Ωχ σωστό. Γιατί έφαγε όντως και του άρεσε.Έχε κατά νου και τα αίματα στις κουτσουλιές για να μην τρομάξεις, εάν είναι η πρώτη φορά που δίνεις. :)
Μη του βαζεις ιδεες... Μολις εχτες ξεπερασαμε το θεμα με τις κουτσουλιες..Έχε κατά νου και τα αίματα στις κουτσουλιές για να μην τρομάξεις, εάν είναι η πρώτη φορά που δίνεις. :)
χαχα.. Όντως θα έπαιρνα τηλ στη Δουκάκη :)Μη του βαζεις ιδεες... Μολις εχτες ξεπερασαμε το θεμα με τις κουτσουλιες..
. Οχι πάλιιι
Σουπερ λαχανικο το πατζαρι!
Για να τον προετοίμασω το έγραψα. Τον έχω καταλάβει :DΜη του βαζεις ιδεες... Μολις εχτες ξεπερασαμε το θεμα με τις κουτσουλιες..
. Οχι πάλιιι
Σουπερ λαχανικο το πατζαρι!
Αμαρτησα για το παιδί μουχαχα.. Όντως θα έπαιρνα τηλ στη Δουκάκη :)
Αύριο έχει γλυστριδα και σπανάκι... Έκλεψα κάτι φυλλαράκια από το Σκλαβενίτη
Η αλήθεια είναι ότι τον ξέρουν από την προηγούμενη εβδομάδα.. Οπότε με τη συγκατάθεσή τους παίρνω φυλλαράκια... Τη γλυτώνω τη φυλακή :)Αμαρτησα για το παιδί μου
, τον έβαλες κιόλας πάνω κρέμασες κ παιχνίδια, είσαι φοβερός :)Πιο παπάκι ο Σπύρος...
View attachment 57870
Και πεντακάθαρος στο νέο του πάρκο (αν και προτιμα το πληκτρολόγιο) Ευχαριστούμε @thunderfck :)
View attachment 57871
Ναι μια χαρά είναι πιστεύω... :)A απίστευτος ο βρεγμένος ποντικοκοκατίλος! Τα πάει καλύτερα μετά την περιπέτειά του ελπίζω, έτσι Γιώργο;
2 είχε και τις πέταξα... Και κάτι γωνίες κτλ τα έκανα πολύ καλά με σφουγγαράκι και νομίζω είναι οκ... Του άρεσε πάρα πολύ... Μόνο για 2 λεπτά το περιεργάστηκε λίγο από μακρυά και μόλις τον άφησα άρχισε να παίζει.. Θενκς και πάλι :)αν έχει σκουριασμένες βίδες
Τον ψεκάζω στο μπάνιο... Άλλες φορές δε θέλει με τίποτα άλλες το ευχαριστιεται πολύ... Δοκίμασε και συ να δεις αντιδράσεις...Εντάξει είναι κουκλί!
Τον ψεκαζεις ή κάνει μόνος του;
Εγώ δεν το χω τολμήσει ακόμα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας