Γενικά Επιδρομές στο Σχιστό

Darthsidious

PB New Member
Μια Κυριακή του 2013 είχα πάει στο παράνομο παζάρι του σχιστου που γίνεται μετά τη γεφιρα. Είχε πολλά άγριοπουλιά, καναρίνια κότες κλουβιά και τα σιναφι.
Σκάει μύτη τώρα Εφορία Δήμος αστυνομία και μια φιλοζωηκη που επειδή τότε δεν ασχολούμουν και ιδιετερα με πτηνά δε συγκράτησα το όνομα, εκεί ήμουν με τον πατέρα μου για να αγοράσουμε καρδερίνες, Με τον Δήμο ήταν ένας γείτονας μου λοποδητης και με τη φιλοζωηκη ένας άλλος γείτονας του πατέρα μου. Εκείνη την ημέρα δεν δωσαν απλός πρόσημα η απελευθέρωση τα άγρια, κάναν γενική σκούπα, τα πήραν ολλα πτνα και κλουβιά, τροφές και τα λοιπά.
Το αποτέλεσμα, τα μηραστηκαν ολλοι οι αρμόδιοι μεταξύ τους, οι γνωστοί που είδαμε μας χάρισαν τουλάχιστον 100 καναρίνια και άγριο πουλά τις επόμενες μέρες τα οποία διαλέξαμε μερικά γιατί δε μας άρεσαν τα υπόλοιπα, φανταστείτε πόσα κονόμησαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι, δεν το παίζω οικολόγος ούτε είμαι, αλλά και άλλοι που το παίζουν πόσο οικολόγοι είναι, δε λέω ότι δεν βοηθάνε σκυλάκια γατάκια και άλλα άμα πέσουν στα χεράκια τους τίποτα ευκαιρίες τις εκμεταλευονται στο έπακρο, και καλά κάνουν αλλά μη μου το παίζουν ιστορια

Αυτό που γίνεται στο παζάρι του Σχιστού με τις παράνομες πωλήσεις των αγριων αιχμαλωτισμένων πτηνών είναι γνωστό σε όλους σχεδόν.

Εκείνη την ημέρα δεν δωσαν απλός πρόσημα η απελευθέρωση τα άγρια, κάναν γενική σκούπα, τα πήραν ολλα πτνα και κλουβιά, τροφές και τα λοιπά.
Το αποτέλεσμα, τα μηραστηκαν ολλοι οι αρμόδιοι μεταξύ τους, οι γνωστοί που είδαμε μας χάρισαν τουλάχιστον 100 καναρίνια και άγριο πουλά τις επόμενες μέρες τα οποία διαλέξαμε μερικά γιατί δε μας άρεσαν τα υπόλοιπα, φανταστείτε πόσα κονόμησαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι
Αυτή, είναι μια σοβαρή καταγγελία που το PetBirds δεν υιοθετεί. Εύχομαι να έχεις τα στοιχεία να την αποδείξεις αν χρειαστεί.

Παντός η αστυνομία και ο δήμος Χαϊδαρίου έχουν σγουρά ποιο πολλά στοιχεία γιατί αυτοί που πουλάνε έχουν μεγάλο ιστορικό στην αστυνομία και αυτοί που τους πιάνουν, όχι όλοι αλλά αρκετοί είναι και κολιταρια😉

Πως λέγεται ο γνωστός γείτονας που αποδέχεται κλοπιμαία και λαθραία;

Τι σχέση έχει η Οικολογία με δομές του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Κάτι θες να πεις αλλά δεν σου βγαίνει, ξαναπροσπάθησε...

@TZANNSPY Μηπως λέγεται κλεπταποδοχος 🤔; Μήπως το σχιστο δεν διαφέρει περισοτερο από το ίντερνετ; Μηπος όταν βλέπεις φωτογραφία με κάποιο πτηνό με τίτλο διατίθονται καναρίνια του 19 πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα, ληπει μόνο ο πάγκος,
Άκουσε κάτι φίλε, όλοι έχουμε ψωνησει από κάπου δεν πρέπει, μη βαφτιζουμε όμως τον εκτροφεα σαν άγιο και το σχιστο και το πετ σοπ σαν κολαστήρια
[automerge]1597244944[/automerge]
Και να σου πω και κάτι, επηδη έχω ψωνησει και από εκτροφείς που βγάζουν φοτο μπολικες φοτο στο ίντερνετ και από μαγαζιά, πως γίνεται να πουλάν σε ίδιες τιμές και ποιο άκρηβα οι εκτροφείς και τα μαγαζιά μου κόβουν και αποδηξη. Σχιστο δε ψωνίζω γιατί με έχουν κοροϊδέψει στο παρελθόν πολλές φορές

Τελευταία επεξεργασία:
@Tony Forpus πρώτον δεν είναι στοιχεία, δεύτερον είπα για κάτι που έγινε το 2013 και τρίτον ποιο πολύ με εκνευρίζει η εμποροπανιγυρη του ίντερνετ, δηλαδή οι συναλλαγές που γίνονται στα social media είναι ποιο νομημες; 😂 και μη μου πει κανείς για άγρια, μπες χρυσή ευκαιρία και fb να φρίξει, τουλάχιστον στο σχιστο τους κυνηγάνε και λίγο και φέρνουν λίγα πουλιά τελευταία, στο ίντερνετ πουλάν ασυδοτα και ποιο πολλές ποσότητες, γιατί δεν καταγγέλλει κάνεις αυτούς; θα μου πεις με τι στοιχεία, θα σου πω οποίος ενδιαφέρεται μαθαίνει, αλλα ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά;

ποιο πολύ με εκνευρίζει η εμποροπανιγυρη του ίντερνετ, δηλαδή οι συναλλαγές που γίνονται στα social media είναι ποιο νομημες;
Όχι δεν είναι καθόλου νόμιμες. Αλλά επειδή δεν καταλαβαίνω ακριβώς, άνοιξες ένα θέμα με καταγγελίες για το Σχιστό επειδή ήθελες να καταγγείλεις τις εμποροπανήγυρεις του ίντερνετ;

γιατί αυτοί που πουλάνε έχουν μεγάλο ιστορικό στην αστυνομία και αυτοί που τους πιάνουν, όχι όλοι αλλά αρκετοί είναι και κολιταρια

Αυτα εδω για στοιχεια μοιαζουν παντως

Το θέμα μου είναι η υποκρισία του κόσμου και κατέληξα να πω και για τους πωλητές του ίντερνετ, δε νομηζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό

. μπερδεύτηκα...
ψάχνουμε να βρούμε αν είναι πιο παράνομο το να πουλάει κανείς αγριοπούλια στο internet ή στο Σχιστό?
προσπαθούμε να αξιολογήσουμε αν είναι πιο διεφθαρμένοι οι έμποροι του Σχιστού ή ελεγκτές που λειτουργούν σαν κλεπταποδόχοι?
θέλουμε να κάνουμε μια συγκεκριμένη καταγγελία?
θέλουμε να δείξουμε ότι ξέρουμε τι γίνετε?

... ή μαζεύουμε πόντους (PB Points) δημιουργώντας ένα θέμα?

συγγνώμη αλλά είμαι λίγο βραδύνους και δεν κατάλαβα... τι λέμε ? 😳

Εμένα η ηθική μου είναι πολύ απλοϊκή:
Όποιος χρηματίζεται (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) είναι κατακριτέος και όποιος τον καλύπτει ή περνά μπροστά από ένα τέτοιο περιστατικό σφυρίζοντας αδιάφορα είναι συνυπεύθυνος.
Στο παρελθόν, δε δίστασα να διαπληκτιστώ με "φίλο" που μάζευε καρδερίνες στα κλουβιά του και τον αναγκάσαμε να τις ελευθερώσει.

και.. όσον αφορά τον "φίλο" που λέει ότι όλοι έχουμε αγοράσει από κάπου που δεν πρέπει - ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!
Δεν ανήκουμε όλοι στην ίδια κατηγορία.

Anyway , είπα ήδη πολλά, κι χωρίς λόγο...

Να είστε όλοι καλά, και να χαιρόσαστε τους φτερωτούς σας φίλους! 🐤

Back