ianos
PB Supporter
Γιατί βρε Μαρία, το παίρνει το κακόμοιρο να είναι απαιτητικό με τόσο ξύλο που τρώει; Τώρα να δεις τι γίνεται... Το Ελ Αλαμέιν!
Εγω να πω την αληθεια απο οταν αρρωστησα εχω δει μονο 1-2 φορες... Και θα μοιραστω και το λογο, χτες ειχα 0.20 Mbps, μπορειτε να γελασετε ελευθερα. Εχω αγανακτισει, και δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ελπιδα να δω HD γιατι μονιμως φορτωνει ή κρασαρει. Οποτε περιμενω και βλεπω απο facebook τι γινεται...
Έχω χάσει τον αρχικό τρόπο (με το vieo) και όλα τα άλλα με παιδεύουν.Παρακολουθεί κανείς;
Χτες το μενού είχε ένα αρκετά μεγάλο χνουδωτό θηλαστικό. Ανατριχίλα ☹
Επίσης οι γονείς άφησαν αρκετή ώρα μόνα τους στην φωλιά τα μωρά, το ράδιο αρβύλα έγραφε ότι πήγαν ν' αντιμετωπίσουν εχθρική εισβολή στα πέριξ.
Το βλέπω που και που φυσικά στο δεύτερο link και διαβάζω τα σχόλια της ομάδας στο fb. Όχι φανατικά εννοείται αλλά ενημερώνομαι.Μόνο από τα νέα της ομάδας στο FB ενημερώνεσαι;
Σήμερα εμφανίστηκε. Προχθές είχαν κάτι σαν μικρό γατί, χτες είχαν πέσει πάνω του μύγες, τις κυνηγούσε η μάνα, σήμερα το εξαφάνισαν και φάνηκε το μεγάλο.Μα καλα εκείνο το κακόμοιρο το πτώμα θα το κρατήσουνολυ καιρό;
Εγώ γιατί νομίζω πως το μικρό είναι από κάτω;Σήμερα εμφανίστηκε. Προχθές είχαν κάτι σαν μικρό γατί, χτες είχαν πέσει πάνω του μύγες, τις κυνηγούσε η μάνα, σήμερα το εξαφάνισαν και φάνηκε το μεγάλο.
Η μικρή προβιά; Το παλιό πτώμα εννοείς;Εγώ γιατί νομίζω πως το μικρό είναι από κάτω;
Ναι ναι... ότι έμεινε από αυτό δηλαδή... Άσε που τώρα έχει "τρικυμιά" από τον αέρα.Η μικρή προβιά; Το παλιό πτώμα εννοείς;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας