Και οι δικές μας έτσι κατάντησαν Γιώργο. Δύο μας εμειναν μόνοΤο παιχνίδι (η μπάλα) του μπάσκετ:
1. αρχική κατάσταση
2. μετά από σύντομη ενασχόληση
3. τελική εικόνα
View attachment 63107
Και οι δικές μας έτσι κατάντησαν Γιώργο. Δύο μας εμειναν μόνο
Χαλάλι του (αν και με τρέλανε σήμερα)ε τι περιμενες!
δε πειραζει! Κατι θα του εκανες! ξερει τι κανει αυτος!Χαλάλι του (αν και με τρέλανε σήμερα)
Τι έκανε και σε τρέλανε τόσο καλό παιδί;Χαλάλι του (αν και με τρέλανε σήμερα)
δε πειραζει! Κατι θα του εκανες! ξερει τι κανει αυτος!
Τον χάλασαν λίγο το Πάσχα, αλλά θα τον επαναφέρω. Άρχισε να κάνει τσίου άσχετα και πήγε και μπήκε μέσα σε ένα χαζό φωτιστικό που έχω στο χωλ (χάρτινο φουσκωτό), κατατρόμαξα, τον έβγαλα έξω και πήγε και ξαναμπήκε. Μήπως ρε παιδιά θέλει καμια θηλυκιά και ψάχνει κλειστό μέρος για φωλιές κτλ;Τι έκανε και σε τρέλανε τόσο καλό παιδί;
Οτιδήποτε ''κλειστό'' παραπέμπει σε φωλιά...Τον χάλασαν λίγο το Πάσχα, αλλά θα τον επαναφέρω. Άρχισε να κάνει τσίου άσχετα και πήγε και μπήκε μέσα σε ένα χαζό φωτιστικό που έχω στο χωλ (χάρτινο φουσκωτό), κατατρόμαξα, τον έβγαλα έξω και πήγε και ξαναμπήκε. Μήπως ρε παιδιά θέλει καμια θηλυκιά και ψάχνει κλειστό μέρος για φωλιές κτλ;
Λες γι' αυτό να ήταν λίγο αναστατωμένος σήμερα;Οτιδήποτε ''κλειστό'' παραπέμπει σε φωλιά...
Και να σταματήσεις να τον χαϊδεύεις παντού. Μεγάλωσε το αγόρι σου πια.Ναι, πιστεύω πως του άνοιξε η όρεξη για να ψάξει φωλιές. Γενικά οτιδήποτε κλειστό-σκοτεινό-χαραμάδα-ντουλάπι κτλ τους ξυπνάει τα ένστικτα.
Αποφυγή των ανωτέρων προκλήσεων, μπανάκι, ασκήσεις-πέταγμα-εκπαίδευση. Γενικά ν΄αλλάξει ενδιαφέροντα και να ξεχαστεί (όχι αυγοτροφή-αυγά, κτλ)
Είχα σταματήσει... Μόνο κεφάλι εδώ και ένα μήνα...Και να σταματήσεις να τον χαϊδεύεις παντού. Μεγάλωσε το αγόρι σου πια.
Που να δεις βιβλία και σημειώσεις :)Το κατέστρεψε σε χρόνο ντε τε! Απίστευτος! Πάντα θα μας εκπλήξει! "Πιάνουν τόπο" πάντως τα παιχνίδια που του κατασκευάζεις!
Καινούργιο κλουβί θα έρθει προίκα με τη νύφη (όταν μεγαλώσει) :)Νομιζω οτι πρέπει να του πάρεις μεγαλύτερο κλουβι, αρχισε να μη χωράει..
βρε που τη βλέπεις στραβή την ουρά;Δεν έχεις δει μάλλον πραγματικά στραβες ουρες...
Μια χαρά είναι,θα τη φτιάξει μόνος του στο επόμενο "χτενισμα" με το ραμφος του.
Για πες, σφύριξε τιποτα;
βρε Γιωργο ασε μας που εχει στραβη ουρα! Θα τη φτιαξει μονος του!Καινούργιο κλουβί θα έρθει προίκα με τη νύφη (όταν μεγαλώσει) :)
Κάτι λίγα το πρωί.. Νομίζω θέλει να πει "Σπύρο" και δεν μπορεί το καημενουλικο... :)
Στην άκρη αν τη δεις κάνει μια στροφή... Πάντως ξύπνησε στη συνηθισμένη πατήθρα.
Θα σουΤον χάλασαν λίγο το Πάσχα, αλλά θα τον επαναφέρω. Άρχισε να κάνει τσίου άσχετα και πήγε και μπήκε μέσα σε ένα χαζό φωτιστικό που έχω στο χωλ (χάρτινο φουσκωτό), κατατρόμαξα, τον έβγαλα έξω και πήγε και ξαναμπήκε. Μήπως ρε παιδιά θέλει καμια θηλυκιά και ψάχνει κλειστό μέρος για φωλιές κτλ;
Δε παίρνετε την δικιά μου για νυφουλα αφού εμένα δε μου κάνει την χάρη να έρθει σε μέναΚαινούργιο κλουβί θα έρθει προίκα με τη νύφη (όταν μεγαλώσει) :)
Κάτι λίγα το πρωί.. Νομίζω θέλει να πει "Σπύρο" και δεν μπορεί το καημενουλικο... :)
Στην άκρη αν τη δεις κάνει μια στροφή... Πάντως ξύπνησε στη συνηθισμένη πατήθρα.
Θα έρθει καιρός που δε θα ξεκολλάει :)Δε παίρνετε την δικιά μου για νυφουλα αφού εμένα δε μου κάνει την χάρη να έρθει σε μένα
Να δούμε αν θα της φέρουμε γαμπρόΘα έρθει καιρός που δε θα ξεκολλάει :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας