Γενικά Είμαι ο Σπύρος

Για μενα αυτό είναι τεράστιο επίπεδο γνωστικών και συναισθηματικών λειτουργειών που, προσωπικά, δεν έχω γνωρίσει άλλο κατοικίδιο να διαθέτει. Της συναισθηματικής λειτουργίας της επιλογής "σοβαρού και πλάκας".
Αν το έχεις επαληθεύσει, τότε μιλάμε για διάνοιες :)
 
Αν το έχεις επαληθεύσει, τότε μιλάμε για διάνοιες :)
Δεν είναι διάνοιες με την κλασική έννοια της "μαθήσεως" αλλά στον τομέα της αναγνώρισης συναισθημάτων και καταστάσεων. Η μάθηση μέσω της εκπαιδεύσεως δεν έχει να πει πολλά όσο οι τρόποι που βρίσκουν τα ίδια (και θα το δεις κι εσυ στην πορεία) για να κάνουν την ζωή τους ακόμα πιο άνετη. Κάποια φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν εργαλεία ή να... στήνουν κατασκηνώσεις (οπως κανει ο δικός μου με πλαστικές σακούλες και καπάκια χρησιμοποιώντας ακόμα κι ένα σουπλά).
Γενικότερα διαφωνώ με το να τα εξανθρωπίζουμε, όμως αυτά καταφέρνουν μόνα τους να "εξανθρωπιστούν" προσπαθώντας να ενταχθούν στο "σμήνος".
Τώρα όσον αφορά τον Σπύρο μπορεί να σιώπησε επειδή "χάζευε" τη φωνή σου. Το κάνουν κι αυτό όταν συζητάμε. Μας "παρατηρούν". Στην πορεία θα δεις ακόμα πιο εντυπωσιακά γεγονότα και θα σου γεννηθούν περισσότερες απορίες. Οι πιο πολλές θα μείνουν αναπάντητες και όπως κι εγώ, θα τις λύσεις μέσα απ' την προσωπική σου πειρα και τα πιστεύω σου.

Για μένα λοιπόν αυτά τα πλασματάκια έχουν φτάσει στο σημείο να μας καταλαβαίνουν. Κρίμα που δε συμβαίνει το ίδιο και με εμας για να υπάρξει και διαλογος.
 
Τώρα όσον αφορά τον Σπύρο μπορεί να σιώπησε επειδή "χάζευε" τη φωνή σου. Το κάνουν κι αυτό όταν συζητάμε. Μας "παρατηρούν". Στην πορεία θα δεις ακόμα πιο εντυπωσιακά γεγονότα και θα σου γεννηθούν περισσότερες απορίες.
Ο Σπύρος έχει λίγο dna απύ σκυλάκι..ό,τι του λέω, το κάνει :) Μόνο για ύπνο δεν πάει νωρίς το σκασμένο...

Εντωμεταξύ άρχισε όντως να ωριμάζει και να ασπρίζει...
fatsa2.webp
 
Αν το μπύκωσες έτσι αλλάζοντας 1 φτερο της ουράς... Τι θα κάνεις οταν αλλάξει τα φτερα πτησης;
χεχεχε
Ειναι ενα απο τα μωρουδιακά φτερα της ουρας γιατι εχει περλες-γραμμες... απο εδω και περα θα βγαζει σκουρα μονο φτερα στην ουρα.
 
μπράβο στον μπαμπά του
Σοκ έπαθε ο μπαμπάς όταν είδε τέτοιο μεγάλο φτερό😱
Αν το μπύκωσες έτσι αλλάζοντας 1 φτερο της ουράς... Τι θα κάνεις οταν αλλάξει τα φτερα πτησης;
Ειναι ενα απο τα μωρουδιακά φτερα της ουρας γιατι εχει περλες-γραμμες... απο εδω και περα θα βγαζει σκουρα μονο φτερα στην ουρα.
Για να χει ποικιλία... Δε θα πάρω βιταμίνες κτλ...
Γινόμαστε άντρες σιγά σιγά; 👍
 
Πασά τον έχεις! Μπράβο σου! Καλή και ομαλή πτερόρροια να έχει και να τον θαυμάσεις με το καλό "ντυμένο" και αλλαγμένο! Αν και με τόσες περιποιήσεις είναι βέβαιο!😎👍
 
Ευχαριστώ Αμβρόσιε...1η πτερόρροια και για τους 2 μας!
Είναι η πρώτη κρυάδα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν θα ξεχάσω πώς αγχώθηκα με την πρώτη πτερόρροια του Τίτου μου(καναρίνι). Θα δεις ότι με τις φροντίδες που του παρέχεις δεν είναι τίποτα!👍
 
Back
Top