Εκτός από πουλιά, έχετε άλλα κατοικίδια ζώα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ποιο/α κατοικίδια έχετε, εκτός από πουλιά;

  • Σκυλιά

  • Γάτες

  • Ερπετά

  • Υδρόβια - Αμφίβια (ψάρια, χελώνες κ.α.)

  • Τρωκτικά

  • Κουνέλια


Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αφού ψηφίσετε.
Λοιπον εχω 1 γατακι 2χρονων, ενα σκυλακι baset hound καθεροαιμο με τα χαρτια του 1χρονου ακι φυσικα τα καναρινακια μου μαζι με τα αλλα (καρδερινες, φλορους...)
 
Εκτος απο τα πουλια εχω και 3 ενυδρεια 400λ δισκους 200λ δισκους 120λ κοινονικο θα ηθελα να ειχα και σκυλους αλλα η ελειψη χωρου δεν μου το επιτρεπει
 
Kαλησπερα κ απο μενα, εκτος απο τις καρδερινες μου κ τα περιστερια μου εχω δυο ενυδρεια τρωπικα το ενα 330λ με δισκους κυνοβιο κ ενα 160λ ζευγαροστρα με δυο δισκους!
 
Εκτός από τον Μαρκο,τα ζεμπρακια, τα παπαγαλάκια και τα διαμαντοπερίστερα που είναι σχετικά νέα μέλη του σπιτιού, εχω τρια σκυλιά,2 αγγλικά μπουλντογκ την Σαρα και την Μιλού, ενα βέλγικο λυκόσκυλο την Λόλα (πριν λίγες μέρες χασαμε τον Μιμη ενα μπασε χάουντ), καμμια 20αρια γατες στην αυλη και 8 που μπαινοβγαινον στο σπιτι (Φούλης, δημητράκης, πέτρος, ζαχαριας, ασπασια, νότα, τσίλα παναγιώτης)και 7 χελώνες στον κήπο.
 
πω πω ελενη ζωολογικο κηπο εχετε... Μπραβο.. Να κοβετε εισιτηριο στουσ επισκεπτες... Οσο για το σκυλακι λυπαμαι πολυ...
 
Αυτή τη στιγμή εκτός απο τα ζεμπράκια μου, έχω και δύο χελώνες στον κήπο. Όταν τις είχα βρει υπήρχαν ακόμα οικόπεδα στη γειτονιά και ήταν η μία στο μέγεθος ενός πακέτου τσιγάρων και η άλλη στο μέγεθος ενός κέρματος των δύο ευρώ. Πρέπει να τις έχω 16-17 χρόνια.
Πιθανόν στο άμεσο μέλλον να αποκτήσουμε κάποιο σκυλάκι μικρού μεγέθους (αν δώσει το οκ ο πατέρας μου), ελπίζω να βρω μικρόσωμο σε κάπια φιλοζωική.
Στο παρελθόν έχουν περάσει πολλά ζώα απο το σπίτι. Θυληκιά ημίαιμη σκυλίτσα (μπόξερ με λυκόσκυλο) και τα 20 κουτάβια της απο τις δύο γέννες της, όπως επίσης και ο άντρας, ένα αδέσποτο τότε της γειτονιάς. Κουνέλι είχαμε κάποτε, ένα άσπρο με κατακόκκινα μάτια, το οποίο κυνήγαγα συχνά στους δρόμους γιατι μας έφευγε, μέχρι που το πήγαμε στο χωριό και το δώσαμε. Γατάκι είχα βρει επίσης μικρός, αλλά δεν έκατσε πολύ, μόλις μεγάλωσε έφυγε. Πάπια είχα, αλλά δεν άντεχε η μητέρα μου την βρώμα που δημιουργούσε και την δώσαμε στον βασιληκό κήπο και ένα χρυσόψαρο σε γυάλα. Τέλος είχα πάλι πουλάκια, μια καρδερίνα, ένα φλωροκάναρο και φυσικά ζεμπράκια!
 
Πωπω Λέλο, φανταστικος ο σκυλος σου... Να και τ αδικα μου καιναρια! Καποια απο τ υπολοιπα ζωα μου φαινονται στις φωτο μου. Παντως συγχαρητηρια και στα παιδια που παιρνουν απο φιλοζωικες η υιοθετουν αλητικα δεσποτακια. Για μενα ετσι δειχνουν την πραγματικη αγαπη και ευαισθησια τους.
 

Συνημμένα

  • KA 004.webp
    KA 004.webp
    88,5 KB · Προβολές: 45
  • KA 002.webp
    KA 002.webp
    86,6 KB · Προβολές: 47
  • perdika 002.webp
    perdika 002.webp
    31,6 KB · Προβολές: 69
Εκτός απο τους παπαγάλους μου έχω ένα σκυλάκι, 2 χελώνες στην αυλή μία στο ενυδρείο, ψαράκια και γύρω στις 15 γατούλες που είναι στην αυλή και τις φροντίζω. Α! Και τα περιστέρια μου.
 
Εγω φροντιζω ακομα 12 ψαρια σε ενυδριο και δυο γατες την Μπουρμπουλυθρα και τι Φουρφουρη. Η Μπουρμπουλυθρα ειναι εγκυος!
 
Ζω σε πολυκατοικία κι έχω έναν σκύλο ράτσας greek mix street stray dog τον Αραπάκη μου,έναν κούνελο τον Μπιλού(ο οποίος σώθηκε από σφαγή),ένα παπαγαλάκι τον Πώλυ και είχα και ένα ψαράκι την Ρουμπίνα η οποία πέθανε πριν μια βδομάδα... Ενίοτε στο σπίτι μου πηγαινοέρχονται αδέσποτα που φροντίζω(κυρίως κουτάβια):D
 
A!Kαι πριν δυο εβδομαδες απεκτησα ενα σκυλι αγιου βερναρδου και τον ονομασαμε Μπετοβεν, ακομα απεκτησα ενα ινδικο χειριδιο που βλεπει τα πουλακια μου και του τρεχουν τα σαλια...
 
Στο σπίτι της μητέρας μου μονοκατοικία που έμενα εχουμε 2 πιτ μπουλ θηλυκό αρσενικό (staff+copela τα ονόματα τους), 2 νεροχελώνες 10 ετών, 1 ιγκουάνα τον μπάμπη και στο δικό μου έχω τα 5 πτηνά και ενα ψαράκι της κοπελιάς μου 🙂
 
ναι εχω 2 μεγαλες χελωνες της ξηρα που ειναι στο χωριο μου στην Κρητη
 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑς ΤΑ ΠΩ, αυτη τη στιγμη εχω 1 σκυλακι τη joyce,1 κοκατιλ,1dubgies και 8 ψαρακια και τη ζηνουλα(σκυλιτσα) στο εξοχικο
 
Έχω έναν σκυλάκο μπασταρδάκο, που τον μάζεψα ακόμη κουτάβι από τον δρόμο τον Ιβάν, το καναρίνι μου τον Πέτρο, το Σενεγαλεζάκι μου τον Ομάρ και το cockatiel μου την Yasmin.. Παλιώτερα είχαμε ζωολογικό κήπο στο σπίτι..Budgies, χελώνες, χρυσόψαρα, γάτες, κουνέλι, ινδικό χοιρίδιο..Αλλά δυστυχώς τώρα που λείπω από τη βάση μου, λίγο δύσκολο.. Δεν γίνεται να λείπω και να τα φορτώνω στους δικούς μου, οπότε και καλά και καλά!
 
Εχω ένα ημίαιμο τον Index, 4 Budgies, 2 Lovebirds ριρι και ρορό, 1 bl/g macaw τον jimmy, 5 γατες (Μουρρού, Ρούμπη, Μαυρούλα, Πατσαλού, Ζουζού). Αυτά μεσα στο σπίτι. Στην πίσω αυλή έχουμε τον Μαξ και την Λίζα, 1 Budgie in love with a cockatiel, 2 canaries, 26 κουνελια νάνους, 1 ζακο. Α και ενα χρυσοψαρο την Χρυσούλα.
 
Εκτος απο τα πουλια που εχω (2 παπαγαλακια και 2 Lovebirds) εχω και ενα ημιαιμο πεκινουα 3 μηνων.:)
 
Back
Top