Ασθένειες Βοήθεια βρήκα στον κήπο ένα μωρό κοράκι

Παιδια ενα ευχαριστώ δεν αρκει για ολους εσας.Χωρίς της συμβουλές σας δεν ξέρω αν ο Λάζαρος θα είχε σταθεί τόσο τυχερός. Μονη μου δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Η ελευθερία του ανήκει σε όλο το φόρουμ και δεν είναι δικό μου κατόρθωμα.
 
καλησπερα νεος εδω, το συγκεκριμενο ειναι κουρουνακι, εχω μεγαλωσει παλια 2 αδελφακια πεσμενα κατω, με λιωμενη σκυλοτροφη. ανοιγαν στομα ευκολα δε με δυσκολεψαν καθολου. τα μικρα μεγαλωσανε και ημερεψανε οπως και το περιμενα. ελευθερα εξω στο κηπο πηγαινανε οπου θελανε αλλα παντα ξαναγυρνουσαν καθονταν πανω στο κεφαλι μου στον ωμο μου, αξεχαστες εμπειριες ευχομαι να ξαναβρω. εχω μεγαλωσει και καρακαξα. σε πολλους δυστυχως μισητα πουλια αλλα εαν σε μαθουν και ασχοληθεις μαζι τους παρα πολυ ομως, φιλαρακια σου μια ζωη. τι καλυτερο;!
[automerge]1589216827[/automerge]
@endurasKE-30 εμενα αντι να μου χτυπησει πουλι καρακαξα, μου γλιτωσε ενα απο εναν πουλοφαγο που ερχοτανε γραμμη απανω στο κλουβι. το κυνηγησε κι αναγκαστικα αλλαξε πορεια. απο καρακαξουλα δεν εχω παθει ποτε ζημια. μαλιστα ερχονται στο μπαλκονι οπου εχω το μουλο δν τον πειραζουν. Δε ξερω τα αγαπαω τα κορακοειδη.
 
Back
Top