Ασθένειες Επίθεση από γεράκι και τραυματισμός καναρινιού

Σας ευχαριστώ παρα πολύ παιδιά ολους μέσα απο την καρδιά μου πραγματικά ! Τόσο για τις συμβουλες όσο και για την συμπαράσταση - υποστήριξη που μου προσφερατε!
Λοιπόν, φυσικά και το πήγα σμρ στο γιατρό και είναι μια χαρά μου είπε ευτυχώς μου λέει που το προλαβες!
Και μου έδωσε σταγόνες κολλυριο για το ματακι του, ευτυχώς δεν το έχασε! Απλώς εχε ερεθισμό για αυτό το είχε βουλωμενο και επιπλέον, μου έδωσε και βιταμίνες να του βάζω στο νερό και λογικά θα ξανακελαηδισει παλι όπως πριν σε κάνα δυο μηνες λόγω σοκ ❤️️️️
 
Αλεξάνδρα δύο ερωτήματα:
Το γεράκι του πλήγωσε το μάτι; Γνωρίζεις; ή απλά στην προσπάθειά του να διαφύγει χτύπησε από μόνο του
Αντιβίωση δεν έδωσε ο γιατρός προληπτικά;

Όπως και να έχει το πράγμα, Αλεξάνδρα, δυστυχώς δεν το ανέφερα νωρίτερα, μετέφερε το πτηνό σε άλλο κλουβί και πλύνε αυτό ενδελεχώς, δλδ, με καυτό νερό και σαπούνι, διάλυμα χλωρίνης σε νερό 1/10 και τέλος νερόξυδο, χωρίς σκούπισμα.
 
Σου έδωσε κάτι για το μάτι του... κάποιο ειδικό κολλύριο;
Ναι μου έδωσε κολλυριο tobradex λέγεται και μου είπε να του το βάζω κάθε πρωι βράδυ για δυο μέρες δλδ σμρ και αύριο. Και στο νερό του βάζω beaphar λέγεται multi - vit

Το γεράκι το χτύπησε με το ποδι του
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παντως το κελάηδισμα ειναι το τελευταιο που θα πρεπει να σε αποσχολει! Η υγεια του πανω απ ολα κ ας μην κελαηδήσει ποτε!

Μααα και το κελαηδισμα Τακη δεν ειναι προιον ψυχικης κ σωματικης υγειας σε ενα πουλι;Ειδικα στα καναρινια πουλι που κελαηδα ειναι υγιεστατο, κ το συγκεκριμενο μετα το συμβαν μ το γερακι αφου ειναι ζωντανο οταν θα νοιωση ψυχικα ετοιμο κ του εχει φυγη το στρεςς τοτε θα αρχιση να λεει.
 
παιδια σας εχω υπεροχα νεα! Το. Πουλακι ξαναρχιζει. Να κανακελαηδα οπως πριν ! αποδεικτικε πολυ δυναμικο!

οσο για το. Ματακι ειναι. Απλως χτυλημενονλιγο και ερεθισμενινγια αυτο. Το. Ειζε κλειστο τρ ειναι λιγο. Καλυτεραα!😎👍
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χιλια ευχαριστω παιδια απο καρδιας! Και οσο για την προσυασια του απο βδομαδα θα την εχω σπιτι. Κιυ και θα του την βαλω. Και παλι χιλια ευχαριστψ να ειστε ολοι καλα! Με βοηθησατε παρα ποκυ και οσο για τξν υποστηρηξη δεν εχω λογια!

και οσο για την φωτογραφια κατι θα κανιυμε 😉🙂👍
 
Back
Top