Τέλεια! Για μένα ξεκινά να δίνεις εσύ αλλά άστο στη φωλιά μπας και το ταισουν οι γονείς του. Δλδ ταισε το τώρα και άστο στη δικια και περίμενε! 14 ημερών θα είναι εύκολο να το ταισεις. Εδώ βγάζεις κυστες.14ημερων
Τέλεια! Για μένα ξεκινά να δίνεις εσύ αλλά άστο στη φωλιά μπας και το ταισουν οι γονείς του. Δλδ ταισε το τώρα και άστο στη δικια και περίμενε! 14 ημερών θα είναι εύκολο να το ταισεις. Εδώ βγάζεις κυστες.14ημερων
Καποιος που να εκανε αναπαραγωγη να μας πειΜήπως σ αυτή την ηλικία τα ταϊζουν δύο με τρεις φορές την ημέρα, και όχι όσο συχνά όσο πιο μικρά;
Ποτε δεν ταιζε. Ταιζε την μανα.Αχ αυτό θα ρωτούσα ο μπαμπάς δεν ταΐζει;
Άνετα μπορείς και ξεκίνησε να αγοράσεις κρέμα.14ημερων
Αριάδνη μου τι νόημα έχει αν κάποιος έκανε αναπαραγωγή budgie ή όχι;Ο πατερας την φιλαει..
Καποιος που να εκανε αναπαραγωγη να μας πει
Μαρια γι αυτο εδω εννοουσα να μας πει καποιος.Μήπως σ αυτή την ηλικία τα ταϊζουν δύο με τρεις φορές την ημέρα, και όχι όσο συχνά όσο πιο μικρά;
Εχει βαλει κεφαλι μεσα. Αλλα δεν μπηκε ακομη ολοκληρη. Το μικρο ζητα τροφη..
Χθες δεν εβγαινε απο την φωλια η θυληκια. Θα παρω κρεμα. Την αλλη φορα δν πηρα γιατι πεθανε το μικρο. Αλλα θα παρω. Ασχετα αν το ταισει. Θα βρω μια που κανει για ολα τα πτηνα. Εχω παρει τηλ μια ξαδελφη μου να μου φερει γιατι δεν εχω αυτοκινητο. Σκεφτομαι να ταισω αυτο που εδινα στον λαζαρο (ενα καναρινι που δεν το ταιζαν οι γονεις τους). Να πολτοποιησω αυγο και αυγοτροφη και να δωσω με μια συριγγα καινουρια που εχω μεχρι να ερθει η κρεμα.
Τωρα το εβαλε. Να ελεγξω .. Ουφφ.. μακαρι να το ταιζει ετσι.Εισαι σιγουρη οτι οταν βαζει η μαμα το κεφαλι μεσα δεν ταιζει το νεοσο; Ο προλοβος εχει φαγητο μεσα;
Αν δεν εισαι σιγουρη αν ειναι ταισμενο, βαλε μας να δουμε να μια φωτογραφια :)Τωρα το εβαλε. Να ελεγξω .. Ουφφ.. μακαρι να το ταιζει ετσι.
Στην πρωτελευταια φωτο φαινεται ταισμενο το μικρουλι!
Δεν ξερω..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας