Γενικά Βρήκα ένα κοκατίλ και χρειάζομαι οδηγίες

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Anemos84
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΤΙΛ
ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕ ΗΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ;
ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

εμενα εννοεις;
αν ναι τιφωτο θελεις. Αβαταρ η να βαλεις εικονα;στειλε pm

Οτι κι αν λες την πατησες Μανο αντε να μην την αγαπησεις αυτην την παμπονηρη φατσουλα. Αλλα να δεις που θα σου φερει και γουρι... συντομα!

Paidia tin exo tin Maira! Einai poli omorfo pouli... tora tha sas valo fotografies...
Euxaristo Mano... Se liges mines tha dite tin diafora...Tha mas vgaloun kai morakia isos :)

να σου ζησει να σου ζησει!

αλλο ενα καλο του φορουμ, οτι το πουλι δεν πηγε σε καποιον ασχετο αλλα σε καποιον που σιγουρα θα το φροντιζει και θα περναει καλα! Ετσι και ο ενας βρηκε λυση στο προβλημα του που δεν μπορουσε να το κρατησει, και η πωλινα βρικε γυναικα για τον δικο της! Τωρα και της πωλινας θα περναει καλυτερα με τη γυναικα του!
μπραβο Μανο!

Όπως όλοι ξέρετε πλέον η Μάιρα μετακόμισε! Πιστεύω ότι η Πωλίνα θα την προσέχει και ότι ο Ρικι θα της κάνει καλή παρέα. Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς Πωλίνα.

Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν συγκινήθηκα λίγο όταν γύρισα σπίτι και είδα το κλουβί άδειο... Αλλά έτσι είναι καλύτερα για όλους. Ακόμα και αν κάτι σε εκνευρίζει συνέχεια, πολλές φορές σου λείπουν οι όποιες καλές στιγμές είχες μαζί του. Και εγώ αν κατάφερα να την κάνω να φάει 5 φορές από το χέρι μου θα το θυμάμαι.

Ελπίζω το συμπεθεριό με την Πωλίνα να δώσει καρπούς γιατί ήδη στριφογυρνάει στο μυαλό μου η ιδέα να μεγαλώσω ένα μικρό και να με συνηθίσει πιο εύκολα. Όχι άμεσα βέβαια αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον είναι πολύ πιθανό.
Αν και πάλι θα σφυρίζει. 🙂 Τουλάχιστον δεν θα με φοβάται!

Δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδιναν συμβουλές τόσο καιρό και με βοήθησαν όχι μόνο με τη Μάιρα αλλά γενικότερα να δω με άλλο μάτι τα πουλάκια αυτά.

Και μιας και δεν έχει πια λόγο ύπαρξης αυτό το θέμα παρα μόνο πληροφοριακό να σας ευχηθώ να περνάτε πάντα καλά με τα ζωάκια σας...

Ίσως κάποια στιγμή να ξαναμπώ στο... κλαμπ των πτηνών!

Παρόλα αυτά, όσο και αν τον αγάπησες βάλε και κανένα αφισάκι στη γειτονιά..Λογικά το έσκασε από κάπου εκεί κοντα.. Επειδή λίγο έλειψε να χάσω τον δικό μου αλλά ξαναγύρησε, σκέφτομαι και λίγο αυτόν τον καημένο που μπορεί να τον κλαίει..

Παρόλα αυτά, όσο και αν τον αγάπησες βάλε και κανένα αφισάκι στη γειτονιά..Λογικά το έσκασε από κάπου εκεί κοντα.. Επειδή λίγο έλειψε να χάσω τον δικό μου αλλά ξαναγύρησε, σκέφτομαι και λίγο αυτόν τον καημένο που μπορεί να τον κλαίει..

Έφη μου, επειδή ετυχε να δω την Μάιρα η οποία τελικά αποδείχτηκε ότι είχε PBDF την αρρωστεια, και είδα πόσο άγαρμπα και απαίσια ήταν κομμένη η ουρά της από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, χαίρομαι ιδιαίτερα που βρέθηκαν ο Μάνος, η Πωλίνα και η Νατάσα τελικά που την πήρε! Είναι στα καλύτερα χέρια.🙄

Έφη μου, επειδή ετυχε να δω την Μάιρα η οποία τελικά αποδείχτηκε ότι είχε PBDF την αρρωστεια, και είδα πόσο άγαρμπα και απαίσια ήταν κομμένη η ουρά της από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, χαίρομαι ιδιαίτερα που βρέθηκαν ο Μάνος, η Πωλίνα και η Νατάσα τελικά που την πήρε! Είναι στα καλύτερα χέρια.🙄

A ok τότε κι εγώ χαίρομαι!

Τελικώς η Μάιρα δεν έμεινε με την Πωλίνα και τον Ρίκι;Γιατί;Λόγω ασθένειας;

Όχι τελικά την Μάιρα την πήρε η Νατάσα, κι απ'όσο ξερουμε περνάει καλά εκεί. Η Μάιρα έχει PBDF την ασθενεια του πτερώματος και για να μην κολλήσει και ο Ρίκι την έδωσε :)

Kala einai, ap oti gnorizo exei vgalei kainouria ftera kai se ligo den tha fenete oti kapote ixe komeni tin oura :)

Back