Γενικά Είμαι περήφανος κάτοχος 2 υπεροχών καρδερίνων

Ευχαριστω Ζωη μου, δε θα ελεγα οχι σε μια δευτερη γεννα, αν και δεν ειδα τιποτα εκτος απο μαλωματα, ναι τα παιδακια τους ειναι ακομα μαζι, απο οτι εχω δει μονο το ενα εχει παει να φαει απο σπορους, τα αλλα μονο τσιμπανε χορταρακια, αλλα ακομα ζητανε φαγητο απο την μανα, ο πατερας δεν εχει ταισει απο την αρχη.
 
Μέχρι να γεννήσει όλα τα αυγά και να αρχίσει να κάθεται στη φωλιά θα αρχίσουν λογικά να τρώνε μόνα όλα τα μικρά.
Στις καρδερινες τα αρσενικά δεν ταΐζουν ή μόνο το δικό σου το κάνει;
 
Μέχρι να γεννήσει όλα τα αυγά και να αρχίσει να κάθεται στη φωλιά θα αρχίσουν λογικά να τρώνε μόνα όλα τα μικρά.
Στις καρδερινες τα αρσενικά δεν ταΐζουν ή μόνο το δικό σου το κάνει;

γενικα ειναι παραξενα πουλια απο οτι εχω διαβασει, γιατι και για μενα ειναι η πρωτη φορα που εχω καρδερινες, για καποιους ειναι φυσιολογικο να μην ταιζει ο πατερας οπως και για καποιους αλλους δεν ειναι.
 
Καλησπέρα Τάσο! Ολόκληρα πουλιά έγιναν πλέον τα μικρά σου! Σου εύχομαι με το καλό να απογαλακτιστούν και να τα καμαρώσεις με το πολύχρωμο και πανέμορφο φτέρωμα των ενηλίκων το φθινόπωρο! Καλή επιτυχία για την δεύτερη γέννα! Μπράβο σου! Καλή σας συνέχεια! 👍
 
Καλημερα παιδια, τι μου προτεινετε; Οταν απογαλακτιστουν τα 3 μικρα, μπορω να τα βαλω στην κλουβα που ειναι τα καναρινια μου; Η θηλυκια σημερα επρεπε να βγαλει 3ο αυγο αλλα εχει μεινει στα 2 , απο το πρωι τα καθεται κανονικα, τα μικρα της δεν την ενοχλουν οταν ειναι μεσα στη φωλια, αλλα οταν βγαινει γινεται πανικος και δεν την αφηνουν ουτε νερο να πιει.
 
μπορω να τα βαλω στην κλουβα που ειναι τα καναρινια μου;
Ούτε γι΄αστείο.
Θα δεχτούν τέτοιο buling που θα τα πιέσει αφάνταστα.
 
Ούτε γι΄αστείο.
Θα δεχτούν τέτοιο buling που θα τα πιέσει αφάνταστα.
... Και θα αγχωθούν παραπάνω και μπορεί να αναπτύξουν τον πληθυσμό κοκκιδίων που πιθανώς φέρουν ήδη με καταστρεπτικά αποτελέσματα, και τα καναρίνια ενδεχομένως να κολλήσουν και αυτά. Βάλε τα αν γίνεται σε άλλη κλούβα.
 
Καλημερα παιδια, εχουμε μεινει στα 3 αυγουλακια το πρωτο βγηκε 2/7 το δευτερο 3/7 και το τριτο 5/7 . Τα μικρα πρεπει να εχουν απογαλακτιστει, αλλα περιμενω να μου ερθουν απο το εξωτερικο τα δακτυλιδια και μετα να τους βαλω σε αλλο κλουβι.
 
Τα δαχτυλίδια που περιμένεις θα τα βάλεις και στα παλιά πουλάκια; Αν ναι, λεπτομέρεια βέβαια αλλά θα σου προτείνω να μην τα τοποθετήσεις κατά την αλλαγή κλουβιού, αλλά λίγες ημέρες πριν ή μετά, διότι δύο " διαταράξεις " μπορεί να μην ειναι καλές αν γίνουν μαζί.
Τελικά σε τι κλουβί θα τα βάλεις;
Για εκκόλαψη, πότε περιμένεις;
 
Παλια πουλακια εννοεις τα μικρα καρδερινακια; Πιο πολυ για αυτα τα παραγγηλα, σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερο να τους περασω δακτυλιδια την ιδια στιγμη που θα τους αλλαξω το κλουβι. Ετσι ωστε να στρεσαριστουν μια φορα.
 
Ναι, ως παλιά πουλάκια, αυτά εννοώ.
Στα καναρινακια μου, όταν περνάω δαχτυλίδια σιλικόνης, ασχολούνται πει 2-3 ημέρες, κάποια από αυτά, σχεδόν εμμονικά με τα δαχτυλίδια τους και φαντάζομαι ότι ενοχλούνται και ότι λίγο αγχώνονται, για αυτό σου πρότεινα όχι δύο αλλαγές μαζί. Γενικά το θέμα άγχους το φοβάμαι στις καρδερίνες.
 
Και εγω το φοβαμαι. Και τα μικρα με βοβουνται πιο πολυ. Καμια σχεση με μωρα καναρινια. Οταν ανεβαινω την σκαλα για να κανω τις αλλαγες, πετανε απο δω και απο κει (δεν κοπανανε στα καγκελα) ενω οι γονεις τους καθονται αταραχοι.
Οσο για την εκκολαψη περιμενω για την περιοδο 20 με 22 του Ιουλη εαν βεβαια ειναι ενσπορα, διοτι δεν ειδα καποια ενδειξη οτι μπορει να ειναι βατεμενα.
Ο αρσενικος σημερα ταιζει την θηλυκια στην φωλια.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Λες να είσαι τόσο τυχερός που 2 στα 3 σου βγαίνουν θηλυκά; Ειναι λένε αρκετά πιο δυσεύρετα από ό,τι τα αρσενικά.

Λες να εχω τετοια τυχη; Ασε να δουμε το φθινόπωρο, που θα εχουμε σιγουρα αποτελεσματα
 
Λες να εχω τετοια τυχη; Ασε να δουμε το φθινόπωρο, που θα εχουμε σιγουρα αποτελεσματα
Το μικρό είναι το τεμπελικο που έλεγες;
Στο είχα πει ότι θα βγει αρσενικό...
 
Back
Top