιλο με εστειλε να τον παρω πισω επεσε σε καταθλιψη πεσανε ολοι οι συγγενεις να με φανε, ε μετα πηρα την σκουφατη καπως την καταφερα στα μουλωχτα περασαν μηνες.. Αυτη νομιζει οτι εχω τον αρχικο σκουφατο ακομα:D το λευκο αν ειναι θηλυκο θα μεινει για γεννες, αν βγει αρσενικο το καλο που του θελω να χει καλες φωνες αλλωστε καναρινια φωνης ειναι οχι χρωματος..

Γιατί το σκουφάτο δεν ήτανε καλό φωνητικά;

θεωρητικα καλο ηταν για καποιον που απλα θελει ενα πουλι στο σπιτι να λεει φουλ ηταν δυναμιτης φοβερο, αλλωστε αυτοι που το δαν και το πηραν ξετρελαθηκαν.. Ομως τωρα που μαι σε συλλογο θελω συγκεκριμενα πραγματα φωνητικα οχι απλα ενα πουλι που λεει δυνατα

//δεν εννοω οτι τα πρασινα δεν ειναι ωραια πουλια.. Ισα ισα θεωρουνται τα τοπ τιμπραντο και ειναι το κλασικο χρωμα της ρατσας.. Αν δεν εχει καποιος πρασινο τιμπραντο εκτος των αλλων ''δε λεει''..

Back