ianos
PB Supporter
Στο δασαρχείο γιατι τα παρέδωσες; Προκειται για κάποια κίνηση που συνδέεται με δήλωση εκτροφής ιθαγενών;Δημητρη ψαχνω να βρω τα χαρτια μου αλλα δεν τα βρησκω γιατι τα ειχα παραδώσει στο δασαρχείο μετα την αναπαραγωγή.
Στο δασαρχείο γιατι τα παρέδωσες; Προκειται για κάποια κίνηση που συνδέεται με δήλωση εκτροφής ιθαγενών;Δημητρη ψαχνω να βρω τα χαρτια μου αλλα δεν τα βρησκω γιατι τα ειχα παραδώσει στο δασαρχείο μετα την αναπαραγωγή.
Νομίζω πως όσα σχετικά γράφονται ως απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα ενδιέφεραν πολύ "κόσμο" και πιστεύω πως θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αποκοπούν από την παρουσίαση.Νίκο διάβασα ότι τα πουλιά τα έχεις σε ταράτσα... Το καλοκαίρι με την ζέστη τι γίνετε; οι major κατάγονται από την Σιβηρία, πως την βγάζουν στην ζέστη; έχεις προβλήματα; η αναπαραγωγή γίνετε με φυσικό φωτισμό; και αν ναι πότε ξεκινούν συνήθως φωλιές; κανονικά όπως οι balcanica;
Και οι major εκεί κυμαίνονται;Οι τιμες εχουν σαν εξάρτηση την ποιοτητα των καρδερίνων που θελει καποιον να παρει.. Δηλαδη ένα απλο παράδειγμα: υπαρχει αρχεγονη καρδερινα που εχει στην Ελλαδα 200-250 ευρω(η ποιο χαμηλη τιμη γενικά) και από εκει αι περα ανεβαίνει οσο καλυτερη είναι η ποιοτητα των πουλιων 400-600-800 το πουλι.υπαρχουν και πολύ ποιο ακριβα πουλια σε μεταλλαξεις!
Δημητρη ψαχνω να βρω τα χαρτια μου αλλα δεν τα βρησκω γιατι τα ειχα παραδώσει στο δασαρχείο μετα την αναπαραγωγή. Βρήκα μερικά πρόχειρα όμως που ειχα γράψει.View attachment 48116 View attachment 48117
Το θέμα με το δασαρχείο και γενικότερα της καθ' όλα νόμιμης εκτροφής που έχεις αν μπορείς να μας το αναφέρεις λίγο πιο αναλυτικά σε ένα νέο θέμα ίσως.. Διαδικασίες, έξοδα κλπ...Καλημέρα. Αυτό ακριβώς. Έχω αριθμό εκτροφεα. Δηλώνω τα πουλιά που βγάζω. Είμαι υπό την επίβλεψη της δημόσιας κτηνιατρικής και είναι ενημερωμένο κ το δασαρχείο που έχω νόμιμα γεννητορες. Τα πουλάκια μου συνοδεύονται από πιστοποιητικα.
Ρώτησα γιατί φαντάστηκα ότι οι major εφόσον δεν ανήκουν στην ορνιθοπανίδα της Ελλάδας, δεν θα χρειάζονται τέτοιου είδους κρατικής επίβλεψης
, ελαχιστους βλαστωμενους σπορους...
Η αλήθεια ειναι οτι ο Νίκος είναι από τα πολύ καλά παιδιά του χώρου!καλά πουλιά, ωραίος εκτροφέας, αλλά και καλό παιδί!
ωραίο ξύπνημα έκανα σήμερα μ αυτά που είδα.. :)
Καλησπέρα.σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λογια αν κ δεν εχω καταλαβει ποιος εισαι!Γιατί λές ελάχιστους; Όταν βγαίνουν τα μικρά δεν δίνεις;
Επίσης από πρωτείνη πώς τα καλύπτεις που όπου και αν σταθείς όλοι λένε ότι οι major θέλουν πολύ πρωτείνη ;
Οι τιμες που αναφερω είναι για major στην ελληνικη εκτροφη... Οι καρδερίνες balcanica εχουν το ζευγαρι από 180-200 ευρω στην Ελλαδα...Και οι major εκεί κυμαίνονται.
Κωστα σε ευχαριστω πολύ! Εισαι ενας πολύ καλος ανθρωπος και κανεις μια πολύ συμαντικη εκτροφη για την Ελλαδα.συγχαρητήριαΗ αλήθεια ειναι οτι ο Νίκος είναι από τα πολύ καλά παιδιά του χώρου!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας