Φιλε μου αν μπορεις στειλε μου το μυνημα με τα αντιβιοτικα σε παρακαλω. Θα καθησω αυριο να τελιωσω και το κλουβι.
Ο κτηνίατρος σου το συνέστησε αυτό, σωστά;αγόρασα σήμερα τα αντιβιοτικά, το ένα ήταν άλλη μάρκα που κάνει όμως ίδια δουλειά. μου είπε να μην τα βάλω όλα μαζί για να μην τα επιβαρύνω. 5 μέρες το ένα, 5 το άλλο, διάλειμα μια βδομάδα και ακόμα 7 μέρες το τελευταίο. μου είπε ότι θα πάρει 1 μήνα να δω διαφορά...
ναι, σε κλινικη πηγα.
Δυστυχως για τους κατοχους κοκατου δεν υπερβαλλω. Οι μακαω εχουν δυνατη φωνη αλλα λιγοτερη απο κοκατου, υπερεχουν στην δυναμη του ραμφους. Ειδικα σε εποχη ζευγαρωματος το προβλημα μεγαλωνει κατα πολυ.. Και για του λογου το αληθες http://www.mytoos.com/noise.shtmlΠαναγιώτη είναι τόσο δυνατή ή υπερβάλλεις;
Συμφωνώ και επαυξάνω, τις φωνές του δικού μας τις άκουγε όλη η περιοχή του Φλοίσβου (παλαιό Φάληρο), να μη σου πω και το ΑγκίστριΔυστυχως για τους κατοχους κοκατου δεν υπερβαλλω.
Συμφωνώ και επαυξάνω, τις φωνές του δικού μας τις άκουγε όλη η περιοχή του Φλοίσβου (παλαιό Φάληρο), να μη σου πω και το Αγκίστρι
Θα τα έχεις δηλαδή ως αναπαραγωγικά ζευγάρια; Όχι συντροφιάς;η αλήθεια έχω σοβαρό πρόβλημα με τον θόρυβο. έχει ένας φίλος περιβόλι κοντά στο σπίτι του και σκέφτομαι να τους μεταφέρω εκεί
Δεν ξέρω τώρα και στην Κύπρο, πρέπει να ψάξεις μάστορες να ρωτήσεις. Πόσα τετραγωνικά θα είναι κάθε δωμάτιο;πόσο μπορέι να κοστίσει δλδ αυτό?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας