Όπως όλα τα ζωάκια μας! Σε ευχαριστούμε πολύ! Επίσης!Με συγκίνησε ο άτιμος :)
Καλό σκ σε όλους!
Όπως όλα τα ζωάκια μας! Σε ευχαριστούμε πολύ! Επίσης!Με συγκίνησε ο άτιμος :)
Καλό σκ σε όλους!
Καλως τον δεχτηκες... Να σου ζησει πολλα χρονια και να τον χαιρεσαι!
Ευχαριστώ παιδιά... Ό,τι καλύτερο στα δικά σας φτερωτά!Χρόνια πολλά ! Να σου ζήσει! Και να τον χαίρεσαι!
Όπως όλα τα ζωάκια μας! Σε ευχαριστούμε πολύ! Επίσης!
Αμβρόσιε, Σίσσυ σας ευχαριστώ πολύ!Να τον χαίρεσαι Γιώργο! Να είναι πολύχρονος, υγιής και χαρούμενος... Πανέμορφο πουλάκι!
χαχα.. Τι κάρτα :)Να σου ζήσει Γιώργο! View attachment 62897
Μοναδική!χαχα.. Τι κάρτα :)
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Σ' ευχαριστώ... Εγώ θα βάλω τις μπύρες και ο Σπύρος τα σπόρια :)Στην επομενη συναντηση κερνας για τα γενέθλια
Να είσαι καλά Γιώργο! Δεν κάνει τίποτα! Χαρά μας!Αμβρόσιε σας ευχαριστώ πολύ!
Ααα νυχτοπουλι ο Σπυράκος! Τι μουτράκι! Εμείς Από τις 8. 30 πήγαμε για ύπνο! Ζηλεύω το παιχνίδι του απίστευτα! Περιμένω πως και πως να μου έρθουν τα δικά μου! Να ρωτήσω κάτι; Αυτό ήταν στην κατηγορία για παπαγάλους;Σπύρος : Απλά δε νυστάζω, δεν πάω για ύπνο... Τέλος... Θα παίζω μέχρι να τελειώσεις το βιβλίο.
Γιώργος :
View attachment 63031
Πρέπει να κοιμάται μεσημέρι που λείπω. 10 με το ζόρι κοιμάται και ξυπνάει 9..Ααα νυχτοπουλι ο Σπυράκος! Τι μουτράκι! Εμείς Από τις 8. 30 πήγαμε για ύπνο! Ζηλεύω το παιχνίδι του απίστευτα! Περιμένω πως και πως να μου έρθουν τα δικά μου! Να ρωτήσω κάτι; Αυτό ήταν στην κατηγορία για παπαγάλους;
Ολη μέρα πάνω κάτω.. Τα δαγκώνει, τα φέρνει πάνω, κατρακυλανε και ξανά.. :)απίστευτος! Εχει ξετρελαθει και ο δικός μου με αυτά τα μπαλακια
Νομίζω ότι την πέφτει τα μεσημέρια που φεύγω και μας το παίζει κουκουβάγια :)! Σαν έφηβος που είναι, κάνει τις επαναστάσεις και τα πείσματα του! Είναι απίθανος! Καλησπέρα Γιώργο!:D:)
Σαν να βλέπω τον Σαχαμπ. Η Εσμεράλντα από την άλλη αν πάει 19.30 δεν ξανανοίγει τα μάτια ο κόσμος να χαλάσειτο κλασικό
View attachment 63040
Είναι το γυναικείο το beauty sleep! Δε χάνεταιΣαν να βλέπω τον Σαχαμπ. Η Εσμεράλντα από την άλλη αν πάει 19.30 δεν ξανανοίγει τα μάτια ο κόσμος να χαλάσει
! Είναι και παμπόνηρος πανάθεμα τον!Νομίζω ότι την πέφτει τα μεσημέρια που φεύγω και μας το παίζει κουκουβάγια :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας