φτου φτου! Ποσο ημερων ειναι σημερα;
Με το καλό σου εύχομαι και να χαρούν το νέο τους κλουβί!καλημερα παιδια, αυριο θα βαλω τα 3 μικρα καρδερινακια σε μια ζευγαρωστρα,
Όχι, δεν θα υπάρξει. Πιστεύω ότι η παρουσία των γονιών θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία τους, καθώς θα νιώθουν ασφάλεια δίπλα τους και επίσης, θα τους παρατηρούν και θα μαθαίνουν να συμπεριφέρονται ως ενήλικα πτηνά. Σε περίπτωση που δεις κάποια περίεργη συμπεριφορά, μας το αναφέρεις και σε βοηθάμε!υπαρχει προβλημα αν τοποθετησω το κλουβι διπλα στο κλουβι των γονιων;
Πιο πολυ για αυτα τα παραγγηλα, σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερο να τους περασω δακτυλιδια την ιδια στιγμη που θα τους αλλαξω το κλουβι.
Πάντως κάπου που να ακούνε τον αρσενικό
Πήρες ανοιχτού τύπου δηλαδή;
Ναι απο το site που μας εδωσες. Βεβαια ακομα δεν εχουν ερθει. Ανοιχτου τυπου κοκκινα 2.9mm
Πολύ όμορφο και καθαρό κλουβί και μου αρέσει που έχουν τόσες επιλογές τροφών.
Μπράβο σου που τις προσέχεις τόσο πολύ.
Το μόνο κακό που δεν φοράνε δακτυλίδι είναι ότι στο μέλλον δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι είναι καρδερίνες εκτροφής.
Με τόσο καλούς γονείς που έχεις εγώ θα τα έπαιρνα ένα-ένα για λίγα λεπτά από τη φωλιά ακριβώς για να έχουν αποβάλει το φόβο και το στρες μέχρι να βγουν απο αυτήν.
Καλα σημερα που εβαλα χερι να πιασω τα μικρα, εγινε πανικος στο κλουβι, και η θηλυκια ουτε που ιδρωσε, μονο που σηκωθηκε απο την φωλια της, και κοιτουσε, και οταν τελειωσα την δουλεια, πηγε εφαγε γλυστριδα και ξανακατσε στα αυγα της.
Ασχετο, τα μικρα που κοιμουνται στα καγκελα ειναι νορμαλ η να αρχισω να ανησυχω; Οταν ηταν στο κλουβι με τους γονεις κοιμοντουσταν κανονικα στα κλαρακια.
Στην θέση σου θα τολμούσα και δαχτυλίδια με το απαραίτητο καμουφλαζΤο κλουβι τους ακουμπα στο κλουβι των γονιων. Αν εχω νεα μωρα, θα κανω πιο αισθητη την παρουσια μου σιγουρα. Ευχαριστω πολυ.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας