Αναπαραγωγή Γεννήθηκε το πρώτο ζεμπράκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Vasia24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@maria p εχεις δικιο... Πρεπει να παω να παρω ενα μικρο ενυδριο νομιζεις ειναι ενταξει; Θα τα κοιταξω παλι το απογευμα να δω σε τη κατασταση ειναι... Πως θα τα πιανω; Ειναι τοσο μικρο... Νομιζεις οτι θα πρεπει να παρω και τα 2? Ή αν βγει και το αλλο και τα 3? Το καθε 2 ωρες ταισμα ειναι δυσκολο ειδικα το πρωι που δουλευω.. Πρεπει να τα εχω μεσα στο σπιτι που με 2 μικρα παιδια (2,5 &5,5) οπως καταλαβαινεις ειναι προβλημα... Δε ξερω πελαγωνω...

Εεε μηπως να ερθει καποιος να το κανει; Διαμονη φαγητο ολα δωρεαν! Εεεε;
 
πρεπει να παω να παρω ενα μικρο ενυδριο νομιζεις ειναι ενταξει;
Όχι παιδί μου και ένα τάπερ είναι εντάξει, θα βάλεις πανιά κάτω, όχι πετσετέ για να μην σκαλώνουν τα νυχάκια, από πάνω χαρτί κουζίνας και πορτατίφ με λάμπα πυρακτώσεως. Επίσης θα τα σκεπάζεις όχι μέχρι σκασμού με ένα πολύ λεπτό πανάκι για να κρατιούνται ζεστά.
Θα το τυλίγεις σε πανάκι, θα το πιάνεις απαλά και όπως θα είναι στο πανάκι θα το ταΐζεις.
Εντάξει εύκολο δεν είναι. Το πρόβλημα είναι η απουσία στην δουλειά.
Ας ευχηθούμε να μην χρειαστεί.
 
Αντε ελα να γνωρισεις το μαγευτικο νησι μου! Να κλεισω εισητηριο; Αυριο πρωι στις 7:15 ειναι καλα;
Άμα μπορούσα θα ερχόμουν ευχαρίστως να βοηθήσω και να μην χάσω και την ευκαιρία κοριτσάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ! :*
 
Την ωρα που βγαινουν εξω απο την φωλια ισως να το πεταξαν καταλαθος. Η φωλια δεν ειναι κλειστου τυπου και ισως να παιζει ρολο αυτο. Να μην νιωθουν ασφαλεια και να αντιδρουν ετσι. Συνηθως τα πουλια πετανε τους νεουσσους γιατι κατι τους ενοχλει στην φωλια.. Οταν τα πετανε να τα επιστρεφεις πισω. Καποια στιγμη θα ηρεμισουν.
 
Δε ξερω πραγματικα τι να κανω. Για να τα βαλω χωρια ο αντρας μου μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ασχολιθει και ειδικα οσο δε μοιαζουν με πουλια... Παντως πριν που τα κατεβασα για να δω αν ειναι ολα στη θεση τους η θυληκια καθοταν πανω απο τη φωλιαμε τα ποδια ανοιχτα και δε με αφηνε να τα δω... Τα προστατευε..
 
Νομίζω οτι ειναι πολυ καλύτερα να ανεβαίνεις εσύ πάνω και να τα ελέγχεις, παρά να κατεβάζεις και γενικότερα να μετακινεις το κλουβι.
Αυτό ακριβώς θα έλεγα και εγώ. Να παίρνεις σκάλα και να κάνεις ότι είναι να κάνεις με γρήγορες και ήρεμες κινήσεις. Και αν θες μόνο να τσεκάρες πως τα μικρά είναι στη φωλιά, αυτό μπορείς να το κάνεις συχνότερα. Αλλά δε θα κατεβάζεις το κλουβί. Εσύ θα ανεβαίνεις! 😛
 
Back
Top