Ωχ μωρε μωρε γλυκουλίνιααα
Όμορφες στιγμές! Οι γονείς είναι ήμεροι; :)ειναι πολυ γλυκα και ειδικα οταν κουρνιαζουν ολα μαζι μεσα στη φωλια μια ομορφη οικογενεια ειναι
Ο Γρηγόρης @inca1099 χρησιμοποιεί και φύλλα δάφνης που λειτουργούν και απωθητικά σε ψείρες και άλλα έντομα.Για επόμενη φορά να προτιμήσεις ίνες φοίνικα.
Φαντάζομαι και τα δύο. Πριν την χρήση να τα ξεπλένεις με λίγο καθαρό τρεχούμενο νερό και να τα στεγνώνεις.Ξερα η φρεσκα;
Δεν μυρίζουν έντονα για τα πουλιά ; Σίγουρα είναι ασφαλή ;Ο Γρηγόρης @inca1099 χρησιμοποιεί και φύλλα δάφνης που λειτουργούν και απωθητικά σε ψείρες και άλλα έντομα.
Η συζήτηση με τον Γρηγόρη έγινε στο facebook όταν αναρτήθηκε το άρθρο για τα ασφαλή και τοξικά φυτά. Είναι έμπειρος και παραγωγικός εκτροφέας lovebirds και έχω κάθε λόγο να εμπιστευθώ την εμπειρία του.Δεν μυρίζουν έντονα γιαπό τα πουλιά ; Σίγουρα είναι ασφαλή ;
Άρα αν τα χρησιμοποιεί με επιτυχία δεν τίθεται θέμα... απλά μου έκανε εντύπωση :)Η συζήτηση με τον Γρηγόρη έγινε στο facebook όταν αναρτήθηκε το άρθρο για τα ασφαλή και τοξικά φυτά. Είναι έμπειρος και παραγωγικός εκτροφέας lovebirds και έχω κάθε λόγο να εμπιστευθώ την εμπειρία του.
Στην ακονιζιά, έχω παραθέσει μια επιστημονική μελέτη που πουλιά στην φύση την χρησιμοποιούν ως εντομοαπωθητικό στις φωλιές τους. Γενικά ξηρά χόρτα, ιδίως αντιπαρασιτικά, είναι η καλύτερη επίστρωση για τις φωλιές.Άρα αν τα χρησιμοποιεί με επιτυχία δεν τίθεται θέμα... απλά μου έκανε εντύπωση :)
Μου άρεσε η ιδέα τή δάφνης γιατί την βρίσκεις πολύ πιο εύκολα σε σχέση με το άλλο... Θα το δοκιμάσω στα περιστέρια, στο σπίτι έχω 2 δάφνες ελπίζω να δουλέψει καλά και σε εμέναΣτην ακονιζιά, έχω παραθέσει μια επιστημονική μελέτη που πουλιά στην φύση την χρησιμοποιούν ως εντομοαπωθητικό στις φωλιές τους. Γενικά ξηρά χόρτα, ιδίως αντιπαρασιτικά, είναι η καλύτερη επίστρωση για τις φωλιές.
Το είπα και στον αδελφό μου και βάζει στο κοτέτσι του :)θα το δοκιμάσω στα περιστέρια,
Δάφνη ή από το άλλο το παράξενοΤο είπα και στον αδελφό μου και βάζει στο κοτέτσι του :)
Δάφνη
Ναι απλά έχε τον νου σου όπως σου είπε ο Ανέστης.Τωρα ομως δεν μπορω να το αλλαξω οποτε αν ειναι καποια αλλη φορα...
Φυσικά ! Όταν έχεις πολύ μικρά δεν πειράζεις τίποτα για να είσαι καλυμμένοςΤωρα ομως δεν μπορω να το αλλαξω οποτε αν ειναι καποια αλλη φορα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας