Inspector Sissy. Δεν της ξεφεύγει μήτε σποράκι στραβοβαλμένο στην ταϊστρα :DΠήρε το μάτι μου έναν κρίκο στο κλουβί...
Inspector Sissy. Δεν της ξεφεύγει μήτε σποράκι στραβοβαλμένο στην ταϊστρα :DΠήρε το μάτι μου έναν κρίκο στο κλουβί...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Πάνο, ο Μάριος κάποιες φορές κρεμόταν ενώ με δάγκωνε. Μελανιές, τρύπες, αίμα, απ΄όλα είχα!. Και μετά να δαγκώνει, αναγνωριστικές δαγκωματιές ωστόσο για το δέρμα ήταν επώδυνο και μάλιστα εχω και 2-3 σημάδια!το κουνούσα και το άφηνε δεν απομακρύνθηκε βέβαια αλλά δεν ανέβηκε πάνω! Και σήμερα πάλι τα ίδια! Τι να κάνω σε συνέχεια για να εμπιστευτεί;δεν μπορώ όμως να τον αφήσω να με κατασπαράζει!δεν εχω γάτα! Ξέρω Σίσσυ ότι θα μου πεις ποιος νοιάζεται για το χέρι σου Πάνο;:Dγια το parrotlet μας ενδιαφέρει!
Ζάχο μου όποιος δεν έχει φάει δαγκωνιά από πάροτλετ αυτό... φαντάζεται! Αυτά τα διαβολάκια κάνουν απίστευτο δάγκωμα. Είναι να μη μπλέξεις με δαγκανιάρικο πουλί, το μαριονάκι ήταν ένα απ΄αυτά! Όλα του τα χρόνια με δάγκωνε, παντού! Οι χειρότερες δαγκωνιές ήταν στο πτερύγιο της μύτης μου!(όταν τον φιλούσα)... δεν είχα καμιά διάθεση να μου κάνει τρύπα και ν΄αναγκαστώ να. Βάλω κρίκο!Ε καλα δε νομιζω οτι σε δαγκωνε και με δυναμη!
:)Ναι, Ζάχο μου συμφωνώ, σίγουρα και γνωρίζεις ( δεν είσαι ''χθεσινός'' )Σισσυ μου δεν εννουσα οτι δεν εχουν δυναμη στο ραμφος! Το ξερω οτι εχουν !
απλά θέλω ν΄αναφέρω και τις... Εξαιρέσεις... Με βαση οτι ειναι ενα ηρεμο πουλακι πιστευω οτι απλα ηταν αναγνωριστικο το δαγκωμα αφου ετρωγε και κεχρι!
*Αυτό πιστεύω πως ισχύει για οποιοδήποτε ζώο-πτηνό κτλ όταν ''ασχολείσαι''. Φυσικά εξαρτάται από τη διάθεση και το επίπεδο ευαισθησίας που διαθέτει ο Χ ιδιοκτήτης.... Είναι θέμα προσωπικότητας, και δεν περνάει ούτε μια μέρα που να μη με εκπλήσσει η πολυπλοκότητα της συμπεριφοράς ενος παροτλετ.
Πλεον *το επίπεδο "συννενόησης" με τον δικό μου έχει φτάσει σε "αλλα" επίπεδα. Μου ζητάει νερό, μου ζητάει να τον παω για ύπνο, ακούει όταν του λέω να κατσει λίγο ήσυχος (υπό προϋποθέσεις φυσικά) καταλαβαίνει πότε θα φύγω απ' το σπίτι, ζητάει μόνος του το είδος της τροφής που θέλει να φάει, και γενικότερα δείχνει να επικοινωνεί κανονικότατα μαζί μου. Οπότε όταν τρώω καμιά απ' τις... κροκοδειλίσιες τσιμπιές του τον έχω σίγουρα τσαντίσει σε κάτι
Τον κακομαθαίνεις Διονύση μου και σε σέρνει από την μύτη!
*Παρακαλούμε:)*Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές και για τη συμμετοχή σας...**πάμε στο επόμενο βήμα;
Εσύ κράτα χαρακτήρα στον Zippo και μη σε νοιάζει. Αδιαφορούμε για τ΄άλλα!.. Έιπα να μην σας το ανακοινώσω μέρα που ειναι αλλά δεν άντεξα!δεν κράτησα χαρακτήρα Σίσσυ είδες.?:D
Αληθώς!Χρόνια πολλά σε όλους σε πιστεύοντες και μη! Έιπα να σας σας αφήσω ήσυχους λόγω των ημερών!φτάνει όμως επιστροφή στο φόρουμ!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας