Γενικά Εκτροφείς καναρινιών, μέλη του PetBirds

Είμαι καιρό στο φόρουμ άλλα ας πω και εγώ δυο λόγια για τα πουλάκια μου.Απο μικρός είχα καναρίνια αλλα απο πέρσυ ασχολούμαι με ράτσες σε ερασιτεχνικό επίπεδο αλλά προσπαθώ να διατηρώ το κοπάδι μου σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο.Ασχολούμαι με κόκκινα λιποχρωμικά μωσαικά, κοβαλτιο κοκκινα μωσαικα, κιτρινα λιποχρωμικα,Black red και πολλα όμορφα κοινά καναρινακια. 🙂από σήμερα ανήκω και στην ΑΛΟΠ με κωδικό AL 529
 
Να χαιρετήσω και εγώ την ομαδα. Ειμαί οΣαββάς απο Κύπρο ξεκίνισα πριν 3-4 χρόνια δειλά δειλά με 3 ζευγάρια κόκκινα Μωσαικά. Τώρα έχω 10 ζευγάρια κόκκινα μώσαικα,1 ζευγάρι red-black και 1 red axate mosaic και 5 ζευγάρια απλά καναρίνια. Τα έχω σε εξωτερικό χώρο. Δεν εχώ σκοπό το κέρδος αλλά το κανώ για την Αγάπη μου για τα πουλιά. Πακολουθώ και διαβάζω συχνά το φόρουμ.
 
Καλημέρα σας,

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Λοιπόν.. Εγώ φέτος ξεκίνησα ερασιτεχνικά την εκτροφή των GLOSTER FANCY..
Έχω στην κατοχή μου 3 ζευγάρια τα οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε αναπαραγωγική περίοδο.
Είμαι μέλος στον σύλλογο Ε.Λ. Κ. Ε με κωδικό Ε209 και προσπαθώ για το καλύτερο!
 
Χαιρετω ολα τα μελη του forum που κανουνε το χομπυ τουσ πραξη. Εκτρεφω η αναπαραγω οπωs σασ αρεσει πειτε το, gloster και τιμπραντο. Δεν ανηκω σε καποιο συλλογο ακομα αλλα τα πουλια μου εχουνε αγοραστει απο σφωπ και ελιτ.2 ζευγαρια gloster λοιπον φετοσ και 1 ζευγαρι timbrado σε εξωτερικο χωρο με απολογισμο περιπου 20 πουλακια! Θα χαρω να μιλησω με ολουσ και πιο πολυ βεβαια με τουσ γκλοστεραδεσ ανταλλασοντασ αποψεισ, παρουσιασεισ και γιατι οχι και πουλια για αλλαγεσ αιματων!
 
Καλησπέρα σας.
Είμαι ο Γιώργος Κουκουμελης, άλλωστε φαίνεται και στο προφίλ μου. Ήμουν σχεδόν από την αρχή του petbirds μέλος του, είμαι εκτροφεας καναρινιων χρώματος και αφού για χρόνια ήμουν και μέλος στην ΑΛΟΠ και μετά στην ΕΑΚ, τα τελευταία τρία χρόνια ξεκίνησε με κάποιους άλλους τρελούς η δικιά μας Κορινθιακη Λέσχη Εκτροφεων Οικοσιτων Πτηνών αναψυχής Συντροφιάς.
Δεν ήμουν ενεργός εδώ λόγω υποχρεώσεων.
Εύχομαι σε όλους σας καλή συνέχεια με το χόμπι αυτό, αν μπορώ να φανώ χρήσιμος.. Βρείτε με.
Υ. Γ.: Stavros φίλε να είσαι πάντα καλά. Το "παιδί" σου παραμένει το πιο ποιοτικό και άκρως (όχι ακραίως), ενημερωτικό σαιτ.
 
Καλημέρα
Νέος μεν στο χόμπι/άθλημα, είμαι στην πρώτη μου χρονιά και με πολύ όρεξη και μεράκι θα προσπαθήσω να ανοιχτώ σαν ερασιτέχνης αρχικά (με φιλοδοξία επαγγελματική) στην αναπαραγωγή καναρινιών ράτσας Gloster.
 
Το όνομα μου είναι Νίκος Κουλαξιδης από Κομοτηνή και εκτρέφω καναρίνια χρώματος μωσα'ι'κου τύπου είμαι μέλος στο Σ. Ε. Π. Σ. Ε. Έβρου και ο αριθμός δαχτυλίδιου είναι Ν-54.
 
Καλησπερα κ απο εμενα με λενε Γιωργο κ ασχολουμαι με καναρινια χρωματος(αχατες κοκκινο μωσαικο, Μαυροκοκκινα, και αχατες τοπαζιο κοκκινο μωσαικο). Ειμαι μελος του του Φ.Ω. Π.Β.Α Χιου, με αριθμο δαχτυλιδιου VA-037
 
Ερασιτέχνης εκτροφέας καναρινιών τύπου. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την εκτροφή των Japan hoso ή ιαπωνικων καμπουρικων αν προτιμάτε! Περα από την ευχαρίστηση και την ηρεμία που βρίσκω ασχολούμενος με την εκτροφή καναρινιών σκοπός μου είναι η διατήρηση και η διάδοση τις συγκεκριμένης ράτσας!
Επισης Στο μικρό μου εκτροφείο βρίσκονται πάντα 2 ζευγάρια lizard τα οποία και θεωρώ ιδιαίτερα πουλιά (Επίσης καναρίνια τύπου) και δύο ζευγάρια κόκκινα λιποχρωμικα (καναρίνια χρώματος)τα οποία είναι και το αγαπημένο μου χρώμα!
 
Γεια σας ονομαζομαι Βασιλης Γκικας απο μικρη ηλικια με την βοηθεια του πατερα μου χωρις να εχουμε καποια εμπειρια εκτρεφαμε κοινα καναρινξα. Τα τελευταια 2 χρονια ασχολουμε σχεδον ερασιτεχνικα με εκτροφη καναρινιων χρωματος και ντιμπραντο. Δεν ειμαι γραμμενος σε καποιον συλλογο αλλα μεχρις στιγμης εβαζα στα πουλια που εβγαζα μεταλικα ετησια δακτυλιδια. Σε λιγο καιτο λογικα θα γραφτω στο junior club τηςΑ.Λ. Ο. Π και θα μπορω να εχω τον δικο μου αριθμο εκτροφεα και η Α.Λ. Ο. Π θα διοργανωνρι 1 day show γαι παιδια κατω των 14 ανυπομωνω πραγματικα να γινεω ενας μικρος ερασιτεχνης εκτροφεας και να γινω μελος της Α.Λ. Ο. Π
 
Γειά σας ονομάζομαι Γιώργος είμαι μέλος στον σύλλογο L.O.P.AX. μέλος στην Έ. Ο. Ο και έχω εκτροφείο αχάτες τοπάζιο κόκκινα μωσαϊκά. Είναι το χόμπι μου και δεν είμαι επαγγελματίας. Το εκτροφείο μου το έχω σε κλειστό χώρο στον κήπο μου με παράθυρο αλλά όχι επαρκές για να έχει τον ιδανικό φωτισμό. Έχω σύστημα προσημείωσης Ανατολής δύσης για να καλύπτω το μειονέκτημα αυτό. Τους μήνες που δεν είναι σε αναπαραγωγή σε κλούβα πτήσης 2μ ύψος 2μ πλάτος και 2μ μήκος στον κήπο μου. Τα καναρίνια από μικρός τα είχα στην καρδιά μου και έχουν γίνει αγαπημένη λατρεία!
 
Για σας και από μένα.
Ονομάζομαι Καραμανλής Γιάννης (Θεσσαλονίκη) και έχω ένα μικρό εκτροφείο..
Ασχολούμαι με καναρίνια timbrado continuo, είμαι μέλος του ΣΥΚΦΕ ΕΟΟ με αριθμό μέλους Τ40 και άρχισα δειλά δειλά να συμμετέχω στους διαγωνισμούς του συλλόγου αλλά και στους πανελλήνιους.
 
καλησπερα και απο εμενα!
απο οτι φαινεται ειμαι απο τους αρχαριους εδω! Ασχολουμε περιπου 3 χρονια με ην εκτροφη κοινων καναρινιων ως χομπι με ενδιαφερει πολυ και θα ηθελα να ασχοληθω επαγγελματικα στο μελλον.στεγαζονται σε εσωτερικο χωρο (μεσα στο σπιτι,στο κλιμακοστάσιο, σε ξεχωριστο δωματιο κτλ)
καλη συνεχεια!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπερα ειμαι και εγω ερασιτεχνης εκτροφεας εχω ξεκινησει εδω και 2 χρονια με μερικα ζευγαρια κοινα καναρινια και εβγαλα αρκετα τα περισσοτερα τα μοιρασα σε φιλους και συγγενεις, φετος θα βαλω 4 ζευγαρια timbrado ευχωμε σε ολους να εχουν καλη αναπαραγωγικη χρονια
 
Καλησπέρα και από εμένα ! Βασίλης από Πετρούπολη Αθήνα. Ασχολούμαι χρονια με το χόμπυ της εκτροφής των καναρίνιων εκ των οποιων τα 3 τελευταία χρόνια με timbrando δεν είμαι σε σύλλογο αν και όλοι οι γεννήτορες μου είναι από εκτροφέα της Ε.Λ.Ι.Τ. τα πουλιά τα έχω σε κατασκευή στό μπαλκόνι εννοείται προστατευμένα από καιρικά φαινόμενα και αρπακτικά
 
καλησπερα ασχολουμε με τα τιμπραντο εδω και 4 χρονια αυτη την στιγμη εχω 10 ζευγαρια σε αναπαταγωγη και εχω παρει μεχρι τωρα 27 μικρά φετηνα ειμαι μελος της ΕΛΙΤ
 
Back
Top