Υπάρχει κάποια νέα φωτογραφία να δούμε κι εμείς οι αμύητοι;View attachment 43490
Να τα τα ψυχακια μου
Κράτα φωτογραφίες να βλέπουμε την ανάπτυξή τους.Οχι δεν εχω βγαλει αλλη γιατι ειναι ακριβως το ιδιο... ελπιζω συντομα να εχουμε νεα αφηξη και να βγαλω καινουρια φωτογραφια...
Κράτα εσύ το ρυθμό...Ναι αλλα και καθε μερα να βγαζω φωτογραφιες
Καλησπερα πηγα σημερα στο πετ σοπ και μου ειπε η κοπελα ενα να μην παρω κεχρι γιατι δεν το τρωνε και δυο να μην κοιταζω τα νεογνα γιατι μπορει να νευριασει λεει η θυληκια και να μην τα ταιζει... Δεν πρεπει να τα βλεπω ομως αν ειναι καλα;
Κεχρί πρέπει να πάρεις, είναι μαλακός σπόρος και βοηθάει στο τάϊσμα των νεοσσών από τους γονείς καθώς και είναι ο πρώτος σπόρος που τρώνε αργότερα οι νεοσσοί όταν ξεκινήσουν να τρώνε μόνοι τους.Καλησπερα πηγα σημερα στο πετ σοπ και μου ειπε η κοπελα ενα να μην παρω κεχρι γιατι δεν το τρωνε και δυο να μην κοιταζω τα νεογνα γιατι μπορει να νευριασει λεει η θυληκια και να μην τα ταιζει... Δεν πρεπει να τα βλεπω ομως αν ειναι καλα;
...
Στην τελευταία φωτογραφία που έβαλες, η στάση σώματος του ενός κάπως περίεργη μου φαίνεται. Το είδες ταϊσμένο;
Αν είναι ταϊσμένο ένα πουλάκι, δεν φαίνεται από την κοιλιά αλλά από τον πρόλοβο, (στον λαιμό του ) που είναι φουσκωμένος.Ναι η κοιλιτσα τους ειναι ενταξει και αυτα κουνιουνται
Όχι αυτό είναι λάθος. Πολλά μπορούν να συμβούν στην φωλιά και πρέπει να είσαι έτοιμη να βοηθήσεις. Μια φορά την ημέρα είναι το λιγότερο απαραίτητο. Δύο είναι καλά.εκεινη μ ειπε μια φορα στις δεκα μερες να την ανοιγω
Θα δεις αύριο το πρωί μην αγχώνεσαι. Τώρα πρέπει να κοιμηθούν.Ωραια τωρα το κοιταξα και εχει γυρισει οποτε δεν μπορω να δω αν ειναι ταισμενο η οχι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας