Ασθένειες Βοήθεια βρήκα στον κήπο ένα μωρό κοράκι

΄Τελικά δεν είναι ούτε καρακάξα ούτε κοράκι, αλλα σταχτοκουρούνα(τωρα γιατί νόμιζα πως η κουρούνα είναι ίδιο πουλί με το κοράκι;)Επικοινώνησα πρωί πρωί με το εκπαζ και μου έδωσαν οδηγίες. Να πω πως οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι και κατατοπιστικότατοι. Παντως είναι μάλλον κοντά στο να πετάξει μόνο του και από ότι φαίνετε εκανε μαθήματα πτήσης με τους γονείς και έπεσε. Το καλό είναι πως άνοιγει το στόμα του και τρώει κανονικά, στήθος κοτόπουλο και φρούτα που μου είπαν από το εκπάζ. Ελπίζω πως σε καμμιά εβδομάδα θα είναι ικανό να πετάξει καλά.Ως τότε θα πρέπει να του κάνω εγώ εκπαιδευση! Απίστετο! Αφήστε που έχω ήδη άγχος μήπως δεθώ μαζί του και δεν φεύγει. (μου είπαν πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα)Ας ελπίσουμε πως όλα θα πανε καλα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Ελένη ελπίζω να πάνε όλα καλά και το πουλάκι σε μία βδομάδα να είναι έτοιμο για επιστροφή στην φύση. Μπράβο σου που το φροντίζεις, κρίμα ήταν το ταλαίπωρο.
 
για τους κυνηγους υπαρχουν πολλα επικηρυγμενα ζωα μερικα απο αυτα ειναι τα σπουργιτια οι αλεπουδες ολα τα κορακοιδη εκτος απο την κισσα κτλ.
 
Ενταξει μπορει οι κυνηγοι να επικύρηξαν τα ζώα, αλλα πιστευεις Αρη πως επειδή ειναι επικυρυγμένο δεν εχει δικαίωμα στη ζωή; Τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση μου;θα το σκότωνες ή θα το άφηνες βορά στις γάτες; Καλώς η κάκώς εγώ θεωρώ πως είναι κρίμα να μην το φροντίσω
 
Παιδια δεν τιθεται θεμα επικυρηγμενου ζωου!
Να το ξεκαθαρισουμε αυτο.
Ολα ειναι θεμα ορθολογιστικης διαχειρησης.

Και κατι ακομη, εναν ΣΩΣΤΟ κυνηγο που σεβεται την κυνηγετικη νομοθεσια και τον εαυτο του σαν ανθρωπο μην τον φοβαστε.
Οι σωστοι κυνηγοι ειναι οι καλυτεροι οικολογοι.

Εχετε δει χαλκοκουρουνα;
Ειναι της ιδιας οικογενειας αλλα εχει απιθανα χρωματα και απαγορευεται το κυνηγι της.
 
Θα περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες να μας ενημερώνεις για την κατάστασή του! Μπράβο και στο προσωπικό του ΕΚΠΑΖ για την σωστή και εγκυρη ενημέρωση!
 
Ελενη να πως θα γινει το μικρο που βρηκες!
Και στην επομενη ειναι η χαλκοκουρουνα που σου ελεγα!
 
Καλημέρα παιδιά! Να σας ενημερώσω πως το κουρουνάκι πάει μιά χαρά. Εχει δυναμώσει πολύ από την ημέρα που το βρήκα και πετάει όλο και πιο μακρυά.Ισως και σήμερα καταφέρει να φύγει;Εχει εξοικιωθεί μαζί μας όμως κι αυτό είναι το δύσκολο της υπόθεσης. Κάθεται στα χέρια μας και περιμένει με ανοιχτό στόμα να το ταίσουμε.Ας επλίσουμε πως θα φύγει το συντομότερο, γιατί μας βλέπω με κουρούνα για κατοικίδιο!
 
Μπραβο Ελενη! Σιγουρα ολα θα πανε καλα! Μπορει επισης να φυγει αλλα να μεινει για ενα διαστημα εκει κοντα στην περιοχη και να ερχεται απλα να ζηταει φαγητο καποιες φορες! :D
 
Παιδια με κουρουνα μου μοιαζει εμενα... Και δεν επιτιθεται ποτε στα καναρινιαμου σε αντιθεση με τις καρακαξες!
 
Να και η εξέλιξη της μικρής κουρούνας που βαπτίστηκε Λάζαρος! Μοναδική εμπειρια παιδια. Ενα άγριο πουλί να ζει μαζί σου!
 

Συνημμένα

  • Εικόνα019.webp
    Εικόνα019.webp
    53,6 KB · Προβολές: 214
  • Εικόνα020.webp
    Εικόνα020.webp
    48,5 KB · Προβολές: 224
Φίλη με το πουλί έγινα γιατί το ταίζω! Αλλα αυτό μάλλον δείχνει να έχει μεγαλύερη προτίμηση στον άντρα μου. Ολο πάνω του κάθετε! Τεσπα το ίδιο είναι!
 
Πολυ ομορφο Ελενη!:D Μπραβο και παλι μπραβο που καταφερες και το κρατησες ζωντανο!
 
Back
Top