Και τα φτερακια του σωματος σηκώνει και τα φτερα πτήσης ανοίγει... Και σκύβει σε σημείο να πάει να πέσει αλλά γαντζώνεται καλά το άτιμο :)Πολυ ομορφος! Σηκωνει και τα φτερα του υποθετω οταν τον ψεκαζεις;
Να σου ζησει!
Να σαι καλά!
Και τα φτερακια του σωματος σηκώνει και τα φτερα πτήσης ανοίγει... Και σκύβει σε σημείο να πάει να πέσει αλλά γαντζώνεται καλά το άτιμο :)Πολυ ομορφος! Σηκωνει και τα φτερα του υποθετω οταν τον ψεκαζεις;
Να σου ζησει!
Καλούλης είναι μωρέ :) έρωτας μεγάλοςΓλυκο ζιζανιο!
Όλη μέρα τρώει, δεν τον προλαβαίνω ..χαχ (για κοκατίλ είναι οκ το βάρος) :)Σωστός και λιτοδίαιτος ο φίλος μας!
Λες σε λίγο να ψάχνουμε νύφη; :)! Θέλει να είναι σε φόρμα ο νεαρός! Μην τον αδικείς!
! Να το εκλάβω ως προγραμματική δήλωση; Ποτέ δεν ξέρεις!Λες σε λίγο να ψάχνουμε νύφη; :)
Να γίνει πρώτα 18 μηνών.. Μη μπει στα βάσανα νωρίς :)προγραμματική δήλωση
! Σωστός! Με το μαλακό! Μην βιαστεί να μεγαλώσει!:DΝα γίνει πρώτα 18 μηνών.. Μη μπει στα βάσανα νωρίς :)
Ευχαριστώ Σίσσυ... Είχε δίκιο ο Διονύσης. Βρεγμένος είναι σα ποντικάκι με φτερά :)Πανέμορφος βρεγμένος ή άβρεχτος ο Σπύρος σου Γιώργο!
Τυχερός που σε βρήκε αλλά πολύ περισσότερο που σε... Ξαναβρήκε!
Εύχομαι ο ένας σας να μαθαίνει από τον άλλο και να περάσετε όμορφα και δημιουργικά πολλά πολλά χρόνια!
Ετοιμάζεται για το καλοκαίρι να βγάλει την κορμάρα στις παραλίες να αναστενάξουν οι κοκατιλίτσες.
Τον έχω ζυγίσει πολλές φορές. Εκεί παίζει, 86-89 γραμμάρια. Στη Δουκάκη ήταν 84 νομίζω και μου είπε ότι είναι οκ. Διάβασα κιόλας ότι είναι ανάλογα με το πουλάκι. Από 70 έως 120! Θεωρείται νορμάλ. Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια.Στο λεω γιατι πιθανον η μετρηση να ειναι και λαθος! Το βαρος του ειναι οκ αν και θα παρει!
Περιμένω πως και πως να τον δω με άσπρο πρόσωπο :)Κουκλος γινεται!
Είναι το μικρό κλουβάκι της κυρίας που τον βρήκε, δεν παίζει να είναι μισό μισό.ενα μερος του κλουβιου να ειναι στον ηλιο και καποιο σε σκια
Πολλοί λένε ότι άμεση έκθεση στον ήλιο δεν κάνει.. Ξέρω γω; Γι αυτό τον βγάζω λίγο με τον πρωινό καφέ.γιατι να ειμαστε κατα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας