Γιαννη μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια, βλεπω καθαρα οτι ο αρσενικος ειναι φουλ πυρωμενος, βλεπω και μερικα πλεον μαλωματα και κυνηγητά μεταξυ του ζευγαριου, δεν ειναι ομως κατι εντονο, διοτι βλεπω οτι η θηλυκια ταιζει κανονικα τα μωρα, και ο αρσενικος δεν πειραζει τα μωρα και την φωλια παρα το πυρωμα του, ολα αυτα μεχρι σημερα βεβαια. Ειχα την εντυπωση οτι και οι καρδερινες εχουν την ιδια περιοδο με τα καναρινια την πτεροροια τους, μετα εμαθα (διαβασα) οτι ο πιο αναπαραγωγικος μηνας ειναι μεταξυ Ιουνιου με μεσα Ιουλιου, ετσι αν απογαλακτιστουν τα μωρα σωστα και θελει το ζευγαρακι να προχωρησει σε νεα γεννα εγω δεν εχω προβλημα, μεγαλη μου χαρα, παρατηρησα επισης οτι ο αρσενικος δεν πρεπει να ειναι του 2015 που μου ειπε ο εκτροφεας μου (τον οποιο εκτροφεα δεν ειμαι σε επαφη διοτι εκανα hard reset το κινητο μου και χαθηκαν πολλες απο τις επαφες μου )αλλα λογω χρωματος δακτυλιδιου ( κοκκινο) ειναι 2012 , εκτος αν του φορεσαν ενα δακτυλιδι στην τυχη.Εγω δεν ειμαι απο την Κυπρο αλλα ζω πολλα χρονια εδω, μεγαλο κυκλο δεν εχω, και ειδικα ο κυκλος που εχω αναπτυξει δεν ειναι "φιλικος " προς τα πουλια, αν θυμασαι το thread που ειχε ανοιξει εδω, οτι πρεπει να χαριζουμε η να πουλαμε πουλια της εκτροφης μας, θα θυμασαι οτι ειχα πει οτι εγω ενω ειμαι υπερ αυτης της ιδεας (και θα συμφωνησω με το δικο σου ποστ πιο πανω, ειδικα με τις καρδερινες εκτροφης ΠΡΕΠΕΙ να γινεται) αλλα εμενα διστυχως δεν μου παει η καρδια να το κανω, ποσο μαλλον οταν δεν εχω καποιο γνωστο να θελει να φροντισει τα πουλια, και ουτε θα ηθελα να μπω σε διαδικασια να βαλω αγγελια (ασχετα εγω δεν δακτυλιδωνω κιολας).Απο Σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα θα εχω αλλο ενα ζευγαρακι, ετσι ωστε να μπορω να ανανεωνω και τα αιματα, εαν παλι "καταλαθως" μου ξεφυγει η ανναπαραγωγη, μισα κλουβια σπιτι μου, και τα αλλα μισα στο σπιτι των γονιων μου.