Αγορά Ζητείται καναρίνι gloster consort

έχω έναν γνωστό που όταν έμενε Θεσσαλονίκη είχε πολλά καναρίνια (μιλάμε για πανω απο 100) και σε κάποια φάση είχε και γκλοστερ (τώρα δεν ασχολείται πλέον), τι θέλω να πω. Για να τα είχε στην Θεσσαλονίκη απο κάπου τα πήρε και όταν έφυγε κάπου τα έδωσε, οπότε θα υπάρχουν, ψάξε και πιστεύω πως θα βρεις

*Ρώτα και στους συλλόγους και αν δεν έχουν αυτοί θα ξέρουν που πρέπει να απευθυνθείς

Θα δούμε στην πορεία!
Υπάρχουν μέλη άλλων συλλόγων που μπορεί να μένουν θεσσαλονίκη, πχhttp://www.canaryland.gr/club.html
μην κάνεις το λάθος που κάνανε κάποιοι και ενώ το έλεγε η καρδούλα τους..άφησαν την ''κουρτίνα 1'' και επέλεξαν το ''ζονκ'' !:D👍
Στάζεις έρωτα, αφιερωμένο! 😛

Υπάρχουν μέλη άλλων συλλόγων που μπορεί να μένουν θεσσαλονίκη, πχhttp://www.canaryland.gr/club.html

Στάζεις έρωτα, αφιερωμένο! 😛
..η αλήθεια είναι,Δημητρό μου.. Και πάντα μα πάντα πονάει η ριμάδα!:D
και επειδή σε ένα ταξίδι, αυτό που μετρά είναι η όλη διαδρομή και όχι ο τόπος που θα πάμε, προς αναζήτησιν όλοι οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν..

.. Είμαστε μακρυά βρε Γιώργη, να έπαιρνες από μένα! 🙂
Ναι φίλε μου, στην αρχή αρχή που ψαχνόμουν σε βρήκα και είπα ''να τος, τον βρήκα!", αλλά μόλις είδα την περιοχή σου απελπίστηκα.
Δεν πειράζει όμως, όλο και κάποιος καλός εκτροφέας με γκλόστερ σαν και εσένα θα βρεθεί! 🙂😛

.. Είμαστε μακρυά βρε Γιώργη, να έπαιρνες από μένα! 🙂
Μήπως γνωρίζεις όμως κανέναν άλλον εκτροφέα ή κάποιον που να έχει τα συγκεκριμένα πουλιά εδώ κοντά στην Θεσσαλονίκη;

Η ζήτηση για ζευγάρι gloster consort από Θεσσαλονίκη, ισχύει ακόμα.
Η συγκεκριμένη ράτσα είναι λίγο - πολύ εύκολη και υπάρχει μεγάλη διάθεση στην αγορά και σε λογικές τιμές.
Μήπως ζητάς κάτι εξεζητημένο και δυσκολεύεσαι να το βρεις ή μήπως τα χρήματα που διαθέτεις για την αγορά είναι κάπως "περιορισμένα";

Η συγκεκριμένη ράτσα είναι λίγο - πολύ εύκολη και υπάρχει μεγάλη διάθεση στην αγορά και σε λογικές τιμές.
Μήπως ζητάς κάτι εξεζητημένο και δυσκολεύεσαι να το βρεις ή μήπως τα χρήματα που διαθέτεις για την αγορά είναι κάπως "περιορισμένα";
Κοίτα, ψάχνω πιο πολύ για φετινά ή τουλάχιστον περσινά πουλιά, μικρά δηλαδή σε ηλικία. Επίσης ψάχνω για κάποιον εκτροφέα που να ασχολείται με το είδος και να είμαι και εγώ σίγουρος πως τα πουλιά είναι από κάποιον με γνώσεις και εμπειρία επάνω στο είδος. Δεν αναζητώ κάτι εξεζητημένο ώστε να δυσκολευτώ να το βρω απλά θέλω να βρω πουλάκια σε καλή σχετικά τιμή και βέβαια θα προτιμούσα να πάρω τα πουλιά από κάποιον στο Petbirds και όχι από έξω, για αυτό και συνεχίζω την αγγελία. Έχω δει πολλά πουλιά σε πετσόπς, άλλα το θέμα είναι πως και η τιμή τους είναι "τσουχτερή" αλλά και δεν εμπιστεύομαι τα πετσοπ ως προς το πως φροντίζουν και συντηρούν τα πουλιά που έχουν. Αν και μου φαίνεται πως θα καταλήξω εδώ, εάν δεν βρεθεί κάποιος: http://www.car.gr/parts/view/7983167/ :)

Συνέχισε την αναζήτηση...
Μ αρέσει ο τρόπος της σκέψης σου.
Ίσως εδώ μπορούν να βοηθήσουν οι εκτροφείς του είδους όπως ο Γιάννης @FlyHigh που ίσως γνωρίζει κάποιο εκτροφέα στη Θεσσαλονίκη.

Συνέχισε την αναζήτηση...
Μ αρέσει ο τρόπος της σκέψης σου.
Ίσως εδώ μπορούν να βοηθήσουν οι εκτροφείς του είδους όπως ο Γιάννης @FlyHigh που ίσως γνωρίζει κάποιο εκτροφέα στη Θεσσαλονίκη.
Εντάξει σε ευχαριστώ, θα συνεχίσω την αναζήτηση και σίγουρα όλο και κάτι θα βρεθεί.

Κοίταξες τη δυνατότητα να έρθουν τα πουλιά από άλλη πόλη πχ Αθήνα μέσω γνωστού; Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ πιθανό να βρεις απο το petbird και να σε καθοδηγεί απ το site και να καμαρώνουμε και εμείς :)

Κοίταξες τη δυνατότητα να έρθουν τα πουλιά από άλλη πόλη πχ Αθήνα μέσω γνωστού; Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ πιθανό να βρεις απο το petbird και να σε καθοδηγεί απ το site και να καμαρώνουμε και εμείς :)
Το έψαξα καθώς το σκέφτηκα και εγώ αλλά είναι λίγο δύσκολο αφού δεν έχω κάποιον να τα φέρει.

Ρώτα εδώ αν θέλεις, Θεσσαλονίκη.
Από ότι φαίνεται Μαρία ο άνθρωπος, είναι αυτός που έχει και την αγγελία που έβαλα πιο πάνω. Καθώς μιλήσαμε όμως μου είπε πως έχει ζευγάρι φετινά καναρίνια gloster, όχι όμως consort και τα δύο, αλλά corona με consort στη τιμή των 40 ευρώ. Λοιπόν τι λέτε, η τιμή είναι καλή έτσι; Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τους απόγονους αυτού του ζευγαριού; Αξίζει η αγορά τους;

Back