Υπάρχει νομίζω στην λίστα, για ρίξε μια ματιά να διασταυρώσεις από διεύθυνση - τηλέφωνο αν μιλάμε για την ίδιασταυρακακη η σταυρουλακη λενε την γιατρο
Δεν θέλει να τους δώσει αυτούς;εμενα μαρια δεν μου αρεσε καθολου ο χωρος που τους εχειστην ταρατσα μεγαλες κλουβες αλλα οχιπολυ καθαρες
Πολλές φορές λες Θεός φυλάξει από τους φιλόζωους...οχι παπαγαλους δεν δινει ειχε λεει 250 πουλια του ταφαγανε η γατες και μια κουκουβαγια
Γι αυτό λέμε πάντα να έχουμε και να συντηρούμε όσα ζώα μπορούμε να έχουμε! Και φυσικά όταν λέω να έχουμε, να ζουν υπό τις σωστές συνθήκες και αξιοπρεπώς! Σε καθαρό περιβάλλον με την σωστή τροφή τους και με ό,τι άλλο χρειάζονται.απλα ασχολειτε με πολλα εχει αλογα κατσικες σκυλους γατες κοτες κουνελια αυτο του ειπα δεν γινετε να ασχολεισαι με τοσα μου ελεγε σηκωνετε στις 4 να φτιαξει τα ζωντανα 7 παει δουλεια σχολαει 3 να φαει να ξεκουραστει μετα παλι στα στα ζωα να τα φροντισει και τωρα θελει σιγα σιγα να ξεφωρτωθει μερικα να ασχοληθει μονο με τα αλογα και τους παπαγαλους
Προς στιγμήν πήρες 22 ακόμα καναρίνιακαι εγωθα ηθελα να ειχα αλογα το ονειρο μου μια φαρμα τα λατρευω με
τρελενουν
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας