GreekMan72
PB Known Member
3-3 έως τώρα. Σε ευχαριστώ για την άποψη σου Στέφανε!
Kανονικά η δική σου γνώμη πιάνει για 2 βαθμούς λόγω πολυετούς εμπειρίας και, αξιώματος.από τη γενική εικόνα... Θα πω κι εγώ... Θηλυκό.
Οπως τα ειπαμε κι απο κοντα Δημητρη ή θηλυκό ειναι ή αρσενικο με προβλημα στο hardware!
ΠανέμορφοΕυχαριστώ Γιάννη! Βοηθάει αυτή; Γενικά είναι φοβητσιάρικο και όλο κινείται όταν πλησιάζω το κλουβί..View attachment 60822
Κι εδω μια παλια..
View attachment 60823
Έχω την τύχη να βρίσκομαι σε ένα χώρο που ευτυχώς όλες οι γνώμες ζυγίζουν το ίδιο...η δική σου γνώμη πιάνει για 2 βαθμούς
Μπράβο! Λαμπρά! Φανταστικά και χαρμόσυνα νέα! Χάρηκα πολύ! Σου εύχομαι να απολαμβάνεις ολημερίς και ασταμάτητα το κελάηδισμα του! Συναισθάνομαι την ευτυχία και τον ενθουσιασμό σου!Λοιπόν αγαπητοί φίλοι.. Επανέρχομαι και ανασύρω αυτό το θέμα γιατί έχουμε.. Ανάσταση:D (σχεδόν μαζί με τους καθολικούς)
Ο Μαρσέλ κελάηδησε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος
Μετά από δυόμιση χρόνια σήμερα το πρωί έκανε τα πρώτα του "γυρίσματα" και τραβήγματα πέρα από τα συνηθισμένα τιτιβίσματα και μάλιστα όχι μια φορά.. Δοκιμάζει και προσπαθεί να φτιάξει το τραγούδι του ο φουκαρας!
Δημήτρη, προς Θεού, μην απολογείσαι αναίτια! Για αυτό είμαστε εδώ! Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιράζεσαι μαζί μας τις εμπειρίες σου και να χαιρόμαστε και εμείς!Συγνώμη εάν επαναλαμβάνομαι αλλά. Έχω χαρεί πάρα πολύ παιδιά
Καλημέρα Δημήτρη! Από ότι διάβασα ξεκίνησε όμορφα και μελωδικά!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας