andreasrodos
PB Member
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!
Oxi ρε παιδιά ειναι ΝΟΜΙΜΗ η άδεια απο την νομαρχεία Θεσ/νικης και την εκδίδουν απο συλλογους αγριων πτηνων.
Αυτο τωρα τι ειναι; Εξυπναδα; καμαρι; Μαγκια;Παιδια εγω πηγαινω για να πιασω 3 φορες το χρονο και ειναι τελεια!
) Φιλε μια χαρα κανεις και εχεις πιασμενη καρδερινα και εγω εχω μονος σου την επιασες;Ρε παιδια ελεος.. Κ εγω καρδερινα χωρις δαχτυλιδι εχω.. Πιασμενη Δλδ.. Αλλα επειδη δεν μπορω να παρω αυτη τη στιγμη εκτροφης(πιστευω πως την εχουν δει καπως πολλοι εκτροφεις καρδερινας κ για αυτο το λογο κανει 200 το ζευγ...). Γιατι να μην παιρνεις απο εκτροφεα, κ να την παιρνεις απο τη φυση; Αν θες πανε πιασε 2, 4, αλλα με σκοπο να βγαζεις μικρα.. Να σου πω και μπραβο.. Οχι ομως για μουλους.. κ μετα απο 1,2 χρονια αλλη καρδερινα.. Οσο για τα καναρινια, κ αυτα καποτε ετσι ξεκινησαν.. Απο αγρια.. Εχεις την εντυπωση οτι δημιουργηθηκε ζωη σε κλουβι;
...Αν μη τι άλλο αυτά τα μαγαζιά θα ΕΠΡΕΠΕ να ελέγχονται απο την Νομαρχία ωστε να μην υπάρχει αυτό το μαρτύριο των πουλιών... Κρίμα ειλικρινά..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας