Καλο ειναι να εχεις μια χαμηλα ωστε να πανε, αλλα μη φοβασαι μια χαρα κανουν πτησεις και προς τα πανω, δεν υπαρχει θεμα. Μην ξεχνας πουλακια μεγαλωνεις, οχι μαμοθρεφτα![]()
Καλο ειναι να εχεις μια χαμηλα ωστε να πανε, αλλα μη φοβασαι μια χαρα κανουν πτησεις και προς τα πανω, δεν υπαρχει θεμα. Μην ξεχνας πουλακια μεγαλωνεις, οχι μαμοθρεφτα![]()
ααα συγνωμη εγω θα τα βαλω να καθισουν επανω μου, για να τα φαω στα φιλιαΕγω ειχα 2 ψηλα και μια χαμηλα. Μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα θεμα, δεν χρειαζονται και πολλα πολλα, πετανε και καθονται στις πατηθρες στη φωλια στις αυγοθηκες.. Μην ανησυχεις.
Και πάλι φτου, πανέμορφα είναι! Ε αν παρ' ελπίδα σου βγουν κορίτσια θα τα λες Ηρακλώ και Οδυσσώ :)
Τι εννοείς; Δεν χρειάζονται διαφορετική τροφή από αυτήν των γονιών τους. Σπόρους, αυγό, φρούτα και λαχανικά στη συχνότητα που τρώνε τα ενήλικα.Πρεπει να παρω φαγακι για νεοσσους;
Όταν πηγα προχθες να παρω φαγακι, μου ειπε η κοπελα που ηταν εκει,ότι εχει φαι για μικρα με μικροτερο σπορο. Όταν το ειδα εγω, μου φανηκε το ιδιο με το κανονικο. Γι'αυτο ρωτησα αν υπαρχει φαγακι για νεοσσους!Τι εννοείς; Δεν χρειάζονται διαφορετική τροφή από αυτήν των γονιών τους. Σπόρους, αυγό, φρούτα και λαχανικά στη συχνότητα που τρώνε τα ενήλικα.
οκ.Αυτο κανω. Είναι μια γλυκα παντος. Ο τροπος που παιζουνε με τ'αδελφια τους εχουν πολύ πλακα. Ο ενας τραβαει την ουρα του αλλου. Ότι περισσευει από το στομα του ενός,το τρωει ο άλλος. Εχω βαλει σε 4 σημεια μηλο, στο ένα πανε εκει που τρωει ο άλλος. Τα χαζευα οσπου με πηρε κ μενα ο υπνοςΘα δίνεις το μείγμα που τρώνε και οι γονείς.
Έτσι θα μάθουν να το τρώνε και τα μικρά και δεν θα έχεις πρόβλημα προσαρμογής με το φαΐ τους.
Α βρε Χριστινάκι, τσιριτρί τσιριτρώ :)Εχω βαλει σε 4 σημεια μηλο, στο ένα πανε εκει που τρωει ο άλλος. Τα χαζευα οσπου με πηρε κ μενα ο υπνος![]()
ευχαριστω Γιαννη:)Είναι όλα τους πολύ όμορφα, να τα χαίρεσαι!
Μ'αυτά που γράφεις θα'χεις εμπάργκο στις απαντήσεις...Την χρειαζονται οι αντρες καμια φορα την τιμωρια...
Μιλησε κανείς![]()
Πιασ'τ'αυγο κ κουρευτο. ΚαληνυχταΜ'αυτά που γράφεις θα'χεις εμπάργκο στις απαντήσεις...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας