Video Ζωντανή μετάδοση ενός θαλασσαετού που κλωσσά στην φωλιά του

Έχει γεμίσει η φωλιά με ψάρια... 7-8 αρκετά μεγάλα ψάρια... και τα μικρά συνεχώς μεγαλώνουν.
Σε λίγες μέρες αυτά τα ψάρια θα εξαφανιστούν... Τρώνε πολύ τα μικρά μετά την 10η μέρα.

Κι έλεγα κι εγώ τι είναι και πως ήρθε στη φωλιά...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Τι ζωάκι είναι αυτό το τριχωτο που έφεραν στη φωλιά;

Επίσης μόνο ο ένας νεοσσος έχει επιβιώσει; Το άλλο γιατί δεν κουνιεται; ☹

Τι ζωάκι είναι αυτό το τριχωτο που έφεραν στη φωλιά;

Επίσης μόνο ο ένας νεοσσος έχει επιβιώσει; Το άλλο γιατί δεν κουνιεται; ☹
Έχει σημασία τι ήταν; :)... Πες ''γεύμα '' και καλύφθηκες..

Στην αρχή του βίντεο υπάρχει κίνηση από τα δύο μικρά. Το ένα πάντως δείχνει να υστερεί.
Σύμφωνα με το τίτλο του βίντεο το ζώο είναι ένα skunk δηλαδή βρομοκούναβο (ή μεφίτιδα).

Μα πραγματικά τι τέρας ειναι αυτός ο Κάιν δε λέγεται. Μια που άνοιξα το streaming και το άλλο πουλάκι στην κυριολεξία δεν πρόλαβε να σηκώσει κεφάλι και του ρίξε μια τσιμπιά άλλο πράγμα. Το ρήμαξε το καημένο. Αυτό στο τέλος θα πάθει ραχίτιδα κατα το εξαρτημένο αντανακλαστικό του Παβλόφ. Και οι γονείς άφαντοι, να βάλουν τουλάχιστον μια τάξη στο αγρίμι.
Εννοείται ότι εξωραίζω έως εξανθρωπίζω την κατάσταση προς χάριν αστειότητας... Και για να διασκεδάσω λιγάκι την ανησυχία μου. Βέβαια, κάτι τέτοια μικρά που τα ζουν ρημάξει στη σφαλιάρα ειναι και αυτά που θέλοντας και μη γίνονται καλοί μαχητές. Όλα έχουν το λόγο και το ρόλο τους σε αυτή τη - βάναυση ομολογουμένως - ζωή

:D Γιατι υπαρρχουν και οι εξαιρεσεις.. Βλεπε το στραβουλη μου!
Όταν το αφήνει να ζήσει... Δεν είναι αδύναμο... είναι δυνατό.

Γιατί το λες αυτό; Έχεις δει ερωτευμένο ζευγάρι με σύνδρομο down; Η χαρά της ζωής.
Να αφήσουμε τον άνθρωπο εντελώς έξω από τα προστάγματα της φύσης... έπαψε προ πολλού η εξάρτησή του από τις εντολές της.

Υστερει απο τα δυνατα, και εχει ανωμαλια. Νομιζω ειναι το αλφα και το ωμεγα της επιβιωσης.
Ας αφήσουμε το χρόνο ως πορεία προς την πληροφορία... Θα δούμε στο άμεσο μέλλον το πόσο δυνατός ή αδύναμος ήταν...

Εγώ πιστεύω πως αν το μικρό βάλει μερικά εικοσιτετράωρα στην πλάτη του... Θα ζήσει... και θα γίνει ένας δυνατός και περήφανος αϊτός...
😱Νομιζα οτι ειχαμε διαφυγει τον κινδυνο..
Η φύση δεν υπογράφει ποτέ...

Ρώτησα στο facebook , να δω πως το βλέπουν κι εκείνοι ως πιο σχετικοί, και η απάντηση είναι αυτή:
We've see the more retiring one gain weight and strength. Lately, it's been giving back in the tussles of the siblings. It has some fight, too.
Δηλαδή θεωρούν ότι δυναμώνει και το πιο αδύναμο. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε.
Πάντως οι γονείς έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και έχουν φίσκα με τροφή την φωλιά να χορτάσει το μάτι του αχόρταγου. Για να δούμε...

Γιατί δεν βάζεις το ποτέ?
Tίποτα δεν είναι απόλυτο, αλλά συνήθως στη φύση δε χωράνε συναισθηματισμοί.
:D Γιατι υπαρρχουν και οι εξαιρεσεις.. Βλεπε το στραβουλη μου!
Ο στραβούλης μεγάλωσε σε προστατευμένο και ελεγχόμενο περιβάλλον. Στη φύση δεν θα είχε ελπίδες.

Μαρία, βλέπεις ότι υποσυνείδητα παίρνουμε το μέρους του ''αδύνατου''. Αλλά δεν φτάίει ο δυνατός (που συνήθως κατηγορείται) γι αυτό.

Back