Διατροφή Εγώ εκτρέφω έτσι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης muthos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Προσωπικά δε με εντυπωσίασε αντίθετα μάλιστα μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι χορηγεί προλυπτικά αντιβίωση στα καναρίνια και μάλιστα μια αντιβίωση που προορίζεται για τον άνθρωπο (αν δεν κάνω λάθος).
 
Πρώτα απ' όλα εγώ προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω πλήρως το κείμενο. Λίγο η κουταμάρα μου, λίγο η σύνταξη του κείμενου, το κάνουν κάπως δυσνόητο. Εκτός από αυτά, έρχονται κάποια προϊόντα τα οποία δεν γνωρίζω για να συμπληρώσουν το παζλ.

Επίσης δεν εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούνται κάποια προϊόντα τόσο συχνά. Η χρήση ας πούμε του κίτρινου αλευριού ή του ξιδιού επί μονίμου βάσεως.

Μου κάνει εντύπωση ακόμη αυτή η εμμονή στα ανθρώπινα φάρμακα - συμπληρώματα για την οποία δεν εξηγείται επίσης ο λόγος (από το συγγραφέα εννοώ όχι τι πιστεύουμε εμείς).
Θερμοκρασία και υγρασία, η υπάρχουσα
Τι θα πει αυτό; Θερμοκρασία και υγρασία ίδια με αυτήν που υπήρχε κατά τη στιγμή που έγραφε το κείμενο; Ποια είναι η υπάρχουσα;

Νομίζω πως πρόκειται για ένα πολύ σύντομο κείμενο που καταπιάνεται με ένα πολύ ευρύ θέμα, κάνοντας αποσπασματικές αναφορές σε κάποια σημεία του, οι οποίες δεν εξηγούνται καν. Δεν βρίσκω να υπάρχει κάτι που θα με προκαλούσε τουλάχιστον να το ψάξω λίγο ακόμη, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψω καινούργια πράγματα που θα μου προσέφεραν κάτι περισσότερο :)
 
Σταυρο η μεταφραση λεει ακριβος οτι γραφει το Ιταλος και εγω σε μερικ σημια εχασα το νοιμα και την μπαλα
 
Έτσι είναι Γιάννη και βέβαια δεν έχει να κάνει κατά την άποψή μου τόσο με το νόημα όσο με αυτά που αναφέρει. Το νόημα λίγο πολύ το καταλαβαίνουμε όλοι, η "ουσία" του κειμένου έχει πολλά κενά. :)
 
(Πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα είναι να κάνουμε πειράματα από μόνοι μας και να κρίνουμε αυτό που είναι ιδανικό.)... Δεν θα το σχολιασω..
Οπως και γενικα δεν θα το σχολιασω.. Δεν μου λεει τιποτα και δεν μου προσφερε τιποτα η αναγνωση του.. Αντιθετα μαλλον εχασα τον χρονο μου.
 
Back
Top