Γενικά Ο κάθε εκτροφείς καναρινιών λέει τα δικά του

Κατάσταση
Κλειστό.
Δημήτρη τυχερά τα πουλακια που βρέθηκαν στο δρόμο σου. Πραγματικα μπράβο που προσπαθείς για αυτά.
Αν κρατήσεις τα κλουβιά στα οποία στα έδωσε, θα πρεπει να τα απολυμανεις, με χλωρίνη διαλυμένη στο νερό, και μάλιστα μην ξεπλύνεις τα κλουβιά για κανένα μισάωρο μετά την εφαρμογή της χλωρίνης. Επειτα τα αφήνεις στον ήλιο να στεγνώσουν καλά και μετα τα χρησιμοποιείς. Ακόμη προτείνω, ποτίστρες, ταΐστρες κλαράκια να τα πετάξεις όλα. Και τελος μια επάλειψη με ξύδι χωρίς ξέβγαλμα νομίζω θα σε εξασφαλίσει ως προς την καθαριότητα.
 
εχει η οικογενεια γαιδαρο εμενα δεν θελει αλλο 😀

τα πεταξα τα κλουβια δεν βαζω τετοια κλουβια εγω σπιτι αλικη δεν πηρα τα 22 πουλια τα φροντιζουμε να τα υοθετησουμε εχουμε δωσει τωρα 4 δυο στην αδελφη μου και δυο σε ενα γειτονα αν δεν βρεθουνε αλλοι και μετα την θεραπεια του οσα περισεψουν θα τα παρω εγω
 
Πόσα μπράβο να σου πει κάποιος;
Πραγματικά αυτό λέγεται αγάπη και σεβασμός προς τα ζώα.
Μπράβο και στην τόσο καλή γιατρό που δεν την νοιάζει μόνο να βγάλει χρήματα.

Νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις να φτιάχνεις κλουβια 😛
 
Μην απαξιώνουμε εντελώς το μήλο αλλά ούτε και να το θεοποιούμε. Είναι τροφή με μεγάλο κορεσμό, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, έχει πολλά ωφέλιμα στοιχεία και βοηθάει ως πρώτη συμπληρωματική τροφή των νεοσσών.
Φυσικά δεν θα ήταν πρώτη επιλογή των πουλιών στην φύση όπως το ταραξάκο ή η τσουκνίδα κορυφαίες και δικές μας επιλογές για την διατροφή των πουλιών μας.
Η ποικιλία ανά εποχή είναι ο καλύτερος χειρισμός της διατροφής των πουλιών μας, χωρίς μονομανίες και αφορισμούς, κατά την γνώμη μου :)
 
αυλη εχωχωρο μεγαλο εχω κλουβια δεν εχωπρεπει να φτιαξωκαι αλλη κλουβα δεν ξερω ισως τα παρουμε να τα μοιραστουμε με δυο συναδελφους θα δουμε 25πουλια ειναι αν παρουν αυτη καμια 10 θα παρωκαι εγω5 ιδωμεν
Τι σχέση έχει αυτό το μήνυμα με τον τίτλο του θέματος; Από τότε που ξεκίνησε η συζήτηση έχουμε φτιάξει 10 καινούργια θέματα κάθε φορά που αλλάζεις συζήτηση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Για κάθε τι που χρειάζεσαι βοήθεια, σε παρακαλώ να ξεκινάς νέα συζήτηση στο πιο κατάλληλο φόρουμ με βάση το θέμα της.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top