Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη των Budgie μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εδω λιγο ροκανιδι εβαλα και εγινε ολο αυτο και θα το ταιζω που και που;
 
Παιδια για να βαζει το κεφαλι μεσα σημαινει το ταιζει ε; Αλλιως γιατι; ολη την ωρα βαζει το κεφαλι και το βγαζει. Ολοκληρη δεν μπαινει.
 
Πάντως αν το σκεφτείς, έχει λογική να το ταϊζει από την είσοδο! Έχει πλέον πούπουλα άρα δεν χρειάζεται να μπει να το ζεστάνει, το μικρό πλέον σηκώνει κεφάλι, άρα μπορεί να το ταϊσει από την είσοδο, και σιγά σιγά του δείχνει και την έξοδο!👍 Το μόνο γαμώτο είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι ότι ταϊζει!
 
Παιδια για να βαζει το κεφαλι μεσα σημαινει το ταιζει ε; Αλλιως γιατι; ολη την ωρα βαζει το κεφαλι και το βγαζει. Ολοκληρη δεν μπαινει.
Βρε Αριάδνη μου εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. Απ την κάμερα δεν φαίνεται; Πήγαινε τσέκαρε τον προλοβο του αν έχει φουσκωσει απ το φαΐ.
 
14 ημερων και μενα δεν εμπαιναν μεσα... ειχε βγει η θυλικια απο τη φωλια. Ηταν στη πατηθρα ή πανω στη φωλια. Δε τα ταιζουν με την ιδια συχνοτητα τωρα.. ετσι διαβασα τουλαχιστον
 
Δεν ξερω αν το ταισε. Για να ειναι μεσα μαζι του σημαινει ασχολειται. Δεν μπορουσα να τα ενοχλω συνεχεια..
 
Εχω αγορασει την κρεμα. Λετε να δινω του δινω το πρωι ή να τα αφησω μονα τους; Η μανα ειναι μεσα συνεχεια. Δεν ελεγξα αν ζει το μικρο ή κατι. Για να μην ενοχλησω
 
Μακαρι. Αγορασα μια η οποια αργει να ληξει και γραφει οτι κανει για ολα τα πτηνα. Οποτε και να μην την χρησιμοποιησω τωρα δεν πειραζει. Μου εβαλε ομως και σε ενα αλλο πλαστικο δοχειο κρεμα νεοσσων της cede και σκεφτομουν να δωσω αυτο. Ειχε ανοικτη επειδη δινει σε ενα παπαγαλο που ταιζει ο ιδιος.
 
Ενημερωση. Το μικρο παει πολυ καλα. Παρατηρησα πως οταν το μικρο τεντωνεται φτανει την τρυπα της φωλιας οποτε μαλλον το ταιζε απο εκει.

Ειναι συνεχεια μεσα μαζι του :)
 
Back
Top