Ωχ σωστό. Γιατί έφαγε όντως και του άρεσε.Έχε κατά νου και τα αίματα στις κουτσουλιές για να μην τρομάξεις, εάν είναι η πρώτη φορά που δίνεις. :)
Μη του βαζεις ιδεες... Μολις εχτες ξεπερασαμε το θεμα με τις κουτσουλιες..Έχε κατά νου και τα αίματα στις κουτσουλιές για να μην τρομάξεις, εάν είναι η πρώτη φορά που δίνεις. :)
χαχα.. Όντως θα έπαιρνα τηλ στη Δουκάκη :)Μη του βαζεις ιδεες... Μολις εχτες ξεπερασαμε το θεμα με τις κουτσουλιες..
. Οχι πάλιιι
Σουπερ λαχανικο το πατζαρι!
Για να τον προετοίμασω το έγραψα. Τον έχω καταλάβει :DΜη του βαζεις ιδεες... Μολις εχτες ξεπερασαμε το θεμα με τις κουτσουλιες..
. Οχι πάλιιι
Σουπερ λαχανικο το πατζαρι!
Αμαρτησα για το παιδί μουχαχα.. Όντως θα έπαιρνα τηλ στη Δουκάκη :)
Αύριο έχει γλυστριδα και σπανάκι... Έκλεψα κάτι φυλλαράκια από το Σκλαβενίτη![]()
Η αλήθεια είναι ότι τον ξέρουν από την προηγούμενη εβδομάδα.. Οπότε με τη συγκατάθεσή τους παίρνω φυλλαράκια... Τη γλυτώνω τη φυλακή :)Αμαρτησα για το παιδί μου![]()
Πιο παπάκι ο Σπύρος...
View attachment 57870
Και πεντακάθαρος στο νέο του πάρκο (αν και προτιμα το πληκτρολόγιο) Ευχαριστούμε @thunderfck :)
View attachment 57871
Ναι μια χαρά είναι πιστεύω... :)Aαπίστευτος ο βρεγμένος ποντικοκοκατίλος! Τα πάει καλύτερα μετά την περιπέτειά του ελπίζω, έτσι Γιώργο;
2 είχε και τις πέταξα... Και κάτι γωνίες κτλ τα έκανα πολύ καλά με σφουγγαράκι και νομίζω είναι οκ... Του άρεσε πάρα πολύ... Μόνο για 2 λεπτά το περιεργάστηκε λίγο από μακρυά και μόλις τον άφησα άρχισε να παίζει.. Θενκς και πάλι :)αν έχει σκουριασμένες βίδες
Τον ψεκάζω στο μπάνιο... Άλλες φορές δε θέλει με τίποτα άλλες το ευχαριστιεται πολύ... Δοκίμασε και συ να δεις αντιδράσεις...Εντάξει είναι κουκλί!
Τον ψεκαζεις ή κάνει μόνος του;
Εγώ δεν το χω τολμήσει ακόμα!![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας