Επειδή τώρα θα φτιάξω νέο μείγμα, να βράσω ρύζι και με το νερό να κάνω την μείξη με την σκόνη γάλακτος;Να του δίνατε λίγο ρυζόνερο;
Ναι έτσι λέω. Βέβαια η διάρροια μπορεί να οφείλεται και σε σκουλήκια. Δεν θυμάμαι όμως αν και πόσο χάπι δίνουμε σε τέτοιες ηλικίες. Πάντως σχετικά το ρυζόνερο θα μειώσει την διάρροια και είναι αθώο.θα φτιάξω νέο μείγμα, να βράσω ρύζι και με το νερό να κάνω την μείξη με την σκόνη γάλακτος;
Ναι έτσι λέω. Βέβαια η διάρροια μπορεί να οφείλεται και σε σκουλήκια. Δεν θυμάμαι όμως αν και πόσο χάπι δίνουμε σε τέτοιες ηλικίες. Πάντως σχετικά το ρυζόνερο θα μειώσει την διάρροια και είναι αθώο.
Αίμα στα κόπρανα κάνουν και τα σκουλήκια, όχι μόνον στα μωρά και στις ενήλικες γάτες, θα σας το είπε φαντάζομαι.είχε διάρροια, μόλις χθές είχε και αίμα.
Αν μπορείς πάρε αυτήν την a/d της Hills, είναι φαρμακευτικές τροφές. Η royal canin είναι καλή εταιρεία αλλά όχι για άρρωστα.,Hill's ή a/d
Άντε βρε Δημήτρη, δεν έκανα κάτι σπουδαίο, απλά σου είπα όσα ήξερα από τα περιστατικά που μου έχουν τύχει τόσα χρόνια με τα ζώα.Σε αυτό το σημείο ευχαριστώ
Ευτυχώς δεν πήρα τα ποδάρια μου και άρχισα πρώτα τα τηλέφωνα. Μα τέτοια ασχετοσύνη οι petsopes. Να μην καταλαβαίνουν γρί! Μέχρι και όλο το ιστορικό ανέφερα και με έκαναν και ξαναπήρα δυό φορές την γιατρό. Τέλοσπάντων θα το πάρω Μαρίακαι άμεσα.a/d της Hills
Και τώρα... Επειδή μπήκα σε διάφορα sites...άμα έχεις φάει γάλα απο το petbirds...όλα τα άλλα φαίνονται αστεία, λιγουλάκια. Για να μην πώ για την αισθητική...Άντε βρε Δημήτρη, δεν έκανα κάτι σπουδαίο, απλά σου είπα όσα ήξερα από τα περιστατικά που μου έχουν τύχει τόσα χρόνια με τα ζώα.
Η γιατρός έβαλε στο δάκτυλό της και το μικρό το πιπίλισε. Μου είπε όμως να βάζω σε μια κοφτή της σουπάς τροφή λίγο νερο και να το προσθέτω στο μπιμπερό. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο εκτός και αν μεγαλώσω κάπως την τρύπα της πιπίλας.Ανέστη πιστεύεις πως μπορώ να του δίνω με το δάκτυλο ή κάτι τέτοιο,θα κάνει τίποτα κακό;Αν τρώει, είναι πράγματι καλύτερη η μαλακή τροφή απο το γάλα αφού δεν πρόκειται για το γάλα της μάνας τους.
Η γιατρός καθόταν εκείνη τη στιγμή και μου εξηγούσε, η βοηθός το τσέκαρε, αυτή φταίειολόκληρη γιατρός
..Ανέστη πιστεύεις πως μπορώ να του δίνω με το δάκτυλο ή κάτι τέτοιο,θα κάνει τίποτα κακό;
Μήπως υπάρχει στο σπίτι αυτό το εργαλείο το κορνέ;Δυσκολευόμαστε κάπως με την νέα τροφή, δηλαδή γινόμαστε χάλια αφου το μπιμπερό μπουκώνει και με το δάκτυλο λερώνεται.
Τέλειο!Το καλό νέο είναι πως:...ήρθε για να μείνει (if you know what i mean)
Ανέστη δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, καλά καλά δεν περπατάει και όταν μυριστεί το φαγητό μπαίνει με τα όλα! Ορμάει κανονικά, φαντάζομαι λοιπόν πως θα γίνει χάλια. Σιγά σιγά, δίνοντας με το δάκτυλο πιστεύω θα μάθει.Ήδη πριν μισή ώρα όλα πήγαν τέλεια με την νέα τροφή και το μπιμπερό.Aπο πιατάκι ρηχό δεν τρώει;
τα μωρά της @Sylvia είναι πολύ μεγαλύτερα απο το δικό μου☹
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας