Γενικά Βρήκα ένα κοκατίλ και χρειάζομαι οδηγίες

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Anemos84
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατα τις 11:30.
Με τόσο σκοτάδι δεν μπορούσα ούτε εγώ να ξυπνήσω! 🙂

corellaaz5.gif

Θα φανεί παράξενο αυτό που θα πω αλλά τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να κιτρινίζει λίγο το κεφάλι της Μάιρας γύρω από το ράμφος και τα μάτια.
Υπάρχει περίπτωση να μην είναι θηλυκό;

Στο κάτω μέρος της ουράς έχει ρίγες.

Kita ligo ta ta ftera ptisis tis... an ta poupoula exoun mikra strogila kitrina simadakia tote prepei na ne thiliko...tetia poupoula exoun mono thilika h mora...to diko sou den miazei na ne moro... Kita to photo:
cocoa2hz3.th.jpg
globerxx3.th.jpg

An h oura kai kato meros tou somatos exei mikres kitrinrs gramoules tote einai thiliko (h moro)...kita tin fotografia:
cockatiel3aw5.th.jpg

Kai thilika kamia fora exoune kitrino kefali..omos den einai toso entono xroma... einai kitrino mono giro apo to ramfos ipolipo "kitrino-prasino-gri".

Pes mas pos einai h karafla;

edo einao o dikos mou 3on minon peripou...etsi fenonta ta mora...
Thilikio prepei na ne to diko sou Cockatiel...

Συνημμένα

• cocatiel.webp
    cocatiel.webp
    17,5 KB · Προβολές: 99
Δυστυχώς τα φτερά πτήσης δεν μπορώ να τα δω γιατί δεν μπορώ να την πιάσω.
Η ουρά της έχει άσπρες ρίγες νομίζω. Απ' όλες τις φωτογραφίες που έχω δει πάντως φαίνεται για θηλυκό. Για την ακρίβεια είναι σχεδόν ίδια με το πουλί δεξιά στην κάτω φωτογραφία που έβαλες.

Η καράφλα παραμένει σχεδόν ίδια αν και έχω την εντύπωση ότι πάει να βγάλει ένα φτερό.

Mano, an tha mou peis "Nai" tin deutera, tha pritimousa na vrethume proi gia na tin pao amesos sto ktiniatro... (An mporis vevea kai AN tha mou peis :).)

να σου ζησει η μικρη σου! Τυχερος εισαι! Εγω αργησα να βρω τροπο να κανω τα δικα μου μωρα να σταματησουν να φωναζουν, δεν ειχα μπει ακομα στο φορουμ και παλευα μονη μου! Και οσο με συνηθιζαν φωναζανε και πιο πολυ! Αφου κουναγα χερια ποδια κοπανιομουν στο κρεββατι μονη μου πηγαινα στο σαλονι και κοιμομουν, απελπιστικη κατασταση...

Δυστυχώς Marie δεν κατάφερα να την κάνω να σταματήσει. Απλά την καθυστερούσα λίγο με αποτέλεσμα να μην αντέχω άλλο ούτε εγώ ούτε και η οικογένειά μου.

Γι αυτό από αύριο η Μάιρα θα ανήκει στην Πωλίνα που έχει ένα αρσενικό και ίσως της βάλει μυαλό...

κριμα... Ομως αμα ειναι για το καλο ολων... Εγω ευτυχως τα καταφερνω εκτος απο μερικες φορες! Αφου νομιζω πως εχουν προβλημα τα αυτια μου... Εχουν αρχησει να με πονανε...χεχε! Ευχομαι να ταιριαξουν τα πιτσουνακια...

Αν μπορείς κάνε υπομονή.
Εγώ κάποια στιγμή νόμιζα ότι μου σουβλίζουν τον εγκέφαλο!😱
Και να σφυρίξω τώρα ζαλίζομαι!:D
Ελπίζω να τα πάνε καλά με τον αρσενικό και... καλούς απογόνους!

Καλή επιτυχία και σε σένα Marie!

να σου ζησει η μικρη σου! Τυχερος εισαι! Εγω αργησα να βρω τροπο να κανω τα δικα μου μωρα να σταματησουν να φωναζουν, δεν ειχα μπει ακομα στο φορουμ και παλευα μονη μου! Και οσο με συνηθιζαν φωναζανε και πιο πολυ! Αφου κουναγα χερια ποδια κοπανιομουν στο κρεββατι μονη μου πηγαινα στο σαλονι και κοιμομουν, απελπιστικη κατασταση...

σε καταλαβαινω... Κατι τετοιες στιγμες σουρχεται να τα κοπανησεις, ΑΛΛΑ για ολα υπαρχει λυση. Εσυ τι λυση εχεις βρει τωρα;

Paidia, elpizo ola tha paei kala... Tha frontiso tin Maira poli kala...na tin prosexo ki elpizo kapoia mera tha mou kanoun mikra... Th prospatiso na tin kano ligo pio imeri...mporei vlepontas to diko mou Riki tha katalavei oti den thelei kanenas na tin kanei kako.
Tha sas vallo fotografies amesos. 🙂 Ki euxapisto poli Mano...

εγω οταν ειναι να σηκωθω νωρις δεν κανω τπτ μιας και ειναι σαν ξυπνητιρι!7 με 7 και μιση αρχιζουν! Αλλα οταν θελω να κοιμηθω περισσοτερο κλεινω το πατζουρι και τους βαζω και μια κουβερτουλα! Μερικες φορες ακουνε και το σσσσσσσ!
αλλα δεν αντεχονταιιι

Th prospatiso na tin kano ligo pio imeri...mporei vlepontas to diko mou Riki tha katalavei oti den thelei kanenas na tin kanei kako.
κι εγώ λέω ότι βλέποντας τον Riki σου, που είναι εξημερωμένος, και βλέπει ότι παίζεις μαζί του και δεν του κάνεις τίποτα κακό, θα ξεπεράσει τους φόβους της και θα γίνει πιο ήρεμη.:)

εγω οταν ειναι να σηκωθω νωρις δεν κανω τπτ μιας και ειναι σαν ξυπνητιρι!7 με 7 και μιση αρχιζουν
κι εμένα η ροζέλα μου τόσο νωρίς αρχίζει και φωνάζει. όταν θέλω όμως να κοιμηθώ κάποιες μέρες παραπάνω κλείνω την κουρτίνα ώστε να μην την χτυπάει το πρωί το φως και κάθεται ήσυχη ήσυχη η κοπέλα μου:D

μονο με την κουρτινα;καλη ειναι... Εμενα η κουρτινα μου δεν κανει τπτ! Σκεφτομαι μερικες φορες τι θα γινεται στο δωματιο αμα κανουν και παιδακια και τρελαινομαι

Back