Αγορά Ζητείται καναρίνι gloster consort

Κοίτα όταν περνάμε μια πληροφορία, δεν παίρνουμε και ευθύνη για την συναλλαγή, γενικά το αναφέρω όχι επί του παρόντος.
Το παιδί αυτό απ' ότι είδα είναι φίλος στο fb με πάρα πολλούς από εδώ μέσα. Ίσως κάποιοι τον ξέρουν καλύτερα. Εγώ πιστεύω ότι οι πληροφορίες πρέπει να διαχέονται ελεύθερα και να κάνει καθένας την δουλειά του κι αυτός που πουλάει κι αυτός που αγοράζει. :)

μου είπε πως έχει ζευγάρι φετινά καναρίνια gloster, όχι όμως consort και τα δύο, αλλά corona με consort
Σ αυτό το είδος καναρινιών όπως και στα υπόλοιπα λοφιοφόρα, έτσι επιλέγονται τα ζευγάρια.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω εικόνα και συνεπώς ούτε άποψη.

Σ αυτό το είδος καναρινιών όπως και στα υπόλοιπα λοφιοφόρα, έτσι επιλέγονται τα ζευγάρια.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω εικόνα και συνεπώς ούτε άποψη.
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή τους δηλαδή; Και από περιέργεια, τι απόγονοι μπορεί να προκύψουν από το ζευγάρι αυτό; Θα έχουν κορώνα ή θα είναι σαν τα consort; 🙄

Για να μη βγούμε εντελώς εκτός θέματος... Διάβασε το άρθρο https://community.petbirds.gr/threads/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9-huppe-allemand-canary.27883/. Που έχει ίδια γενετική συμπεριφορά.
Για περισσότερα σε νέο θέμα.
Θα το δω, σε ευχαριστώ!

Παιδιά η αγγελία κλείνει εδώ, μιας και σήμερα πήρα τα γκλοστεράκια που περίμενα τόσο καιρό και μάλιστα από τον εκτροφέα που μου παρέθεσε παραπάνω η Μαρία!(σε ευχαριστώ πολύ @maria p ) Εάν θέλουν και οι διαχειριστές μπορούν να κλειδώσουν το θέμα.:)

Που είναι τα πουλάκια Γιώργο; :)
Θα τα δείτε, απλά ακόμα δεν ταχτοποιήθηκαν ακριβώς και δεν είχα και χρόνο για φωτογραφίες! Θα τα δείτε όμως σύντομα!

Θα τα δείτε, απλά ακόμα δεν ταχτοποιήθηκαν ακριβώς και δεν είχα και χρόνο για φωτογραφίες! Θα τα δείτε όμως σύντομα!
Εντάξει τότε.
Δεν βιαζόμαστε εμείς το πολύ μέχρι αύριο να μας τα έχεις δείξει. 😛

Θα τα δείτε, απλά ακόμα δεν ταχτοποιήθηκαν ακριβώς
Καμιά πίεση όταν μπορείς κι αν μπορείς.

Δεν βιαζόμαστε εμείς το πολύ μέχρι αύριο να μας τα έχεις δείξει.
Καλέ ποιος βιάζεται; 😀
Απλά παιδιά ας το κρατήσουμε "καθαρό"... μόνο για την αγγελία...

Back