! Είσαι τόσο ανήσυχος και προστατευτικός μπαμπάς; Δεν το φαντάστηκα!Και πάνω που ήμουν έτοιμη να πω ότι είσαι ο πιο κουλ από όλους
! Είσαι τόσο ανήσυχος και προστατευτικός μπαμπάς; Δεν το φαντάστηκα!Και πάνω που ήμουν έτοιμη να πω ότι είσαι ο πιο κουλ από όλους
Προσοχη μη λαμπαδιασει κανενα τσουλουφι μόνο...Μην του το θυμίζεις γιατί θα μείνει να κάνει Ανάσταση με τον Σπύρο.
Έχω δώσει απ τα Χριστούγεννα γραπτές οδηγίες :)**να εχουν το νου τους στα βεγγαλικα, να τους πεις... Το μεγαλο αγχος μας το βραδυ της Αναστασης..
Σε βλέπω και σένα να ζητάς φωτογραφίες κάθε 5λεπτο.Πανέμορφη η φωτογραφία του Σπύρου, Γιώργο!
Συναισθάνομαι το άγχος σου... Κι εγώ για πρώτη φορά (αναγκαστικά) θα τους αφήσω στην αδερφή μου για 4-5 μέρες. Σίγουρα θα προτιμούσα να τα έχω μαζί, αν και δεν σου κρύβω πως φοβάμαι το να μένουν μόνα στο ξενοδοχείο.
Όσες φορές έχει χρειαστεί να το κάνω όμως, δένω τον πάτο με το υπόλοιπο κλουβί, τις πόρτες για να μην ανοίγουν, έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για ''λάθη'' (όσο αυτό είναι εφικτό), από την ίσως περιέργεια του προσωπικού... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλ
Εύχομαι να περάσεις εσύ καλά και αυτά καλύτερα! :D
αυτο ειχε γινει μια φορα σε εμενα με το παλιο μου lovebird που τους ελεγα μην το βγαλετε(πολυ ηρεμο) και το εβγαλαν αλλα εντάξει αφου δεν έπαθε τιποτα παλι καλΑν θέλουν να καλέσω εισαγγελέα πασχαλιάτικα :)
Να σαι καλά! Ε τη νύφη αργά ή γρήγορα δεν τη γλιτώνουμε...Χρόνια του πολλά! Να τον χαίρεσαι Γιώργο για πολλά πολλά χρόνια! Είναι απίθανος! Χάχα κάνει και τρίποντα τώρα;
Εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και να τον χαίρεσαι όπως επιθυμείς! Και του χρόνου με υγεία και με μια νύφη!
Να τον χαίρεσαι! Τι ωραία δημοσίευση! Θα την χάρηκε απίστευτα την έκπληξη με την τόση αγάπη που πήρε! Να στε μαζί αγαπημένοι εύχομαι!
Να τον χαίρεσαι Γιώργο. Να τα εκατοστήσει και να σε προσέχει πάντα
Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!
Να είστε καλά! Δεθήκαμε τελικά πάρα πολύ... Τα κοκατίλ δεν παίζονται οκ...Χρόνια πολλά και τρελά στον μικρο σποράκο που εγινε Σπυρακος!
Να τον χαιρεσαι Γιωργο!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας