Καλημέρα Τάσο! Όμορφες και αξέχαστες στιγμές! Αυτά είναι τα ωραία! Πάντα καλλίφωνες να είναι!
Τα νεαρά πτηνά πώς είναι; Εγκλιματίστηκαν στο νέο τους κλουβί; Έχει αποβληθεί το στρες τους;
Από τα γραφόμενα σου, δεν έχουν ηρεμήσει τελείως. Θέλουν λίγο χρόνο ακόμα. Εντάξει, δεν πειράζει, δεν βιαζόμαστε εξάλλου. Κάποια στιγμή θα συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση!ακομα τις περισσοτερες ωρες τα βλεπω στα καγκελα, μονο το ενα δειχνει να με δεχεται, οταν ειμαι πανω στο κλουβι, τα 2 πετανε απο δω και απο κει, και το ενα με το που αλλαξω τροφη παει και δοκιμαζει, οταν ειμαι ηδη πανω στο κλουβι, επισης τα 2 καθε νυκτα κοιμουνται σκαρφαλωμενα στα κακγελα.
Καλημερα. Τελικα εβαλα το κλαρακι πιο ψηλα και πλεον και τα 3 εβγαλαν την νυχτα τους στο κλαρακι.
Σημερα το πρωι τα 2 αυγα απο τα 3 τα βρηκα στον πατο μισοσπασμενα, ηταν ασπορα. Καθεται μονο 1 τωρα, που μαλλον και αυτο θα εχει την ιδια τυχη.
Συνεπώς αναμένεις υπομονετικά για να δεις την κατάληξη αυτής της γέννας. Ίσως έστω και αυτό το ένα αυγό να είναι ένσπορο. Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!Οχι δεν εχω κανει ωοσκοπηση, αλλα τα αυγα βγηκαν 2/6 , 3/6 , και 5 /6 . Που σημαινει το πολυ θα περιμενω μεχρι τελος της εβδομαδας, εαν δεν εχει βγει, τοτε το πεταω. Βατεματα δεν ειχα δει καθολου πριν τα αυγα.
δυστυχως παιδια εχω ασχημα νεα απο το ζευγαρακι, τωρα που πηγα να αλλαξω το νερο τους ειδα και το 3ο αυγο κατω, και μαλιστα μεσα ειχε καλοσχηματισμενο μωρο, η θηλυκια συνεχιζει να καθεται σε αδεια φωλια, το αυγο πρεπει να δεχτηκε "επιθεση" διοτι οπως το βρηκα στον πατο, το σπασιμο ηταν απο την πανω πλευρα και οχι απο την κατω που ακουμπουσε τον πατο. Να σας θυμίσω οτι το πρωι ββρηκα 2 ασπορα στον πατο και καθοταν το ενα. Τωρα καθεται παλι στη φωλια και δεν υπαρχει κανενα αυγο. Να βγαλω αυριο την φωλια;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας