Γενικά Είμαι περήφανος κάτοχος 2 υπεροχών καρδερίνων

Καλησπέρα Τάσο! Καλώς τα δέχθηκες τα νεογνά! Να σου ζήσουν και με το καλό να τα καμαρώσεις στο κλαρί! Καλότυχα και γερά να είναι! Η άρτια και καλή φροντίδα σου έφερα τα αναμενόμενα αποτελέσματα σου! Καλή σας συνέχεια!👍
 
Δεν ειναι τοσο μεγαλη ενοχληση πιστευω καλο ειναι να δεις αν ζουν ολα τα πουλακια και αν εχεις νεες αφιξεις ωστε να δρασεις αναλογα, εκτος κι αν την εχεις δει να ταιζει συστηματικα που σημαινει οτι ολα πανε καλα και τα πουλακια ειναι ζωντανα.
 
ταιζει κανονικα, ειμαι σε συχνη επικοινωνια με το σπιτι και μου λενε οτι την βλεπουν να ταιζει. αυριο πιστευω να την πετυχω εξω καποια στιγμη για να δω.
 
αυριο πιστευω να την πετυχω εξω καποια στιγμη για να δω.
Και έξω να είναι όταν ακούσει θόρυβο να πλησιάζει (το δικό σου) θα τρέξει αμέσως να μπει στη φωλιά της...
Είναι "τρελά" αυτά τα πουλιά...
Γι αυτό όσοι ασχολούμαστε τα λατρεύουμε.
Δοκίμασε να βάλεις κάμερα την επόμενη φορά...
Έτσι δε θα χάσεις καμία δράση από το πεδίο...
 
το περιεργο ειναι οτι ολο αυτο τον καιρο που κλωσσαγε, ο αρσενικος κουρνιαζε κανονικα στη πατηθρα που κουρνιαζαν παντα μαζι, απο τον καιρο που βγηκε το πρωτο μωρακι, ο αρσενικος κοιμαται ακριβως στην εισοδο της φωλιας.
 
Έτσι προστατεύει την φωλιά τους Φίλε είσαι τυχερός έπεσες στο ιδανικό ζευγάρι.Αυτό που πέτυχες με την πρώτη άλλοι προσπαθούν αρκετό καιρό. Μπράβο σου.
Δαχτυλίδια θα τους βάλεις;
 
Έτσι προστατεύει την φωλιά τους Φίλε είσαι τυχερός έπεσες στο ιδανικό ζευγάρι.Αυτό που πέτυχες με την πρώτη άλλοι προσπαθούν αρκετό καιρό. Μπράβο σου.
Δαχτυλίδια θα τους βάλεις;

οτι ειμαι τυχερος ειναι αληθεια, σιγουρα παιρνει πολλα μπραβο ο εκτροφεας που τα αγορασα, τελικα εχω 3 μωρακια ζωηρουλικα, το 4ο αυγο πρεπει να το εχουν φαει διοτι δεν βλεπω τσοφλια ουτε στην φωλια, αλλα ουτε στον πατο του κλουβιου. Ανεβαζω 2 βιντεο στο youtube και οταν ειναι ετοιμα θα τα περασω και εδω, να πω την αληθεια την μανα την εδιωξα για να σηκωθει απο την φωλια, βεβαια ταισε και τωρα ξανακαθησε. Οσο για δαχτυλιδια ασε που δεν εχω, αλλα πραγματικα μου ειναι πολυ δυσκολο να βαλω, ουτε στα καναρινια το κανω, δε θελω να μου μεινει ποδι, η δακτυλο στο χερι.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Καλημέρα, να σου ζήσουν τα μικρούλια.
Αν μπορείς να συνεννοηθείτε με τον εκτροφέα που τα αγόρασες να έρθει αυτός να σε βοηθήσει
 
Νομίζω η δυσκολία της τοποθέτησης είναι το έλασσον,το μείζον είναι να μην δημιουργηθούν από εκεί και πέρα προβλήματα (αποδοχή από τη μητέρα κτλ κτλ)

Προσωπικά δεν θα έφερνα άλλο άτομο να το κανει. Πρωτον για να αποκτήσω την εμπειρία και δεύτερον αν κατι παει στραβά πολύ εύκολα η σκέψη θα πάει στο ότι φταίει ο αλλος.

Η πιο καλή "προπονηση" για τα δαχτυλίδια είναι τα καναρίνια.
 
Απλά για να δει πως γίνεται, όσο για την αποδοχή τύλιγμα με hansaplast στο χρώμα του δερματος
 
Απλά για να δει πως γίνεται, όσο για την αποδοχή τύλιγμα με hansaplast στο χρώμα του δερματος

Το τυλιγμα είναι must δεν το συζητάμε :)
Στην αποδοχή εννοούσα των ίδιων των νεοσσων.
Υπάρχουν μανούλες που βάζεις χέρι μέσα και τις χαϊδεύεις, άλλες που σου κάνουν επίθεση και άλλες που δεν ξανακαθονται στη φωλιά.

Τα πουλιά του Τάσσου δείχνουν να έχουν καλό χαρακτήρα αλλά οι καρδερίνες δεν είναι προβλέψιμες.

Στο YouTube έχει κάποια πολύ ωραία βιντεο-οδηγους για την διαδικασία
 
καλησπερα ολα μια χαρα, τα μωρα μεγαλωνουν, απλα σημερα παρατηρισα οτι η θηλυκια δεν εχει μπει στη φωλια της, ενω εχτες κοιμηθηκε κανονικα εκει.
 
Back
Top