να σου ζησει η μικρη σου! Τυχερος εισαι! Εγω αργησα να βρω τροπο να κανω τα δικα μου μωρα να σταματησουν να φωναζουν, δεν ειχα μπει ακομα στο φορουμ και παλευα μονη μου! Και οσο με συνηθιζαν φωναζανε και πιο πολυ! Αφου κουναγα χερια ποδια κοπανιομουν στο κρεββατι μονη μου πηγαινα στο σαλονι και κοιμομουν, απελπιστικη κατασταση...
κι εγώ λέω ότι βλέποντας τον Riki σου, που είναι εξημερωμένος, και βλέπει ότι παίζεις μαζί του και δεν του κάνεις τίποτα κακό, θα ξεπεράσει τους φόβους της και θα γίνει πιο ήρεμη.:)Th prospatiso na tin kano ligo pio imeri...mporei vlepontas to diko mou Riki tha katalavei oti den thelei kanenas na tin kanei kako.
κι εμένα η ροζέλα μου τόσο νωρίς αρχίζει και φωνάζει. όταν θέλω όμως να κοιμηθώ κάποιες μέρες παραπάνω κλείνω την κουρτίνα ώστε να μην την χτυπάει το πρωί το φως και κάθεται ήσυχη ήσυχη η κοπέλα μου:Dεγω οταν ειναι να σηκωθω νωρις δεν κανω τπτ μιας και ειναι σαν ξυπνητιρι!7 με 7 και μιση αρχιζουν
Marie, ama tha patho auto tha sou perigrapso tin katastasi :Dτι θα γινεται στο δωματιο αμα κανουν και παιδακια
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας