Video Ζωντανή μετάδοση ενός θαλασσαετού που κλωσσά στην φωλιά του

Γιατί βρε Μαρία, το παίρνει το κακόμοιρο να είναι απαιτητικό με τόσο ξύλο που τρώει; Τώρα να δεις τι γίνεται... Το Ελ Αλαμέιν!

Εδώ αποδεικνύεται ότι όσο πιο εξελιγμένο είναι ένα ζώο, λαμβάνει μέριμνα για τα πιο αδύναμα πλάσματα. Βλέποντας οι γονείς την αδυναμία του ενός νεοσσού ν' αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του αδελφού του, με αποτέλεσμα να μένει σχεδόν νηστικό, αποφάσισαν και ταίζουν ταυτόχρονα!
Υποκλίνομαι με συγκίνηση!
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Τελικά μπορεί κάποιοι να γκρινιάζουν αλλά θα δανειστώ κι εγώ την ίδια με τον @Γιάννης 1982 εκκλησιαστική ρήση... “τα Πάντα εν σοφία εποίησας"... και σε ότι αφορά το μεγαλείο της φύσης.

Μάλλον σήμερα ένα το γευμάτων ήταν γατάκι, ποιος το κλαίει άραγε; ☹

Παρακολουθεί κανείς;
Χτες το μενού είχε ένα αρκετά μεγάλο χνουδωτό θηλαστικό. Ανατριχίλα ☹
Επίσης οι γονείς άφησαν αρκετή ώρα μόνα τους στην φωλιά τα μωρά, το ράδιο αρβύλα έγραφε ότι πήγαν ν' αντιμετωπίσουν εχθρική εισβολή στα πέριξ.

Εγω να πω την αληθεια απο οταν αρρωστησα εχω δει μονο 1-2 φορες... Και θα μοιραστω και το λογο, χτες ειχα 0.20 Mbps, μπορειτε να γελασετε ελευθερα. Εχω αγανακτισει, και δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ελπιδα να δω HD γιατι μονιμως φορτωνει ή κρασαρει. Οποτε περιμενω και βλεπω απο facebook τι γινεται...

Εγω να πω την αληθεια απο οταν αρρωστησα εχω δει μονο 1-2 φορες... Και θα μοιραστω και το λογο, χτες ειχα 0.20 Mbps, μπορειτε να γελασετε ελευθερα. Εχω αγανακτισει, και δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ελπιδα να δω HD γιατι μονιμως φορτωνει ή κρασαρει. Οποτε περιμενω και βλεπω απο facebook τι γινεται...

Περαστικά σου!

Παρακολουθεί κανείς;
Χτες το μενού είχε ένα αρκετά μεγάλο χνουδωτό θηλαστικό. Ανατριχίλα ☹
Επίσης οι γονείς άφησαν αρκετή ώρα μόνα τους στην φωλιά τα μωρά, το ράδιο αρβύλα έγραφε ότι πήγαν ν' αντιμετωπίσουν εχθρική εισβολή στα πέριξ.
Έχω χάσει τον αρχικό τρόπο (με το vieo) και όλα τα άλλα με παιδεύουν.
Μόνο από τα νέα της ομάδας στο FB ενημερώνεσαι;

παρακολουθω συχνά. Κατα κάποιον τροπο η αμεσότητα με συναρπάζει ή τέλος πάντων η ιδέα της αμεσότητας.
Μα καλα εκείνο το κακόμοιρο το πτώμα θα το κρατήσουνολυ καιρό;

Μα καλα εκείνο το κακόμοιρο το πτώμα θα το κρατήσουνολυ καιρό;
Σήμερα εμφανίστηκε. Προχθές είχαν κάτι σαν μικρό γατί, χτες είχαν πέσει πάνω του μύγες, τις κυνηγούσε η μάνα, σήμερα το εξαφάνισαν και φάνηκε το μεγάλο.

Σήμερα εμφανίστηκε. Προχθές είχαν κάτι σαν μικρό γατί, χτες είχαν πέσει πάνω του μύγες, τις κυνηγούσε η μάνα, σήμερα το εξαφάνισαν και φάνηκε το μεγάλο.
Εγώ γιατί νομίζω πως το μικρό είναι από κάτω;

Φίσκα η φωλιά από φαγητό για να μην φοβάται ο κομπλεξικός κάϊν ότι θα μείνει νηστικός χα χα.
Μερικοί λένε ότι το νεκρό ζώο είναι αρκουδάκι μπρρρ.

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Back