Γενικά Εκτροφείς καναρινιών, μέλη του PetBirds

Καλησπέρα και από εμένα ονομάζομαι Γιώργος κοσσυβας ζω στην Λάρισσα είμαι ερασιτέχνης εκτροφέας και αυτήν την στιγμή είμαι μέλος του ΛΑ.ΣΥ.Κ ενώ υπήρξα κ μέλος του ΣΚΑΘ Για δύο χρόνια .Εκτρέφω αχάτες κίτρινο μωσαϊκό και έχω έναν πλυθησμό στο κουμάσι μου από 100 έως και 200 πουλιά ανάλογα την εποχή.Ασχολουμαι με την αναπαραγωγή καναρινιών χρώματος εδώ και 12 χρονια και με κοινά καναρίνια 28 χρονια μπορώ να πω ότι έχω περάσει σχεδόν από 15 διαφορετικές ράτσες πριν καταλήξω σε 5 που μου άρεσαν η κατάφερα να τις εξελίξω και να μπορώ να τις δουλέψω.Βρεθηκα στο φόρουμ και έκανα εγγραφή γιατί χωρίς άτομα όπως εσάς που βρίσκεστε εδώ μέσα δεν θα είχα καταφέρει να κάνω το hobby μου τόσο ξεχωριστό και όμορφο,διαβάζοντας απορίες από άλλους εκτροφείς έλυσα κ τις δικές μου απορίες και βρήκα λύσεις και πήρα γνωσεις καλή αναπαραγωγική περίοδο σε ολους! Και σε ότι μπορώ να βοηθήσω ευχάριστος να το κάνω
 
Γεια σας και από εμένα. Ονομάζομαι Αλέξανδρος Τυροβόλης και διαμένω στον Ωρωπό από όπου και κατάγομαι.
Στη κατοχή μου και σαν δεύτερο χόμπυ(ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ) πάντα είχα κοινά καναρίνια με αρκετές επιτυχημένες γέννες!
Δεν είμαι σε κάποιο σύλλογο (αν και από ότι κατάλαβα μόνο με ράτσες μπαίνεις) και το κάνω ερασιτεχνικά και για προσωπική ευχαρίστηση.
Αυτή τι στιγμή που σας γράφω είναι σε διαδικασία αναπαραγωγής 5 ζευγάρια σε πυλωτή όλη τη διάρκεια της χρονιάς!!
 
Καλησπέρα και από μένα και από την όμορφη Βεροια είμαι εκτροφεας εντελώς ερασιτεχνικα και από χόμπι έχω στην κατοχή μου Timprado και Μαλινουα και από βδομάδα θα ξεκινήσει η φετινή προσπάθεια αναπαραγωγής οπότε καλγ επιτυχία σε όλους εύχομαι.
 
Καλησπέρα σας από μένα από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Και εγώ ασχολούμαι καθαρά από χόμπι και από αγάπη για τα καναρίνια. Για χρόνια είχα κοινά καναρίνια τώρα έχω μόνο Μαλινουά. Βάζω 4 ζευγάρια το χρόνο. Για του χρόνου ο σχεδιασμός μου είναι να βάλω 6 ζευγάρια. Προσπαθώ να διατηρώ τα στάνταρ της ράτσας και ανήκω στον ΣΕΜΑ EM-594 FPO. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλές εκτροφές.
 
Back
Top